Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#605879 Csusza Előzmény: #605825

:-) Talán nem csinálunk marhaságot. Én egy pattincsot várok, legalább stopot lehetne tenni fölé.

4480, próbavétel... (Ez…

#605808 Csusza

4480, próbavétel...

(Ezzel a 4826-on eladottakat mind visszavettem.)

#605805 Csusza Előzmény: #605803

És akkor most vajon meddig le?

Annyi szint van itt, hogy összekavarodik az ember fia. :-)

(Amúgy büszke lehetsz rám, még mindig nem vettem. ;-) )

#605776 Ibiza Előzmény: #605764

:) ha egy szigeten lendvai meg Én lennénk akkor rászoknék inkább valami négylábúra vagy egy nyisszantással elintézném a kis virgoncot.. de lendvait soha..

#605631 Előzmény: #605334

Milyen szerencsés is Ciprus, amikor megtapasztalja azt a segítőkészséget, amivel benn akarják tartani az unióban.

Szvsz Magyarország pici megingás után UP! lesz, pont azért, mert nem úgy intézzük a dolgokat, ahogy ezek a nemzetközi terroristák. Szerintem beszállási pontok fognak nyilni rövid időn belül.

#605627 Ibiza Előzmény: #605623

gondolom ez is Orbán miatt van..mondja majd a sok ortodox majom..

korai sztem..de pánikban venni kell..brokik ezt ki fogják használni..500 alatt sok stop lakik..450alatt meg rengeteg.

Orbán eltávolítását mérl…

#605088 Lenthor

Orbán eltávolítását mérlegeli a Reuters

Orbán Viktor magyar miniszterelnököt csak az késztetné gazdaságpolitikai irányváltásra, ha a befektetők kivonnák a magyar értékpapírokban lévő pénzüket, s ezzel meredek lejtőre küldenék a forintot - állapítja meg a Reuters elemzése. A múlt havi sikeres dollárkötvény-kibocsátás után a magyar kormány nem szorul nemzetközi segítségre, ezért az Európai Unió, amely a demokrácia korlátozásával vádolja Budapestet, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) nincs abban a helyzetben, hogy finanszírozási segítségéért cserébe gazdasági-politikai feltételeket szabjon Magyarországnak. http://m.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban_eltavolitasat_merlegeli_a_reuters.547902.html (érdemes elolvasni a cikket)

#604895 Oszol Előzmény: #604892

na ja, igazad van.

mar remlik, hogy jott egy ertesito.

En jovok holnap is dolgozni.

majd jol megtamadom a forintot :)

#604886 Oszol Előzmény: #604879

holnap uj nap.

uj nap, uj remenysegek, uj veszelyek.

annyira nem orulok a 305-os HUF-nak, hosszu tavu fennmaradasu ujra novelheti NPL-t a bankbank, stb stb