Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: nincs cím

#613738 cédrus Előzmény: #613720

Certit nehéz stoppolni, ma pl volt, hogy az árjegyző eltűnt, és két kötés közt több mint 10% volt, ha meg érzem magamon a pánikot, ott inkább veszek, mint stoppolok, de lehet, hogy most meglesz a böjtje.

#613723 macika Előzmény: #613720

olajat is beverték, bár annak más az oka

annak igen igen gyenge kereslete a recesszió miatt

#613720 Bendeguz Előzmény: #613715

a nagy háromszögből lett egy széles oldalazás, de az utóbbi időben totál lutri volt az arany. ciprusra se emelkedett, valami készül a háttérben. stoppot szoktál betenni? az elviselhető veszteségre állítanám, illetve én így szoktam. hajrá!

#613715 cédrus Előzmény: #613710

Kösz, nekem az 1520-40 már elég lenne. Csak bírjam mentálisan :S A legszebb, hogy közben esik a fizikai is, amim van, pedig megkaptam az esélyt az első nagy zuhanási hullám után a forint miatt, hogy 6800-as tört áron még kipakoljam egy részét, hétfőre meg 6k alatt lesz.

Igen, sok cikk volt róla, de annyi mindenről volt sok cikk már. Látszott a nagy háromszög is anno, de túl evidensnek tűnt, hát hinni kellett volna benne.

#613710 macika Előzmény: #613705

pont tegnap (is) beszélgettünk az aranyról

egy jó bloomberg cikk volt róla mint előrejelzés, de régebben is sok cikk szólt az arany "ellen"

1500 erős támasza egyelőre, olyan 1520-40-re visszamászhat idővel

miért esik? ennek meg van az indoka, ez épp olyan mint ahogy anno a jen erősödött ami mostanában zuhan mint a kő

centik 1350 és 1430 abszolúte nincsenek veszélyben még

#613705 cédrus Előzmény: #613685

Sikerült elég csúnyán belenyúlnom ma, szép vége lesz, úgy tűnik...régi szép e-staros időkben sikerül ennyit vesztenem, ha nem jön vissza legalább 1520-ig. Macika mit mondasz, certi KO (1450) mennyire van veszélyben a napokban?

#607154 Bendeguz Előzmény: #607132

erős a gyanú a dupla aljra, mehet lassan a csatorna teteje felé. ha a ciprusi hírek nem indítják meg, akkor háború kell.

#607132 Fornit Előzmény: #606119

Hétfőn vettem arany long centit, hátha felküldi a ciprusi hír, játékpakk csak, sosem figyeltem a mozgását, meg hogy mekkora pakkokat kötnek általában. Gondolom az erste hetente lecsal itt is 1 pontot, mint a tkom centiben.

#606119 Bendeguz Előzmény: #606086

én úgy értesültem, hogy minden egyes kontraktus manipuláció. most akkor valaki tudományos tézist fog írni arról, hogy a bull piacon emelkednek az árak? nebassssz!