Sziasztok!
Nem Keg téma,de mi a véleményetek az Altera Vagyonkezelő Nyrt.részvény kibocsátásáról?
Még március 22-ig lehet jegyezni,én magasnak tartom az árfolyamot,de lehet,hogy jegyzek.
Sziasztok!
Nem Keg téma,de mi a véleményetek az Altera Vagyonkezelő Nyrt.részvény kibocsátásáról?
Még március 22-ig lehet jegyezni,én magasnak tartom az árfolyamot,de lehet,hogy jegyzek.
Szerintem a KEG nem nagyon foglakozik vele, bár én nem vagyok KEG szakértő, de valamikor "talán" halottam, hogy kicsibe volt valami próbálkozás (oszt lehetséges . hogy hülyeséget beszélek), de az teljesen biztos, hogy nem a KEG látja el a Magyar piacot LPG-vel! :-) Vannak magán kutak, sokan külföldről hozzák be nagyban a naftát!
Ez van a KEG oldalán :-)
http://www.lpg.hu/webpage2/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=60
CNG-vel ólcsóbban lehet autózni, csak egy a probléma, nincs nagyon töltőállomás!
Na most már júlira toljuk? És ott a ha, meg a csökkenhet? Ez a jobb cikk? Értjük! Szenzáció hajhászoknak lehet.
na ez még jobb cím ))
Kósa: ha a cégek visszalépnek, győztünk
Július 1-től tíz százalékkal csökkenhet a PB-gáz és a kéményseprés díja is
http://nol.hu/gazdasag/kosa__ha_a_cegek_visszalepnek__gyoztunk
Szóval áprilisban tesznek javaslatot, és most gyűjtenek aláírást.
Értem.
Eddig még tény volt a májusi pb gáz, most meg javaslatot tesznek.
Rendben.
Értjük.
Mackó úr jelntkezett önkéntesnek? lehet valahol jelentkezni ilyen önkéntes aláírás gyűjtőnek? ezeket méltányolja a család. Menjél macikám, dolgozzál.. addig sem vagy itthon.. mondja anyuci.
egyik haverom csinált ilyet, minden hónapban a Bosnyák téren gyüjtötte az alaírásokat. Asszony azt mondta, majd más foglalkozik a családdal helyetted :D
el is váltak..
:D
rezsicsökkentés: megkezdi az aláírásgyűjtést a Fidesz
A kormánypárt alelnöke a tájékoztatón részsikernek nevezte, hogy elállt a Magyar Energia Hivatal ellen a rezsicsökkentés ügyében indított pertől a Tigáz.
"Van olyan szolgáltató, amelyik belátta, hogy az a küzdelem, amit folytat a bíróságon, csak pirruszi győzelem lehet" - fogalmazott a politikus, szavai indoklásaként pedig emlékeztetett: a parlament csütörtöki döntésével átalakította és rendeletalkotási joggal ruházta fel az energiahivatalt.
Jelezte azt is, hogy a víz-, a csatorna-, a szemétszállítási és a kéményseprési díjak, valamint a PB-gáz-palackok árának nyári csökkentésére vonatkozó konkrét javaslatukat áprilisban teszik meg.
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=629956&referer_id=friss
Elmondtad véleményed, köszönjük.
Nekem sincs bajom veled ,-)
Te súlyos tévedésben vagy ember!! Téged nem zavarnak a tények!! Én évek óta LPG-vel járok és Te? (de azért okosabb vagy, gratulálok).
Az elmúlt 2 évben valóban rohamosan!!! nőtt a gázüzemű autók száma hazánkban (és ez így is maradna!!! ha megint fele lenne az LPG ára mint a benziné, úgy mint Európa legtöbb országában) ezért nőtt iszonyatosan az LPG eladás, bezony. Egy átlagos autósnak is megérte, a jövőben itthon tankolva nem fogja! Max taxinak, meg aki baromira sokat autózik. Céges LPG flotta?? biztos tele van vele az ország.
Benzin 30 Ft-al nőtt tavaly óta?? Nettó baromság, tavaly volt 450 is!!
LPG "környezetkímélő" hol érdekli szerinted az átlagpolgárt?? ( a kormány speciel lesz@rja, és kipukkantotta a lufit az LPG jövedéki adójának növelésével, amiből egyébként nem lesz több bevétele)
Az átalakítással foglalkozó cég, nem fogja azt mondani az átlag autósnak, hogy ne hozd ide b@zdmeg az autót mert csak 30-40 ezer kilométer után éri majd meg esetleg, Haaaaaa!!! a kedves kormány nem emeli közben megint az LPG jövedéki adóját ugye.
Adok Neked egy kis számítási feladatot. Asszongya: átalakítási költség 230000 Ft, LPG literje májustól 290 +15-20 %-os többletfogyasztás!!!!!!!!!!!!!!!! (szűrű csere 20k kilométerenként, szelepvédő folyadék stb) benzin legyen 430!
Menni fog a dolog?????? Ha jól számolsz, akkor az fog kijönni, hogy nem egy nagy üzlet LPG-vel járni az átlagautósnak, ha itthon tankol.
A benzint meg nem emelik hetente kétszer, ha ez így lenne egy év múlva 1000Ft lenne (még persze lehet) tudod néha csökkentik is az árát, olyan mint a tőzsde!!! Ismered??? :-)
Összefoglalva, ne akarj túl okos lenni olyan témában amihez lövésed sincs, én sem nyelvészkedek! A jövőben NEM fog (jelentősen) nőni itthon az LPG fogyasztás, sőt!
Mivel hozzám hasonlóan sok balliberáliskommenista g@ci inkább külföldön tankol, egy jó kis nagy bevásárlással egybekötve ugye....)
Amúgy én kedvellek :-)
Látom benne vagy még mindig abba a fórumosok 95%-ában, akik még mindig lefele várják a piacot, és csak a pesszimista kép áll elő nála..
Nekem nem kell Snickers köszi..
látod Mackó urat sikerült megnevettetned, már megérte..
Két dolog jutott erről eszembe.
Először azon morfondíroztam, hogy vajon selmecihez, rogánhoz, vagy szijjgyártóhoz jársz kommunikációs tréningre?
A másik, hogy rád férne egy snickers. :)
Az árfolyama is 36FTon van, úgy, hogy ilyen forgalmazásuk van, és szépen növekedő árbevétel.
ez igaz mégis veszteséget termelt a cég
én úgy olvastam
KEG: 2012novemberi évközbeni beszámoló:
http://postimage.org/image/l5y9fydjl/
"Az autógáz esetében látható növekedés mögött az év eddigi időszakában a forgalom
458%-os növekedése, a jelentéssel érintett időszakban (VII-IX hónapok) 94%-os
bővülése áll."
A cég nem csinál semmit állítólag de 458%kal növekedett a forgalma első IXhó-ban 458%kal növekedett.
Biztosan érdekes négy és félszeres emelkedés után az adóemelés.
A benzin a cikk óta 20-30Ftot emelkedett. Most éppen csökkent a héten. Ezt is 306ra szaladt euro, 235re szaladt dollár mellett :D