Magyar Telekom p.a. Nyrt :)
zúzzad neki :)
Mindketten megerősítettetek abban, hogy eladom az euromat a hét során és veszek még belőlle további MTel részvényeket :D
5 éves taktikai hirdető add el !!
pepegess máshol )))
Remélem hogy ne m kell többet szentségelned, de nem azért mert unom olvasni hanem azért mert én is jobban szeretném feljebb látni! ;-) Egyébként ha veszik nagy alapok, ha nem, ekkora idei és jövőre várható osztalákhozamnál ez a részvény most (számomra legalábbis) muszáj hogy bent legyen a portfólióban.
Szerintem semmi durva nincs benne, be van árazva a cég jövőképe.
A korábban leírt B verzióra váltok! Bakibával teljesen egyetértek.
50-es oszti mellett durva ez a 400 alatti heti záró ár. Ennyire azért nem rossz cég ez.
400 alatt tankolni kell minden mennyiségben szvsz.
Gondolom, hogy olyan piaci szereplő nincs aki azért dönt vétel mellett mert vannak ilyen sajátosságok nem is talán annyira csődkockázat most vsz, inkább ez a különadós, rezsicsökkentős, alkotmányos, bíróságok bírálata, ha jogellenes vmi törvénymódosítás stb ****kalapkodások.
Ezt gondolom nem egy vételi jelként élik meg külföldről. Nagyon időszerű lenne ezt a szakadár forradalmár műsort befejezni, vagy legalább normális keretek közé vinni vsz.
De erre kicsi az esély most ebben az osztalék környéki időszakban. Legalábbis nem úgy néz ki.
Viszont az állampapírokat viszik, talán vhol beárazták már ezt a csöves viselkedést. :) Bár mindig van újabb meglepetés.
A fene hajlamos vagyok erre. Nagyon beleéltem magam a témába. :) Nem esküszöm meg rá de igyekszem májusig nem leírni mégegyszer. :) Remélem megy majd szépen a jó irányba aztán nem kell szentségelni, hogy mit keres ilyen osztaléknál 400-nál.
Teljesen igazad van szerintem, de kb századjára írod ezt le...
nem hangzik rosszul a szelvényvágás után 0-3 hónappal a 450 . Legalábbis a mostani kínlódása mellett a papírnak, amúgy ez egy szelvényvágás előtti 500 Ft ami még mindig nem az a hű de extra nagy ár vsz.
500 Ft körüli szelvényvágás előtti ár kb 30 Ft-os osztalék mellett kellene legyen vsz ilyen állampapírhozamok mellett (ha a környezet cég kilátásai amúgy legalább semlegesek)
De hát most öröm lenne egy semleges belföldi környezet, ez a szitu van, így kell dönteni.
Itt a matek elég egyszerű vsz egy magas idei osztalékhozam áll szemben egy ehhez képest alacsony állampapírhozammal, illetve a másik serpenyőben a cég jövőbeni teljesítménye körüli bizonytalanságok, és néhány hungarikum . Kell e 10 - 12% (400-500 Ft közötti árfolyam) jelenlegi osztalékhozam mellett a papír az alapoknak , vagy sem ilyen körülmények között.
Egyelőre nem tolonganak érte.