Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604868

Te súlyos tévedésben vagy ember!! Téged nem zavarnak a tények!! Én évek óta LPG-vel járok és Te? (de azért okosabb vagy, gratulálok).

Az elmúlt 2 évben valóban rohamosan!!! nőtt a gázüzemű autók száma hazánkban (és ez így is maradna!!! ha megint fele lenne az LPG ára mint a benziné, úgy mint Európa legtöbb országában) ezért nőtt iszonyatosan az LPG eladás, bezony. Egy átlagos autósnak is megérte, a jövőben itthon tankolva nem fogja! Max taxinak, meg aki baromira sokat autózik. Céges LPG flotta?? biztos tele van vele az ország.

Benzin 30 Ft-al nőtt tavaly óta?? Nettó baromság, tavaly volt 450 is!!

LPG "környezetkímélő" hol érdekli szerinted az átlagpolgárt?? ( a kormány speciel lesz@rja, és kipukkantotta a lufit az LPG jövedéki adójának növelésével, amiből egyébként nem lesz több bevétele)

Az átalakítással foglalkozó cég, nem fogja azt mondani az átlag autósnak, hogy ne hozd ide b@zdmeg az autót mert csak 30-40 ezer kilométer után éri majd meg esetleg, Haaaaaa!!! a kedves kormány nem emeli közben megint az LPG jövedéki adóját ugye.

Adok Neked egy kis számítási feladatot. Asszongya: átalakítási költség 230000 Ft, LPG literje májustól 290 +15-20 %-os többletfogyasztás!!!!!!!!!!!!!!!! (szűrű csere 20k kilométerenként, szelepvédő folyadék stb) benzin legyen 430!

Menni fog a dolog?????? Ha jól számolsz, akkor az fog kijönni, hogy nem egy nagy üzlet LPG-vel járni az átlagautósnak, ha itthon tankol.

A benzint meg nem emelik hetente kétszer, ha ez így lenne egy év múlva 1000Ft lenne (még persze lehet) tudod néha csökkentik is az árát, olyan mint a tőzsde!!! Ismered??? :-)

Összefoglalva, ne akarj túl okos lenni olyan témában amihez lövésed sincs, én sem nyelvészkedek! A jövőben NEM fog (jelentősen) nőni itthon az LPG fogyasztás, sőt!

Mivel hozzám hasonlóan sok balliberáliskommenista g@ci inkább külföldön tankol, egy jó kis nagy bevásárlással egybekötve ugye....)

Amúgy én kedvellek :-)