Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: törölve

#603355 JP Előzmény: #603348

Köszönöm a mellékelt képet.

De én most mégis úgy vagyok vele, mint Faludy, mikor Einsteint hallgatta egy előadáson a relativitás-elméletéről, és a teremben fölállt a hallgatóság előtt, és azt mondta: Nem értem!

Re: nincs cím

#603352 macika Előzmény: #603349

még mindig 5 havi csúcson a forint

hati/ havi gyertyák yoooo néznek ki (

itt már csak a további rezsivágás használ ))

#603349 banyaiz Előzmény: #603341

nem parázok , csak szóba került Unortodoxforradalmár simplicity tündérmese polgártársam egyben jegybankelnököm és viselt dolgai, aztán nem tudtam ellenállni kifejtsem róla a véleményem. :)

Majd mikor a jegybankban kifejti a simplicity dolgait akkor lehet , hogy a szapora utolér engem is. Egyenlőre csak egyik szemem nevet másik sír. :)

#603343 macika Előzmény: #603341

JP 3 hét és húsvét

hogy lesz így Dzsenifernek mintás ruha, csillogó cipellő?

#603341 JP Előzmény: #603301

Hogy te mit össze nem bírsz parázni. Egy kis orbáncfű tea, és meglásd oldja a napi szorongásokat :-)

Még nincs betíltva, nem büntetik,úgyhogy ezért sem kell szorongj :-)

#603339 Ibiza Előzmény: #603329

a gyurcsánynál oszkónál és bajnainál mocskosabb takony embert még nem láttam. Matonak háttérembernek kellene lenni..én sem harapom..

épp a hétre gondoltam a …

#603337 Borska

épp a hétre gondoltam a 300as kopogtatást illetve a 230as törést,megtehetné nekem azt a szívességet a HUF hogy nem hagy cserben és szintfölé zár

bár jelen pillanatban nagyon összevisszaság uralkodik a piacokon, legalább is szerintem ,valahogy az eddigi alapösszefüggések kezdenek megkérdőjeleződni

hosszabb távra még mindig tartom a 320-330as szint megérintését ,dollárban pedig ,uhhh le se merem írni.....

#603333 macika Előzmény: #603325

hát pemete cukrot, cicus ))

ahogy látom 299 körül-felett nézzük a hétfői mentéseket

de addig is "yoooo" sok devizatartalékot

hajrá mnb, hajrá megmentők

hajrá húsvét

#603332 banyaiz Előzmény: #603322

Kusza is Mszmp tag volt, biztos onnan hozza ezt a gonosz spekulánsok , gonosz bankok , államosítsunk stb szövegkörnyezetet. Hirtelen azonban rájött, hogy már nem hisz a világ proletárjainak egyesülésében , inkább megteremti az unortodox közgazdaságtant. Határeset melyik a rosszabb. :)

Amúgy érdekes figurának találom, csak sajnos nemcsak a szemei kuszák.

#603331 Ibiza Előzmény: #603327

taktika..

tábornok odaadja a kutyáját csicskának okozzon neki valami örömöt..az fogja és a farkánál fogva pörgeti..Megőrült mit csinál? kérdi.. majd megteccik látni hogy örül ha abbahagyom. Na most abbahagyta mató..

#603329 Euroman Előzmény: #603322

akkor még leugorhatna a parlament tetejéről...még mártír is lenne belőle....ellenszenves egy állat....

#603322 Ibiza Előzmény: #603318

kuszaszem tetszik nem többet tett az orszégért mint a sok tetű libsikomcsi egész életében.

#603318 banyaiz Előzmény: #603316

Még mindig jobb ha tőzsdén próbálnak érvényesülni (a saját pénzükkel), mintha ilyen hozzáállással NGM miniszterek, vagy jegybankelnökök lennének és más ****ával vernék a csalánt. Kisebb a potenciális rombolás lehetősége, lásd elrettentő példaként Kusza polgártársunkat. :)

#603316 Előzmény: #603310

Mindig is csodáltam azokat, akiknek a hitét a tények sem tudják megingadni, de soha nem értettem, hogy ez ilyen emberek miért a tőzsdén és a pénzügyekben akarnak érvényesülni.