Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#604704 banyaiz Előzmény: #604675

Ne nyelvészkedj. :) Lényeg a lényeg CR7 egy picit jobb mint Messi , ennek a 2 játékosnak egy baja van, hogy egyik sem a MU-ban játszik, illetve lehetnének még magyar válogatottak is akkor lenne teljesen tökéletes a helyzet.

#604692 Kiss Zoltán Előzmény: #604675

Egy dologban jobb Ronaldo Messinél,terpeszállásban való hátramenésben szabadrúgás előtt!Ja és zselézésben!:))

#604675 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604314

" Messi tegnap jól nyomta, tényleg zseni az ember, de azért CR7 egy hajszállal nálam jobb. :) "

Avval, hogy a CR7 nálad jobb, sajnos nem tudok vitatkozni, bár nem is akarok :-) Focizni mondjuk még nem láttalak, ezért még bármi is előfordulhat (de inkább mégsem...)

Egy CR7 rajongó helyében én is a Schalke meccset néztem volna... egyébként jó meccs volt.

Messi a pápa!!!!!! (majdnem)

#604314 banyaiz Előzmény: #604305

Barca hengerelt. Nem gondoltam így lefocizzák Milant.

Ez biztos szentségtörésként fog hatni, de 3. Barca gól után a Schalke meccset néztem. :)

Nagyon jó kis meccs volt az is.

#604305 Kiss Zoltán Előzmény: #604304

A 85-ik percben lementem a borospincénkbe,fel-alá járkálni,mert már nem bírtam tovább idegekkel,aztán amikor meghallottam a rohangálást amit a fiaim produkáltak a fejem felett:)))

Meeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#604296 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604294

Na ez az én totyikom! Messi! Messi! Messi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Feleségül veszem vazzeg, csak először váljon el, de ha örökbe fogad az sem baj.

#604294 Kiss Zoltán Előzmény: #604292

Azért amikor az az izé kiugrott,akkor az én szívem is a helyéből!

Meeeeeeeeeeeessssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#603920 Kiss Zoltán Előzmény: #603893

Á nem,csak este 11-kor,biztos nem lehet jó,azt hallgatni,hogy mondjuk a biró édesanyjának a foglalkozására teszek utalást,esetleg felszólítom a birót menjen vissza látogatóba.Mindezt hangossan,igaz általában,csak a real ellen ilyen a hangulat,igaz most

ott is ültem,mint a nyuszi!

#603914 banyaiz Előzmény: #603878

Látom megadod a módját (barca mez , rohangálás , ordibálás) :)

Megutáltam mióta kedvenceim kiestek bl-ből. Na de ez vszínű nem tart sokáig, Barca Milant muszáj lesz megnézni.

#603893 matgab Előzmény: #603878

Miért a nejed reál drukker, vagy arsenal-os?

Hát igen, azt hiszem nálunk is meg fogja fontolni az asszony, hogy Fradi Újpest meccs végén odafekteti-e a gyereket még egyszer mellém... Na mindegy, túl van a kislány az élete első derby-jén:-)

#603878 Kiss Zoltán Előzmény: #603602

Giggs tényleg fantasztikus volt,mintha egy húsz éves játszott volna 40 év tapasztalatával!

Na de holnap mi jövünk! 5-0(4-0)Barcelona-Milán,ez az álmom!Ne tud meg mi van nálunk egy komolyabb BARCA meccs alatt.Két éve az Arsenal ellen,amikor Xavi berúgta a másodikat,barca

mezben ordítva rohangáltam a nappaliban,mire kijött a nejem "ha még egy ilyen,elvállik tőlem"és abban a pillanatban a barca 11-es kapott!Hát ott volt a soha vissza nem térő alkalom :)!

#603855 Előzmény: #603827

Kispályás ügyeskedő.

Nem jött össze neki.

Számalmas.

#603602 banyaiz Előzmény: #603109

Hülye lenne világ legjobb csapatából elmenni. Nézd meg CR7-et , elment Realba és azóta is pityereg, hogy visszajönne. :)

Mostanra feldolgoztam a Real meccset. Giggs 1000. meccse volt, és SAF végigjátszatta ekkora tét mellett Bl -ben. Ez elég nagy kockázat volt vsz, de éppen ezért szurkolok többek között MU-nak mert az edzőnek van érzéke a nagy pillanatokhoz. :) Mekkora lett volna ha 1000. meccsét végigjátszva 40 évesen tovább menetelnek Bl-ben? Minden esély megvolt rá, nem így alakult. Azért tisztelet a részemről.