Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#607087 Láma Előzmény: #605918

"Hát nekem nem ez jött le a beírásaidól, de mindegy..."

Ezen nem tudok segíteni. a kérdőjelek ugye nem azt jelentik, hogy magyarázatokat vársz? Mert akkor AT irigykedni fog a terjedelem miatt. De ha van kedved megpróbálhatunk lassan egy közelítőt step by step. Első lépés: Kétszer is kimásoltál olyan mondatot, amiben szerepel a "felveszi a versenyt" szófordulat. Leírnád pár szóval, hogy neked mit jelent a nyelvünkben ez a szókapcsolat?

Re: cool:)

#606789 Előzmény: #606760

Engem is meglepne, hogy diesel az elnöki limuzin Amerikában, és az, hogy a sofőr nem tudja, hogy mit kell bele tankolni, sőt, bármit bele lehet tankolni. Ezen az alapon még jó, hogy nem nitroglicerint öntött bele ""tévedésből"" :o

#606788 Előzmény: #606708

A6/4F/3000 - kötelező szervízen kívül soha nem látott olajtöltést.

@Waszeitung: Egy ideje már mondogatják, hogy a saját assistance-os rendszerek óta ezek a statisztikák nem sokat érnek, ugyanis ezek csak azokat az autokat tartalmazzák, amire nincs gyári assistance, magyarul azokat, amiket nem a gyári előírásoknak megfelelően szerelnek, használnak. Márpedig igen sokatmondó az, amikor mondjuk egy Audi esetében a kötelező szervizenkénti 5.000, azaz ÖTEZER forintot nem fizeti valaki meg az autojára az assistance-ért. A másik dolog az, hogy az is kiderült már, hogy ezekbe a hibákba beleszámolják azt is, amikor valaki mondjuk nem tudja kezelni az i-drive-ot, vagy az MMI-t és ezért kér segítséget, ami - hogy fínoman fogalmazzak - egyrészt nem hiba, másrészt nem előny, hogy a többiben nincs.

#606735 Waszeitung Előzmény: #606690

Azt hittem erre is választ kapok:

"mondjuk Franciáknál jellemzően nincsen olyan erős modellek amiknél komolyabb erő léphet fel....bocsi,de ezt nem hagyhattam ki! :DDD "

Megbízhatóságban Német stat alapján is a ferdeszemű brigád az etalon.

#606731 taresz Előzmény: #606727

Olyan nagy csalódás nem érhette. Egy 5-öst vett helyette. Nem biztos, hogy márkahű maradtam volna.

#606727 Sumér harcos Előzmény: #606723

bmw-n sem lepődöm meg,amit leirtál már hallottam én is,ilyeneket.

elektronika,automataváltók-kuka az egész.

ott is van személyes és rokoni tapasztalat is bőven az elmúlt 20 évben,igaz csak 5-ös BMW.

#606724 Sumér harcos Előzmény: #606700

renault?itt most végül nem is róla van szó:)vagy a fogyasztáról.

hanem zsir szalon megbizhatóságról,mondjuk 7 éves koráig.-igaz itt jön a használat milyensége.

francia az francia,tudjuk hol a helye....a béka s alatt....

de hogy vw-el jo autozni,ezt nem eszem meg......többször probáltam,azért nem vettem soha:)))

1992-ben uton oda tettem egy toyota corolla gti vel akármelyik 2-es gti golfot ahová való volt.

és ez igy ment x évig.....a Hondákkal is.....3-mas 4-es golf,nudli.

az valóban a japánok ellen szól ez igaz,x év után.:)