Basszus ez már kezd komédiába átmenni :)
Tehát az szerinted "morálisan elfogadható, hogy a ciprusiaknak előírták, hogy az adóforintjaimból ODADJANAK ÖNKÉNT(!) DALOLVA IGEN NAGY MENNYISÉGET azért hogy egy másik Eu-s ország VEGETÁLJON, és EZT SOHA NEM KAPJÁK VISSZA SŐT MÉG RÁJUK IS FOGJÁK, HOGY EZT MAGUKNAK KÖSZÖNHETIK, és ezért az elfogadható szerinted, hogy az ő adóforintjaimból ODAAJÁNDÉKOZUNK a tisztességtelenül pazarló GÖRÖG ÁLLAMPOLGÁROKNAK, hogy ők ne szenvedjenek el veszteséget A BANKBETÉTEIKEN(!)".
Basszus, "Ez lenne az igazán durva, hogy a szegények adakozzanak a gazdagok javára. Szerinted ez normális?"
Szerintem az nem normális, hogy azok után, hogy a görög bankbetéteket éppen azzal mentették meg, hogy a ciprusiaktól elvették a követelésüket, azok után azt mondják, hogy ők fizessék ki a sajátjukat, mert nekik viszont meg kell dögölni, mert ők nem görögök, portugálok, spanyolok, írek, akiknél fel sem merült az, hogy a bankrendszer feltőkésítését a betétesek pénzén hajtsák végre.
Az eszem megáll, hogy még a részvényes, a kötvényes és a betétes között sem tudsz különbséget tenni. Mert az, hogy a kötvényesek, részvényesek tulajdonát nem kell megvédeni az egyértelmű, aki kockázatot vállal, az veszteséget is elszenvedhet, node az, hogy a betétestől(!) várod el, hogy megmentse a kötvényest és a részvényest, az valami egyszerűen elképesztő marxista elhajlásra utal.
És mindehhez az oligarcházás, hát szerintem tényleg ideje hogy elénekeljed a kommunista internacionálét. Wazze, amikor egy betét tulajdonlása és jogszerűsége esetében akarsz marxista doktrinák alapján különbséget tenni, az már valahol nagyon a polgári társadalmi normák legalja.
Mert ez már az, hogy "azt, hogy kinek védett jogilag a betétje, azt én mondom meg."