Certit nehéz stoppolni, ma pl volt, hogy az árjegyző eltűnt, és két kötés közt több mint 10% volt, ha meg érzem magamon a pánikot, ott inkább veszek, mint stoppolok, de lehet, hogy most meglesz a böjtje.
Certit nehéz stoppolni, ma pl volt, hogy az árjegyző eltűnt, és két kötés közt több mint 10% volt, ha meg érzem magamon a pánikot, ott inkább veszek, mint stoppolok, de lehet, hogy most meglesz a böjtje.
Arany azért esik, mert Ciprus árusitja az aranykészleteit.
olajat is beverték, bár annak más az oka
annak igen igen gyenge kereslete a recesszió miatt
a nagy háromszögből lett egy széles oldalazás, de az utóbbi időben totál lutri volt az arany. ciprusra se emelkedett, valami készül a háttérben. stoppot szoktál betenni? az elviselhető veszteségre állítanám, illetve én így szoktam. hajrá!
Kösz, nekem az 1520-40 már elég lenne. Csak bírjam mentálisan :S A legszebb, hogy közben esik a fizikai is, amim van, pedig megkaptam az esélyt az első nagy zuhanási hullám után a forint miatt, hogy 6800-as tört áron még kipakoljam egy részét, hétfőre meg 6k alatt lesz.
Igen, sok cikk volt róla, de annyi mindenről volt sok cikk már. Látszott a nagy háromszög is anno, de túl evidensnek tűnt, hát hinni kellett volna benne.
anno a nyakvonalról lefordult, most valahova 1360-ra mutat a fibó bácsi
pont tegnap (is) beszélgettünk az aranyról
egy jó bloomberg cikk volt róla mint előrejelzés, de régebben is sok cikk szólt az arany "ellen"
1500 erős támasza egyelőre, olyan 1520-40-re visszamászhat idővel
miért esik? ennek meg van az indoka, ez épp olyan mint ahogy anno a jen erősödött ami mostanában zuhan mint a kő
centik 1350 és 1430 abszolúte nincsenek veszélyben még
Sikerült elég csúnyán belenyúlnom ma, szép vége lesz, úgy tűnik...régi szép e-staros időkben sikerül ennyit vesztenem, ha nem jön vissza legalább 1520-ig. Macika mit mondasz, certi KO (1450) mennyire van veszélyben a napokban?
gyönyörű::))
erős a gyanú a dupla aljra, mehet lassan a csatorna teteje felé. ha a ciprusi hírek nem indítják meg, akkor háború kell.
Hétfőn vettem arany long centit, hátha felküldi a ciprusi hír, játékpakk csak, sosem figyeltem a mozgását, meg hogy mekkora pakkokat kötnek általában. Gondolom az erste hetente lecsal itt is 1 pontot, mint a tkom centiben.
én úgy értesültem, hogy minden egyes kontraktus manipuláció. most akkor valaki tudományos tézist fog írni arról, hogy a bull piacon emelkednek az árak? nebassssz!
mindent manipulálnak http://index.hu/gazdasag/2013/03/19/manipulalhatjak_az_arany_arfolyamat/