Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#602194 Zotya32 Előzmény: #602129

pszáf-nél este 11-kor is égtek a villanyok...lehet dolgoztak?? (vagy csak Jenő bá ugrott be egy kis "irodasex"-re? :) )

#602129 prfecó Előzmény: #602067

bét irányába javasolt a felfüggesztési kérelem a kötvényesek irányából, de e-STAR"csa" vezetése dönt.

Vindicatumos Hoffmannt fokozatos rendőri védelem kíséri németországi tőzsdemachiniipulációk miatt , a szabad és független magyar tolvaj részvények atyját tisztelhetjük benne.

Még az is elképzelhető" börtöncella mélyéből a kübli közeléből szavazz független részvénykötegével" , de ezt csak rosszakarói mondják , Mo-n ilyen nincs ))

#602067 Fornit Előzmény: #602043

Felfüggesztés gondolom nem lesz, majd a klónok irányítják a piacot a mellékhelységből. :)

#602010 Hathor Előzmény: #602003

500alatt az volt a szöveg, hogy szépen leöntöttek engem 370en azok akik 435körül vettek.. az nem volt pofátlanság, meg majd 10Fton találkozunk, meg minden nap kiszámolták mikor hol fog járni a pakkom, meg már csak én veszem senki más. Meg megyek majd az utolsó hozzászolók topikba a beírásommal.

Aztán 5nap alatt 100%os emelkedés után 270-545re ha elad az ember az leöntés 3réses emelkedés után, majd miután eladok még megy 5%kal feljebb 575re majd egy órán át.

Értem.

Ha nem beszélsz, akkor nem zavarlak.

#602003 cédrus Előzmény: #601997

Nem-nem, nagy különbség, hogy én előtte nem hülyítettem őket. Spricckoltál már eleget a pofámba, nem fogunk mi társalogni, és hidd el nekem, addig jó számodra. Örülj a nyerődnek, írjál mellé idétlen szmájlikat higins barátoddal együtt, turkálj a szarban vidáman, és akkor minden szép. Csak ne az ittenieknek magyarázd meg, hogy te kiben bízol, meg milyen jó, erős, masszív kis papír ez, mert még pofán ver a végén valaki. Különösen egy olyan sunyi borítás után, amit megléptél. Bloggal, pf-es jó kiscserkész nem beszéli ki a gyüli részleteit hazudozással, ésatöbbi.

Mellesleg nem emlékszem, hogy kitiltottak volna, sértődötten elvonultál, nekem úgy rémlik.

#601997 Hathor Előzmény: #601988

Ha jól értem Te is eladtad a papírjaidat.

Hol borítottál? Megírod mennyiről volt és hol adtad el?

10Któl pszciho tábla alapján végig lefele kísértem a papírt 500ig, a fenti 10Ks csökkenő háromszögtől kezdve.

Az hogy vettem, annak hatása volt, hogy megmondtam akkor, amikor kitiltottak 10Knál RFV topikból, hogy esést láttam a papírban, akkor mondtam, ha lesz fordulat jele veszek.

500alatt volt fordulat jele (nekem). De még másoknak is ( a most kiabáló Sly, Macinak is.. ők is vettek)

Az hogy neked minden kamu, arról nem tehetek.

Hol borítottál befektető társaidra? hogy éljek az eladási tevékenység általad megfogalmazott verziójával.

#601988 cédrus Előzmény: #601981

Azért kamu, mert te raktad be. Tök mindegy már, mit csinálsz, nekem minden kamu, amit írsz, ezt már nem mosod le magadról, szupertitkos gyüliről bízva a cégben borítós.

Először is 170-et, de a 270-et is feldughatod, ne egy olyan topikban sprickolgass büszkén a 270-eddel, ahol az emberek jó része 10k-ról volt, vagy ahol te magad is 500-tól kezdve nyomtad a süket dumát. Élvezd ki még a helyzetet, amíg ennyi részvény van, tudod mozgatni a pár millióddal, 20-szor ennyinél már nem mennek majd ezek.

Mellesleg továbbra sem értem, miért lenne jó a részvénynek, ha lenne egyezség.

#601987 exmnbs1 Előzmény: #601965

a múlt tárgyalás óta történt egy s más

bírósági beadvány, mérleg főösszeg növekedés 1mrd-dal

hiteligény visszavonás

csődbiztos visszahivási igény

kötelezettség vándorlás

#601981 Hathor Előzmény: #601965

Mi a kamu a háromszögben?

Nálatok nincs a grafikonrajzolóban háromszög?

Szerintem mindenkinél ugyanúgy van.

miért kamu?

Ez a kamu szöveg, már minden mellé oda van illesztve.

Minden kamu, csak a csőd nem mi? :D

"Csőd" mellett meg lehet kereskedni vele, és 99ről 270ig 270%ot emelkedik.

#601965 cédrus Előzmény: #601962

Én is...bár hathor rajzolt hozzá kamuháromszöget, lehet, hogy épp ő pakolja a 251-et

#601964 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #601896

Drágaságom! Hiányzom? Már hogy a francban lennék majd ott, mikor itt sem vagyok... Mondtam már, nincs 1 darab ilyen izém sem jelenleg. 300-nál majd beindul a klón totyik is, mint mondottam volt. Lehet hogy venni kéne?

#601962 exmnbs1 Előzmény: #601960

érdekes lenne megnézni kik is vették ma

"műkereskedés" van ezt is megnézhetnék

hogy ne hasson totál röhejnek a javaslat felhúzták, arra tippelek