Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ciprusi dráma alakulása

Re: nincs cím

#606689 olvas0 Előzmény: #606682

nem, Magyarországon élek, magyarországi bankfiókban van a pénzem csak x összeg fölött időpontra adnak ki pénzt....

#606687 Dr. ursi Előzmény: #606683

pontosan értettem h nem cipruson van a számlád.

véleményem leírtam.

azt hogy hova kék tenni és mibe ?

azt találja ki mindenki maga :o)

#606685 Előzmény: #606683

Akkor meg minek vársz péntekig? Bemész és kiveszed.

#606683 olvas0 Előzmény: #606675

nekem nem kint van számlám! én nem Ciprustól félek hanem a következményektől amit még megtudok előzni, és az hogy a bankban van x dollárom, y eurom, z frankom, és w fontom vagy általam ítélt biztonságosabb és likvidebb helyen, nem hiszem hogy butaság lenne...... szerintem

#606675 Dr. ursi Előzmény: #606670

ez a legbutább dolog amit tehetsz.

kb olyan mint amikor hámhúsznál vették az eurót a sületlenek és vitték ki bécsbe merhogy ősszeómlás és magyar csőd :o)))

Lando Ciprussian esete D…

Lando Ciprussian esete Darth Vadeuropával...:

#606670 olvas0 Előzmény: #606656

egyik blogon olvastam hogy gyakorlatilag Lehmann csőd euróapamódra... Mondjuk ha abból indulok ki, akkor tökmindegy melyik ország, tök mindegy melyik bank, én nem érzem magam, biztonságban.... remélem péntekig zárva vannak még a bankok mert péntekre kaptam időpontot én bizony kiveszem a pénzem most és "elásom a kertbe".... Nem fogok sorban állni a "Postabankba" jövőhéten..... inkább óvatos leszek....

Re: és akkor a spanyol kapcsolat

#606658 Dr. ursi Előzmény: #606655

jaja !

tudod hányan vannak akik csak címeket olvasnak ? főleg index és origo funok. aztán jönnek be oszt mondják a sok sületlenséget. mondom és el teccet olvasni is a cikket, meg gondolkodni is teccet ? :o) annyira hülyék h még ehhez is kellett neki 3 perc h felfogja mit mondtam neki ...

#606656 Dr. ursi Előzmény: #606651

"az orosz pénzpiaci hatóság elnöke szerint a ciprusi válság a globális pénzpiaci stabilitást ássa alá. Úgy fogalmazott: "nem számítottunk az Európai Unió butaságára. Azt gondolom, az ötlet az volt, hogy felszámolják (az adóparadicsomot), hogy eltüntessék az illegális pénzeket, de az eredmény inkább a pénzügyi rendszerbe vetett bizalom aláásása volt". Az orosz döntéshozó hozzátette, hogy a ciprusi fertőzés hamarosan Olaszországra és Spanyolországra is átterjedhet, ha nem oldják meg hamar a gondokat. "

#606655 Előzmény: #606652

De hülye a cím, szó sincs betétek sarcolásáról, ez a magyar bankadó reloaded változata.

#606653 Dr. ursi Előzmény: #606652

ez kicsit olyan mint a magyar bankadó :o) ejej ! pedig h szidtak minket, mindennek lehordtak.

nézzétek ! a cpirusi pü …

#606651 Dr. ursi

nézzétek ! a cpirusi pü miniszter úgy nyilatkozott h addig nem jön haza moszvából amíg nincs eredmény - nos gondolom nem engedik addig haza :o)))

na mindegy.

másik varáns, maga moszkva hozta létre a helyzetet hülye eu aszitte h oroszoknak tesz be, közben így elkezdheti építeni a rubelzónát az orosz.

hiszen orosz pü min nyilatk h orosz nagytőkések pénze nincs ott csak tranzitként használták.

ez van amikor moskvában értelmes emberek vannak hatalmon és központosított a hatalom és van elképzelés és cél és távlati jövőkép s amikor euban szottyadt fejű végtelenül buta és ostoba népség magyarán egy csürhe van az ep-ben és eb-ben és ők akarják megmondani a tutit miközben ekb élén egy imf fun ül.

#606649 Dr. ursi Előzmény: #606625

csak mivel épp ebből írok tanulmányt éppen :o) elárulom nektek, hogy kilépnek a zónából, de eu tag maradnak (britek stb), de nem ciprusi font lesz a fizetőeszközük :o)

az még előttem is képlékeny hogy esetleg egy darabig megmarad az eur (lásd néhány kis ország ahol hivatalos fizeszk közben nem tagok), és később váltja fel a rubel v most azonnal rögtön :o)