Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#609572 Kiss Zoltán Előzmény: #609538

1706.december.Sopronban a körte és bodza virágzott!

Hát most úgy néz ki,hogy még április elején sem fog!

Most néztem ki az ablakon,Kőszeg= Water world

#609538 Euroman Előzmény: #609514

ok, no problem:) hisz földik vagyunk...bár nekem nagyon tele lett a tököm ezzel a várossal...koszos, retkes, elhanyagolt, nulla munka...belvárosi utak és a Lővér körút is tiszta kátyú...a kresz parktól lefelé, de különösen az svse pálya környékén az út egy katasztrófa...még szerencse, hogy a buzy polgármester elégedett magával

Sanszos,hogy Sopron körn…

#609398 Kiss Zoltán

Sanszos,hogy Sopron környékén vasárnap reggel 5-től este 8-ig hó fog esni,mivel mi csak légvonalban néhány 10 kilométerrel vagyunk délebre,lehet,hogy mi is kapunk!:((Jövő szerdai havazás szinte tuti!A forecán Ojmjakon 10 napos előrejelzését nézegetem újabban,ahhoz képest mi ne panaszkodjunk szoktam magamnak mondani.......:((

#608079 Kiss Zoltán Előzmény: #607945

"Mikor leesik az utolsó hó,újra jégvirág nő a nyúlólon és a hóban

Locsolók csengő hangja szól

És eljön a nap mikor álmodunk,mikor tojást kapunk és adhatunk

Fehér húsvét......................":)

1995/96 tele volt utóljára ilyen hosszú,és az Alpokalján még áprilisban is esett 20 cm hó!

Re: apa kezdődik

#608073 rbbj11 Előzmény: #608060

nem úgy tűnt a főutakon sem, h. legkisebb felkészültség nyomai lettek volna :)

#608049 rbbj11 Előzmény: #608046

most jöttem haza autóval, utak Gy-M-S megyében le vannak fagyva + havasak. Csúsznak, de megfelelő autóval, vezetővel stb-vel 60-70-nel biztonságos autózhatóak. Kamionok viszont ma sincsenek a helyzet magaslatán, de lassan mennek.

#608046 KawaBazsy Előzmény: #608035

Nem mértem, de itt Pest mellett kb 5-6 cm lehet, fújja a szél ide-oda, porhó állagú.