Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#60589 Brain75 Előzmény: #60580

Szerintem a Mondeo nagyon jó kis autó. Vissztért a ford a Mondeo motoroknál a láncos meghajtásra. Én hajtottam egy 2. TDCi-t sokat és semmi bajom nem volt vele. Mondjuk nekem már vagy 10 éve a privát autóim is FORD-ok voltak. Kényelmes a TDCi igazán jó választás. Keveset fogyaszt és megy mint a bivaj. Persze csak ebben a kategóriában értem ezeket.

#60584 Mercurius Előzmény: #60580

Láttam egy Mondeot a minap közelről, rohadt nagynak tünt. Meglepett.

Én Chevrolet Epicát vennék. Olcsó, és sokan dicsérik. Népitéletben is. Persze nem egy Mercedes...

Amúgy meg Toyota, Subaru... szerintem.

#60583 hosszhuszár Előzmény: #60576

hmm, ez nem rossz:))

A neve is jó, stop szint meghatározó indi, jól tudom?

Lányomnak tetszenek nagyon ezek a pick-up ok....

Toyota tundra, ő olyat vetetne velem, de most nincs rá pénzem........

Honda civic?

#60580 hosszhuszár Előzmény: #60550

Válság...

98-ban azt sem tudtam eszik, vagy isszák, akkor ment a legjobban:)))

Majd megélek valahogy:)))

Kocsi tippeket köszönöm, majd kutakodom.

Ford mondeo?

Komolyan érdekel a véleményetek.

#60575 hosszhuszár Előzmény: #60556

na, ezért ekkora gond nincs:)))

Sőt, nincs gond......:))

Kocsi meg heted rangú kérdés, de ha ez kell egy találkozóhoz, ám legyen:)))

#60572 Mercurius Előzmény: #60536

"Egy barátomnak van 10 éves E mercije, annak viszont semmi baja pedig többbször megjárta a Föld - Alfa Centauri távolságot."

Azt hiszem ez mehet az aranyköpés topikba....

4,36 fényévet megtenni többször 10 év alatt, az nagyon komoly teljesítmény... közel fénysebesség.... :-D

NASA nem érdeklődött még a merci után???

#60566 Lovax Előzmény: #60561

Rákerestem és ezt a topikot találtam szervezkedős találkozós témában.

http://stocklandyard.hu/forum/topic/260/1

Én benne lennék egy alkoholos lélekápolásban, de a külföldi munka miatt a lehetőségeim három hétig még behatároltak. Utána viszont korlátlan szabadidővel fogok rendelkezni :-/

Munkanélküliség sz.r érzés. És ez a gazdasági helyzet sokakat sokmindenre rákényszerít. A hiteltörlesztést meg a rezsit fizetni kell valamiből.

#60561 Brain75 Előzmény: #60556

Én már sajnos 6 hónapja munkanélküli vagyok. Középvezetőként dolgoztam egy Német cégnél és nem nagyon találok magamnak munkát. Pontosabban nem akarnak annyit fizetni amennyit eszerintem érek. Pedig nem lehet azt mondani hogy nagyon nagyra vágyó vagyok csak azért adják meg amit meg kell. Szerintem is kellene már egy sörözgetős beszélgetős estét tartani valahol. Még az is lehet hogy találunk a bagázsban ismerőst, csak ez a sok nick név. :)

#60556 Lovax Előzmény: #60545

Valakire nagyon ráférne itt egy sörözős-beszélgetős este, nem? :)

Nem vagy egy csúcs hangulatban.

Henci ha jót akarsz, szervezel egy "ki tudja felvidítani Józsit" fórumtalit :P

Találkoznánk és mindeki elsírná a bánatát. Én például három hét és munkanélküli leszek :S

#60554 Bakiba Előzmény: #60536

Defender isteni móka, acél, aluminium, Perkins motor, elpusztithatatlan, csakhát kicsit fapados, de imádni való:)

#60550 Kissherceg Előzmény: #60545

passattal családnak negatív tapasztalata van, volvoval jó, viszont baráti körömben fordítva :) Passattal jó és s60al rossz, illetve másik ismerősék volvo mániások és sose volt bajuk.

Válságot kell túlélni, textil ipar itthon leamortizálódik, kevesen maradnak sztm.

Totalcar népítéletét olvasgasd bőszen, érdekes eredményeket kapsz majd, meglepőeket is :)

#60549 Amatoregy Előzmény: #60534

mit szólnál egy kabrióhoz.

Metálszínű, tolótetős sport Velorex. Dupa kipufogó hátul .D

#60545 hosszhuszár Előzmény: #60538

csak használt, új autót mégegyszer nem veszek.......

Céget?

Inkább megszüntetem, minthogy alapítsak, kicsit elegen van a rongyból, máshoz meg nem értek.:((

Volvó?

Passat?

Persze kombik.

Hibrid jó, 192k regedó, és annyi......