Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#610342 banyaiz Előzmény: #610311

Vsz inkább Otp szempontjából lesz fontos mnb-s sztori. Ott viszont nagyon. Lehet egy pofon egy simogatás lesz. Mondjuk szívatják a kötelező tartalékrátával, vagy 2 hetes betéttel, mellette pedig egy mnb-s olcsó forrás a szektorba hitelezésre.

Az elég nagy csavar lenne vsz ha mnb elnök olyat tudna mondani ami Telot negatívan érinti. :) Esetleg akkor ha olyan kapitális ökörségeket hord össze, hogy mindent adnak rá ami magyar, nagyot ugranak rá a hozamok pl. Ezt nem feltételezem.

#610311 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #610211

Ezekben a vérzivataros időkben is jól tartotta magát, bár van bennem némi bizonytalanság...vajon milyen hírek jönnek holnap a Gyurciéktól?! Nemtom miért de rosszat sejtek...

#610211 banyaiz Előzmény: #610199

Bejöhet az is amit mondasz persze, én csak a saját érzéseimet mondom, amit én várnék és ,hogy miért, de ettől még lehet más , sajnos. :)

(pl annak kifejezetten nem örülök , hogy T éppen most kívánja megosztani a nyilvánossággal a jegybanki elméleteit, álmoskönyvek szerint ez nem egy biztató dolog: )

Tapasz: Osztalékot felvenni szintén vonzó számomra, csak az a félelmem, hogy ha kiesik ez a támasz alóla szelvényvágással ki tudja hol áll meg? Az már rizikósabb történet.

Mondjuk azt nehezen tudom elképzelni, hogy vki ezt tartja hosszabb távon mindig felvéve az osztalékokat , hogy ne legyen ennél jóval magasabban is előbb utóbb mint ahol most van.

Ahhoz totál le kellene épüljön a cég. Fene tudja ennek mennyi esélye van

#610203 Tapasz Előzmény: #610198

Lehet, hogy 420 nál lesz, és az lesz a meglepi, hogy nem 50 ft ot fog esni, hanem csak 10 et. Akkor az is jó lesz, nem?

#610199 prospero Előzmény: #610198

Ne az én előbbi forgatókönyvem jöjjön be, mert én szinte mindig longban vagyok... tudod én hiszek a jelenlegi gazdpolban, úgyhogy az pedig kötelez... :-)!

#610198 banyaiz Előzmény: #610188

Ez ki fog derülni a következő hetekben.

Arra spekulálok , hogy ennél jóval feljebb is lesz.

Még ha elmászik 450-500 közé akkor is vsz ennél a papírnál legnagyobb különbség lesz az oszt hozam és állampapír hozamok között amióta a tőzsdén van. Ami persze egy dolog, de egy spekulációt megér vsz.

Nézem a különböző elemzéseket, hogy osztalék előtt szokott menni x Ft-ot.

Ez a része rendben csak az a baromira nem mindegy vsz, hogy 700 Ft-ról felmegy 8xx-ra 70 Ft-os osztalék mellett és 8% -os hosszú hozam mellett.

Vagy 350-ről felmegy 420-ra 50 Ft-os osztaléknál és 7% körüli hosszú hozamoknál. Ég és föld a kettő között a különbség vsz.

Normális viszonyokat feltételezve kb ott kellene legyen a szelvényvágás ahol tavaly volt alsó hangon.

Hát ott nem lesz az borítékolható, de 420-nál? Sírva fakadok ha ilyen gyér lesz. :)

#610197 Hibaz Előzmény: #610188

415 fölött benne vagyunk egy meredek emelkedő csatornában....addig nem aggódom...

#610187 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #610181

Na ja, a Vissza a jövőbe második része szerint már rüpülő autókkal kellene közlekednünk...(na jó, van még két évünk :-)

#610181 banyaiz Előzmény: #610176

Illene azért 420 fölött zárni a hetet. Jövő héten pedig közgyűl addigra azért nem ártana 440 környékét nézegetni.

Kb így képzelném a jövőt.

#610142 Hibaz Előzmény: #610113

Mintha a TPSA-t követné mostanában,legalábbis a napi mozgásuk hasonlatos....