Ne nyelvészkedj. :) Lényeg a lényeg CR7 egy picit jobb mint Messi , ennek a 2 játékosnak egy baja van, hogy egyik sem a MU-ban játszik, illetve lehetnének még magyar válogatottak is akkor lenne teljesen tökéletes a helyzet.
Ne nyelvészkedj. :) Lényeg a lényeg CR7 egy picit jobb mint Messi , ennek a 2 játékosnak egy baja van, hogy egyik sem a MU-ban játszik, illetve lehetnének még magyar válogatottak is akkor lenne teljesen tökéletes a helyzet.
Azért Ronaldo is világklasszis,ez tény!
Egy dologban jobb Ronaldo Messinél,terpeszállásban való hátramenésben szabadrúgás előtt!Ja és zselézésben!:))
" Messi tegnap jól nyomta, tényleg zseni az ember, de azért CR7 egy hajszállal nálam jobb. :) "
Avval, hogy a CR7 nálad jobb, sajnos nem tudok vitatkozni, bár nem is akarok :-) Focizni mondjuk még nem láttalak, ezért még bármi is előfordulhat (de inkább mégsem...)
Egy CR7 rajongó helyében én is a Schalke meccset néztem volna... egyébként jó meccs volt.
Messi a pápa!!!!!! (majdnem)
Barca hengerelt. Nem gondoltam így lefocizzák Milant.
Ez biztos szentségtörésként fog hatni, de 3. Barca gól után a Schalke meccset néztem. :)
Nagyon jó kis meccs volt az is.
A 85-ik percben lementem a borospincénkbe,fel-alá járkálni,mert már nem bírtam tovább idegekkel,aztán amikor meghallottam a rohangálást amit a fiaim produkáltak a fejem felett:)))
Meeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Edzőmeccs :-)
Góóóóóóóóóóóóóóóóól ! Ez is a pályán van?
Na ez az én totyikom! Messi! Messi! Messi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Feleségül veszem vazzeg, csak először váljon el, de ha örökbe fogad az sem baj.
Azért amikor az az izé kiugrott,akkor az én szívem is a helyéből!
Meeeeeeeeeeeessssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Már csak 8 perc Zoli,aztán milánói spagettit eszünk!:)
Á nem,csak este 11-kor,biztos nem lehet jó,azt hallgatni,hogy mondjuk a biró édesanyjának a foglalkozására teszek utalást,esetleg felszólítom a birót menjen vissza látogatóba.Mindezt hangossan,igaz általában,csak a real ellen ilyen a hangulat,igaz most
ott is ültem,mint a nyuszi!
Látom megadod a módját (barca mez , rohangálás , ordibálás) :)
Megutáltam mióta kedvenceim kiestek bl-ből. Na de ez vszínű nem tart sokáig, Barca Milant muszáj lesz megnézni.
Miért a nejed reál drukker, vagy arsenal-os?
Hát igen, azt hiszem nálunk is meg fogja fontolni az asszony, hogy Fradi Újpest meccs végén odafekteti-e a gyereket még egyszer mellém... Na mindegy, túl van a kislány az élete első derby-jén:-)
Giggs tényleg fantasztikus volt,mintha egy húsz éves játszott volna 40 év tapasztalatával!
Na de holnap mi jövünk! 5-0(4-0)Barcelona-Milán,ez az álmom!Ne tud meg mi van nálunk egy komolyabb BARCA meccs alatt.Két éve az Arsenal ellen,amikor Xavi berúgta a másodikat,barca
mezben ordítva rohangáltam a nappaliban,mire kijött a nejem "ha még egy ilyen,elvállik tőlem"és abban a pillanatban a barca 11-es kapott!Hát ott volt a soha vissza nem térő alkalom :)!
Janics mégis Magyarországon folytatná
eszem megáll ezen a luvnyán mostmár......
Hülye lenne világ legjobb csapatából elmenni. Nézd meg CR7-et , elment Realba és azóta is pityereg, hogy visszajönne. :)
Mostanra feldolgoztam a Real meccset. Giggs 1000. meccse volt, és SAF végigjátszatta ekkora tét mellett Bl -ben. Ez elég nagy kockázat volt vsz, de éppen ezért szurkolok többek között MU-nak mert az edzőnek van érzéke a nagy pillanatokhoz. :) Mekkora lett volna ha 1000. meccsét végigjátszva 40 évesen tovább menetelnek Bl-ben? Minden esély megvolt rá, nem így alakult. Azért tisztelet a részemről.