nem, azt hogy közben a lányvállalatokat is egyre rosszabb helyzetbe hozták a mutyikkal
nem, azt hogy közben a lányvállalatokat is egyre rosszabb helyzetbe hozták a mutyikkal
ebben a 3-as tervben egy szó sincs a kapcsoltak bevonásáról, úgyhogy esélyes az újabb beintés
http://bet.hu/newkibdata/113245514/reorganiz_ci_s_program_II.pdf
"Kecsegtető" a kötvényesnek...
Részvény lesz, pénz nem?
Úgy néz ki, hogy amit kértek megkapják. Zsugáznak majd, ahogy tudnak... Van egy tippem ki fog nyerni a végén.
amire az esély meg is van, nem véletlen nem mutogatnak Flash Reportokat mostanában és nem jön a hír az ÁFA halasztásról sem
viszont a nyár a csökkent árbevétellel közelít
lehet ott még nagyobb gáz is ha esco vagy a lengyel is bedől
nem egyszerre kéne kibocsátani hanem a fordított nagyságszerinti sorrendben
a nagyobb alapkezelők, bankok, akik terítették azok a kicsik után
Megkapják az 50 milla rv-t, kíváncsi leszek mikor már 20 Ft alatt lesz alsó limiten, akkor hogy fognak pislogni a "kielégült" kiskötvényesek. Szerintem lassan kezdik már kapisgálni... :)
Vagy tartani fogja mind, amíg nyóccá' nem lesz? :)))
Nem tudtam, de szerencsére az egykoron megítélt összeg (MÁV-os okozott a autómban kárt)kb. 230%-át kaptam meg.
vastagbőr?????
beégtetek kétszer, nincs mire játszani az agyad, a többszörös újraszámolás halál röhej volt
ilyen engedélyt ki a fene ír neki alá és mire jogosítja fel?
utána mindenki úgy szavaz ahogy kedve tartja
nehogy a 48.64 erodálódjon mert kiderül hogy jogosulatlan
Jó harcostárs volt ez a Tibi, ne hülyézd le, ha itt lenne már ferángatta vola az árfolyamot, úgy hogy már 2 csomag papírzsepid is lenne. Már csak arra kéne(s) vigyáznod, hogy nehogy náthás legyél ugye, mert akkor annak is annyi :-)
"A részvényben vsz árfolyam karbantartás megy,de az is lehet hogy egy bomba meglepetést tartogatnak..."
Ez így van, nem is egy bomba meglepetést tartogatunk. Az Apple tárgyalások az iRadiátor ügyében is jól alakulnak. Csütörtökön New Yorkban mutattam be személyesen a prototipust Cook és a többi fejes előtt:
http://i.imgur.com/eQYwCPO.png
Dőlni fog a pénz, nincs gáááááz!
Ha megnyered a hattalálatost (főleg, ha az ötöslottón) piacin kell vásárolnod limitre! :-)
1,36%-ot már a portás is össze tudna kaparni a fiókból. Kontrolláljuk a dolgokat. Nincs gáááz!
Mi diktálunk! A Csabronnak nem kell engedély. :-)
Milyen kevés hozzászólás volt itt, amíg New Yorkban tárgyaltam, ez az érdektelenség is az emelkedést vetíti elő. A csődtárgyira be sem néztem, a Csabron küldött SMS-t, hogy ott van akire számítottam, így mentem is az irodájába kutakodni. Szegény Ottóka átadta a kulcsokat az irodánál, megadtam neki egy Nexus 4-et, amire annyira vágyott, de végig remegett mint a nyárfalevél így is. Emlékeztek még ugye:" A Csabron adott két borítékot, két fénykép adatokkal, egy srác (befolyást szerezni felette)..." Hát, egy Nexus4-el sikerült a befolyás szerzés. Mindent utdunk a köszvényesek ügyleteiről továbbra is így. Majd néznek nagyokat, mikor a kövi csődtárgyin a Csabron felmutatja nekik a lóf*szt. :-) Szolidalitást (vagy szolidaritást) kell vállalniuk a részvényesekkel a 98%-os veszteségben is. 2%-ot majd vissza kaphatnak:-)
Ez a lentebb olvasható felrobbantós ötlet egyszerűen brilllliáns, kár, hogy nem jutott eszembe, mert tényleg repültek volna a köszvényesek. :-))))
Gyakorolom is a robbantás-teknikát a következő összeűlésre, egyenlőre kevés sikerrel. Valami nem stimmel:
ez mi a fene???
ki és milyen módon engedélyezi nekik???