Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#604804 banyaiz Előzmény: #604795

CR-től láttam válogatottban, akármilyen csapatban láttam eddig ott hozta ezt a játékát kb amit a Realban. Vagy pl Mu-ban amit játszott. Mondjuk megnézném Messit mire menne egy angol csapatban, abban a bajnokságban.

Ezzel nem akarom Messi érdemeit csökkenteni. Egész jó focista azért. MU középpályán szorítanának helyet neki ha muszáj:)

#604795 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604785

Na, majd ha idén is megnyeri a Messi az aranylabdát! :-) Szerintem nem fogja.

Ibra meg nem érdemel aranylabdát (sportemberileg ugye), pedig remek focista.

CR7 már kész játékosként került a Realba, Messi meg 17-18 évesen mutatkozott be...és akkor mit szóljunk ahhoz, hogy a kis Messi 50 gólokat lő egy bajnokságban (még idén is meglehet...)

Ha még 5-7 évet elfocizgat a Barcában olyan rekordokat fog felállítani, hogy ember azt egy darabig biztosan nem fogja megdönteni.

No és milyen focit láttál a CR7-től a portugál válogatottban? :-) Persze az igaz, ahogy írtam is, hogy Messi-nek jobb társai vannak a Barcában.

Egyébként ezen biztosan nem veszünk össze, főleg úgy, hogy Messi a istenkirálycsászárpápa :-)

#604785 banyaiz Előzmény: #604766

Azt gondolom, hogy ha egy egy edzőnek döntenie kellene , hogy kit szeretne a csapatába Cr-t, vagy Messit, nehéz döntés lenne. CR-t vmivel jobbnak tartom, szerintem komplexebb játékos mint Messi. Messit kivesszünk ebből a Barca játékstílusból nézd meg pl argentín válogatottban teljesítménye. Én még nem láttam tőle nagy focit pl válogatottban.

Messi ennyiszer elnyerte az Aranylabdát ezt pl túlzásnak tartom. Vannak azért még nagyon jó focisták pl egy Rooneynak is adtam volna már, vagy egy Ibrahimovic, CR is megérdemelte volna elmúlt években. Realban ennyi gólt lőni 50-es 60-as évekbeli rekordokat megdönti. Ki hitte volna ezek valaha meg lesznek döntve, teljesen más volt a foci még Puskásék idejében.

#604766 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604704

Na, a nyelvészkedés sem az erősségem.

Messi (játék) intelligenciában sokkal jobb (persze nincs túl magasra állítva a léc :-), kezdő sebességben (CR7 is g gyors persze), fordulékonyságban, cselezésben is veri CR7-et (akinek még gyermekkorában úgy megtetszett a bicajcsel, hogy azóta is csak azt szereti), kapura lövései pontosabbak, a kis finom pörgetésekről nem is beszélve, passzolásban is jobb, egyszerűen jobban lát a pályán, és gyorsabban gondolkozik (játék intelligencia) . CR7 jobban fejel(na itt a léc igen alacsonyra van állítva Messi esetében), nagyobb lövőerővel rendelkezik, és az kb +15-20 kg a birkózásnál is előny (persze Messinek nincs szüksége birkózásra, mivel általában bottal üthetik a nyomát..)

De az tény, hogy CR7 sem kutyaütő, sőt (de sosem lesz egy Messi:-)!

Az is igaz persze, hogy döntő fontosságú, hogy egy játékosnak kik a társai a pályán ugye.

#604704 banyaiz Előzmény: #604675

Ne nyelvészkedj. :) Lényeg a lényeg CR7 egy picit jobb mint Messi , ennek a 2 játékosnak egy baja van, hogy egyik sem a MU-ban játszik, illetve lehetnének még magyar válogatottak is akkor lenne teljesen tökéletes a helyzet.

#604692 Kiss Zoltán Előzmény: #604675

Egy dologban jobb Ronaldo Messinél,terpeszállásban való hátramenésben szabadrúgás előtt!Ja és zselézésben!:))

#604675 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604314

" Messi tegnap jól nyomta, tényleg zseni az ember, de azért CR7 egy hajszállal nálam jobb. :) "

Avval, hogy a CR7 nálad jobb, sajnos nem tudok vitatkozni, bár nem is akarok :-) Focizni mondjuk még nem láttalak, ezért még bármi is előfordulhat (de inkább mégsem...)

Egy CR7 rajongó helyében én is a Schalke meccset néztem volna... egyébként jó meccs volt.

Messi a pápa!!!!!! (majdnem)

#604314 banyaiz Előzmény: #604305

Barca hengerelt. Nem gondoltam így lefocizzák Milant.

Ez biztos szentségtörésként fog hatni, de 3. Barca gól után a Schalke meccset néztem. :)

Nagyon jó kis meccs volt az is.

#604305 Kiss Zoltán Előzmény: #604304

A 85-ik percben lementem a borospincénkbe,fel-alá járkálni,mert már nem bírtam tovább idegekkel,aztán amikor meghallottam a rohangálást amit a fiaim produkáltak a fejem felett:)))

Meeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#604296 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604294

Na ez az én totyikom! Messi! Messi! Messi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Feleségül veszem vazzeg, csak először váljon el, de ha örökbe fogad az sem baj.

#604294 Kiss Zoltán Előzmény: #604292

Azért amikor az az izé kiugrott,akkor az én szívem is a helyéből!

Meeeeeeeeeeeessssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#603920 Kiss Zoltán Előzmény: #603893

Á nem,csak este 11-kor,biztos nem lehet jó,azt hallgatni,hogy mondjuk a biró édesanyjának a foglalkozására teszek utalást,esetleg felszólítom a birót menjen vissza látogatóba.Mindezt hangossan,igaz általában,csak a real ellen ilyen a hangulat,igaz most

ott is ültem,mint a nyuszi!

#603914 banyaiz Előzmény: #603878

Látom megadod a módját (barca mez , rohangálás , ordibálás) :)

Megutáltam mióta kedvenceim kiestek bl-ből. Na de ez vszínű nem tart sokáig, Barca Milant muszáj lesz megnézni.

#603893 matgab Előzmény: #603878

Miért a nejed reál drukker, vagy arsenal-os?

Hát igen, azt hiszem nálunk is meg fogja fontolni az asszony, hogy Fradi Újpest meccs végén odafekteti-e a gyereket még egyszer mellém... Na mindegy, túl van a kislány az élete első derby-jén:-)