Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

A CIG Pannónia Életbizto…

#606235 macika

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által elnyert pályázatról

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma:

Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac

szereplőit, hogy a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó szervek kiemelt állománycsoportjai

részére, csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződés keretében nyújtandó biztosítási

szolgáltatás tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője lett.

A Társaságunk ajánlata lett a legkedvezőbb érvényes ajánlat, amelyet mind pénzügyi, gazdasági, mind

szakmai, műszaki szempontból alkalmasnak találtak a szerződés teljesítésére.

Az eljárás eredményeként létrejött biztosítási szerződés értelmében a biztosítottak határozott kétéves

időtartam alatt állnak élet- és balesetbiztosítási védelem alatt. A szerződés hatálybalépésének

időpontjában 58.000 főre terjed ki a védelem, a biztosítottak száma azonban a szerződés időtartama

alatt + 5%-kal eltérhet az eredeti biztosítottak létszámától. A szerződés folyamatos díjú, éves

díjfizetésű, a biztosítási díj összege egy biztosítási évre 128.536.800,- forint.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

Re: nincs cím

#604918 wnprt Előzmény: #598118

Aki olvasta az tudja, h 8 milliós bírsággal sújtotta a társaságot a PSZÁF, sztem jogosan, mert félretájékoztatják az ügyfelet. Számos szakértő azon az állásponton van, h a biztosító termékei nem transzparensek, amely állítás mindenképp igaz, hiszen nem látható át pontosan, mennyi a költség és mekkora összeg kerül befektetésekbe. Drága a unit-linked, ez tény, megtakarításra nem alkalmas.

#598135 Atesz11 Előzmény: #598113

Egy ideje minden kis papírnál ez a helyzet.

Vége a régi ralliknak,jók is voltak azok az idők.:)

#598133 Csusza Előzmény: #598118

Na, ezért is kellene megjelenniük valami vevőknek. Mármint rajtam kívül persze. :-)

#598118 Kissherceg Előzmény: #598114

A tavalyi negyedik negyedévi 422 millió forintos nyereséggel több mint felére, 2,168 milliárd forintra csökkent a CIG Pannónia Életbiztosító nem konszolidált éves vesztesége, így ez az év nullszaldós, a jövő év pedig már nyereséges lehet - mondta Csurgó Ottó vezérigazgató kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A mai kilátások szerint a társaság saját tőkéje kitart a jövő évig, amikor a nyereség miatt már nem lesz szükség tőkebevonásra - tette hozzá a vezérigazgató.

#598056 Zotya32 Előzmény: #597945

vki már megint tudta előre a hírt... re: nyereséges lett a CIG.... hol a Pszáf? :))

#598055 Dmode Előzmény: #597945

59% meghaladta az elemzöi várakozásokat a cig eredménye.

a várt 261 m ft helyett,421 m ft lett az adózás utáni eredmény.

#597967 Dmode Előzmény: #597945

szép igen,én ma belevettem.izgultam itt a nap végén,de nekem masszív vételnek tünt ez a mai nap.én reménykedek,hogy jó jelentés lesz,és még hozzá valami pompás hír.

az úgy megtarthatná a kitörést.

#597945 Sly-- Előzmény: #593001

Nemtom figyelsz-e, de szépen kitört, amit írtál célárat pár hete, holnap meg is lesz kb.

Viszont figyelni kell a holnapi napot, hogy a kitörés megerősítésre kerül-e vagy tömés lesz a jó jelentésre.

#597857 Sly-- Előzmény: #594738

Rég várt fordulatot jelenthet be holnap a CIG Pannónia

Kedden reggel, piacnyitás előtt teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a CIG Pannónia. Az életbiztosítótól az egyetlen közzétett elemzői várakozás alapján 265 millió forintos nyereségre lehet számítani. Ez azért érdekes, mert a társaság még soha nem volt nyereséges.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/reg_vart_fordulatot_jelenthet_be_holnap_a_cig_pannonia.179896.html

Kíváncsi leszek, hogy kitöretik végre 240 fölé vagy csak újabb tömés lesz.

Vagy mindkettő (én erre számítok).

Alapkezelőként folytatja…

#594738 Sly--

Alapkezelőként folytatja tevékenységét a Pannónia Befektetési Szolgáltató Zrt.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a PSZÁF H-EN-III-7/2013. sz. határozatában engedélyezte a Pannónia Befektetési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1072 Budapest, Nyár utca 12.; a továbbiakban: Befektetési Vállalkozás) -melyben a Társaság 41%-os mértékű közvetlen minősített befolyással rendelkezik - Alapkezelővé válását. A Befektetési Vállalkozás ezt követően Pannónia CIG Alapkezelő Zrt. néven folytatja tevékenységét.

A Pannónia Befektetési Szolgáltató Zrt. a CIG Partnerség részeként a Pénztári Stratégiai Együttműködés keretében jött létre, alapító tulajdonosai a Pannónia Nyugdíjpénztár, a CIG Partnerség tagja és a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. A magán- és önkéntes nyugdíjpénztári vagyon, az élet- és nem-életbiztosítási tartalékok, a CIG saját tőkéje, a cégcsoporton belül képződő egyéb források kezelésére szakosodott Befektetési Vállalkozás a vagyonkezelési igények professzionális, a nemzetközi normákhoz igazodó kielégítésére törekszik. Szakemberei kiemelkedő teljesítményének köszönhetően vagyonkezelt állománya 2012 év végére már meghaladta a 110 milliárd forintot.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete határozatának értelmében a Befektetési Vállalkozás által végzett befektetési szolgáltatások köre kibővült, ezentúl alapkezelési tevékenységet is folytathat.