7 kötés, 1 984 db,
ez vicc
sántít a dumád rezes nem kicsit
ugyanis ezek a nagykv-esek a felszámolásban is megszerezhetik maguknak
Azért gondolj bele abba, hogy mennyit jelent 18 milliárdnyi adósságtól megszabadulás, azt, hogy gyakorlatilag tehermentessé válik a cég. Az meg miért ne tudna eredményt termelni? Eddig csak az adósságszolgálat önmagában elvitte volna a nyereséget, ez most nem lesz. Én pedig úgy gondolom, hogy ha ezt bedöntik a részvényesítés után, az már bűncselekmény, ha viszont nyereséggel működtetik, akkor csak "peches befektetés"-nek lesz minősítve a korábbi időszak.
A szimmetriuk háromszög kilépést figyeld, mellé a forgalmat is.
Jó lenne ha bull árbóc lenne ez!
felfele 270 ellenállás a piros vonal, de háromszög kitörés nem szabhat akadályt neki többszöri próbálkozás után.
Úgy látom eladók elfogytak a negatív kampány ellenére is.
Honnan is lenne? Mindekit a cégközlöny figyelésre, és a csődre szólítottak fel ezelőtt, azok mind kivágták életük vagyonát mínuszban.
Fent kellett venniük, lent eladniuk, mint olvastam.
Ezt látom én is! Felfelé esélyesebb, mert pánikeladás nem volt (eddig), ami lefelé törné ki.
Azt a veszélyt nem látják a mostani kiskötvényesek, hogy a nagy kötvényes "társaik" ezzel az 50m db-os emeléssel épp a szakadék felé irányít(hat)ják Őket.
Sajnos ez most nagyon benne van, hogy régi befektetőnek hívhatjuk majd ezeket a kötvényesből új részvényessé vált kicsiket, akik kárukra kitáraznak majd. A betárazó nagyok meg jól járnak..
eredményeket hozni????
nyáron?????)))))))
eddig miért nem hozott???
egy év alatt -több mint 10mrd-os sajáttőke vesztés,. -.13mrd-os "eredmény")))))
Chartod neked is van.
Nem tudom mit látsz rajta.
Én bízom egy emelkedésben nektek ilyesmi formában.Nem mondom így lesz, de remélem.
Egyébként ha sikerül a megállapodás, akkor amellett, hogy nyilván lesz bűntetőfeljelentés (azért mégiscsak necces 500 millió HUF-ért 18(!) milliárd követelés megvásárlása), akkor az E-Star végülis egy tartozásmentes cég lesz, ami nyilvánvalóan képes lesz (mert muszáj is lesz legalább kezdetben!) eredményeket hozni. A 10-20 Ft-os árfolyam pedig olyan alacsony, hogy akár komoly mennyiséget is be lehet belőle vásárolni különösebben nagy kockázat nélkül, és ebben akár a sokszorozás lehetősége is benne van.
A vicc poénja pedig az, hogy ha a régi befektetők kitáraznak, az újak pedig betáraznak, akkor egészen más lesz a "részvényesi érdek" mint korábban.
Lehet, hogy "Teréz anyu" elhitette most Velük, hogy majd beáll a piacon pár millió db vétellel 300Ft-on?
:)
Egyébként lehet egy érdekes kimenetel ennél az 50m db-os emelésnél.
A kicsik "ész nélkül" elkezdik majd szórni piacin, hogy meneküljenek, persze ez azt jelenti majd, hogy napokig, hetekig alsó limitre tapad az árfolyam.
Szépen lezakózik majd 10-20Ft-ig, és ezen a szinten, vagy közben is lesz egy "Teréz anyu" aki szép csendben vásárol :) (Pl. aki már amúgy is sok új rv-t kapott, illetve kitalálta, hogy sok új rv legyen)
A kiskötvényes szaré-hugyé eladta a részvényeit, a befektetését huszadolta, aztán hoppá, hirtelen jönnek jó hírek, lesz új hitel, lesz új projekt, lesz árfolyam emelkedés.
A kiskötvényes vakarja a fejét, hogy wát dá fák!? Belevenni nem mer, majd csak amikor már nagyon megy (öccázé), mikor 3 napra megjön a hír BÉT-en, hogy nagybüffencs részesedése 51-ről 10% alá csökkent :)
Én nem beszélek rá senkit, nekem nincs E-starom, de bízom benne, hogy emelkedik a papír a többieknek, és nem az összeomlásnak drukkolok, mint Ti 24órában..
ennyi..
Üdv.
kamus beültető, szégyeld magad
árfolyam emelkedés?
beültetnél megint mi az esésre
a hatóságok remélem látják mi megy itt a 24 oldalas feljelentésre és a kisrv-esek és kv-eseket kifosztó cég vezetői megkapják majd a magukét
Kemény amit csinált este óta a TROLL!
Senki más nem látja mit művel.. és nem az árfolyam emelkedés mellé áll, hanem az összeomlás mellé.
A kötvényeseknek és részvényeseknek ez miért jó, ezt Ők tudják, legalább Te jelentkezel, akinek nem jó. Többiek védik Őt, ráadásul se részvénye, se kötvénye.
TV előfizetésre nem tellik, meg unalmas ott a műsor neki, ez érdekesebb ki mikor megy csődbe.
Én bízom benne, hogy jól jön ki mindkét csapat a buliból!
Hajrá fel!
Egyszer Herceg itt is rájön, már KEGben észbe kapott a Trollokkal szemben.
de még a további kifosztásukon megy a mesterkedés most is
eddig hol voltál?
rv-esek már 100-adolhattak a kötvényesek pedig min negyedeltek
a vezetésnek hála