1706.december.Sopronban a körte és bodza virágzott!
Hát most úgy néz ki,hogy még április elején sem fog!
Most néztem ki az ablakon,Kőszeg= Water world
1706.december.Sopronban a körte és bodza virágzott!
Hát most úgy néz ki,hogy még április elején sem fog!
Most néztem ki az ablakon,Kőszeg= Water world
ok, no problem:) hisz földik vagyunk...bár nekem nagyon tele lett a tököm ezzel a várossal...koszos, retkes, elhanyagolt, nulla munka...belvárosi utak és a Lővér körút is tiszta kátyú...a kresz parktól lefelé, de különösen az svse pálya környékén az út egy katasztrófa...még szerencse, hogy a buzy polgármester elégedett magával
ma már persz, hogy nem..29-e van...a beírás 26-án készült...
Itt csak eső, de az jó sok. De a hó még nem olvadt el.
Sanszos,hogy Sopron környékén vasárnap reggel 5-től este 8-ig hó fog esni,mivel mi csak légvonalban néhány 10 kilométerrel vagyunk délebre,lehet,hogy mi is kapunk!:((Jövő szerdai havazás szinte tuti!A forecán Ojmjakon 10 napos előrejelzését nézegetem újabban,ahhoz képest mi ne panaszkodjunk szoktam magamnak mondani.......:((
hol van 10 cm hó???? mert még a patak mellett sem látok annyit....
Miskolcon reggeltől esik a hó. Húsvét jön v. karácsony?
"Mikor leesik az utolsó hó,újra jégvirág nő a nyúlólon és a hóban
Locsolók csengő hangja szól
És eljön a nap mikor álmodunk,mikor tojást kapunk és adhatunk
Fehér húsvét......................":)
1995/96 tele volt utóljára ilyen hosszú,és az Alpokalján még áprilisban is esett 20 cm hó!
nem úgy tűnt a főutakon sem, h. legkisebb felkészültség nyomai lettek volna :)
időképről:
http://keptar.idokep.hu/keptar/users/Omegas/Omegas-mg0514v1.jpg-2013-03-25-21-08-03.jpg
re: boldog hónyulat mindenkinek :))
végülis csak 4-5 napja mondják, hogy havazni fog szerdáig...
most jöttem haza autóval, utak Gy-M-S megyében le vannak fagyva + havasak. Csúsznak, de megfelelő autóval, vezetővel stb-vel 60-70-nel biztonságos autózhatóak. Kamionok viszont ma sincsenek a helyzet magaslatán, de lassan mennek.