Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Sumér harcos Előzmény: #606663

márkacsatamárkacsata

az én általam is lenézett francia kombi,közel 180ezret ment eddig,

össz a 2 darab kombi,az elsőt 2007januárban becsere egy ugyanolyan ujba...250.000km kb.

soha egy visszahivás,soha egy műszaki problémó,csak gurul 4.5literrel gázoljaból-pedig nagyon féltem,mikor megvettem,presztizs nuku-teszi a dolgát,végig precizen szervizelve.

170ezer km nél néztem meg 15ezer hajtás után kiváncsiságból először a nivopálcát,nincs olajzaba,semmi.

nem ugy,mint egy 2.0 diesel 140lo vw,audi,seat vagy skoda-okm koruk óta zabálják az olajat mind és ezt ma már minden vw szalon tudja,elismeri.

rokon 7misiért uj passat diesel 2000 140lo vásárlás,50000km alatt 10liter olaj zaba.....ez auto?ez uj auto?ez motor?szerintem ez az agyrém....és ez a vw konszern......hogy vki 7misit kifizet egy autóért,és ezt kapja a pénzéért....:)

és most csak uj autokról beszéljünk,hogy besétál a paraszt a szalonba és vesz egy zsirt.....ebben a szférában igenis leszerepelt megbizhatoságban a vw konszern,de nagyon.:)

a ford pl. ugyanez a fostargonca.....volt belőle 2 is,zsir szalonban vásárolt 2006 óta.

a másik, továbbra is azt mondom a török összeszerelés europában az egyik legjobb,spanyol- angol az egyik legxarabb.

HONDA,Mazda,Toyota a sorrend,ha pick up akkor is,ha sportkocsi akkor is,ha ütnivágni személykocsi akkor is.:))))

városi ütni autonak,pl csak suzuki.

talán Boxtert vennék még,ha egyszer ugy jonne a lap:)de abban is a 10-12-14 éves már megint lehet pénznyelő.:)