pfecóval ittak )))
pszáf-nél este 11-kor is égtek a villanyok...lehet dolgoztak?? (vagy csak Jenő bá ugrott be egy kis "irodasex"-re? :) )
bét irányába javasolt a felfüggesztési kérelem a kötvényesek irányából, de e-STAR"csa" vezetése dönt.
Vindicatumos Hoffmannt fokozatos rendőri védelem kíséri németországi tőzsdemachiniipulációk miatt , a szabad és független magyar tolvaj részvények atyját tisztelhetjük benne.
Még az is elképzelhető" börtöncella mélyéből a kübli közeléből szavazz független részvénykötegével" , de ezt csak rosszakarói mondják , Mo-n ilyen nincs ))
Felfüggesztés gondolom nem lesz, majd a klónok irányítják a piacot a mellékhelységből. :)
Hé, az árbocszalagomból kitört és építette gy emelkedő 3szöget? hinnye no
500alatt az volt a szöveg, hogy szépen leöntöttek engem 370en azok akik 435körül vettek.. az nem volt pofátlanság, meg majd 10Fton találkozunk, meg minden nap kiszámolták mikor hol fog járni a pakkom, meg már csak én veszem senki más. Meg megyek majd az utolsó hozzászolók topikba a beírásommal.
Aztán 5nap alatt 100%os emelkedés után 270-545re ha elad az ember az leöntés 3réses emelkedés után, majd miután eladok még megy 5%kal feljebb 575re majd egy órán át.
Értem.
Ha nem beszélsz, akkor nem zavarlak.
Nem-nem, nagy különbség, hogy én előtte nem hülyítettem őket. Spricckoltál már eleget a pofámba, nem fogunk mi társalogni, és hidd el nekem, addig jó számodra. Örülj a nyerődnek, írjál mellé idétlen szmájlikat higins barátoddal együtt, turkálj a szarban vidáman, és akkor minden szép. Csak ne az ittenieknek magyarázd meg, hogy te kiben bízol, meg milyen jó, erős, masszív kis papír ez, mert még pofán ver a végén valaki. Különösen egy olyan sunyi borítás után, amit megléptél. Bloggal, pf-es jó kiscserkész nem beszéli ki a gyüli részleteit hazudozással, ésatöbbi.
Mellesleg nem emlékszem, hogy kitiltottak volna, sértődötten elvonultál, nekem úgy rémlik.
Ha jól értem Te is eladtad a papírjaidat.
Hol borítottál? Megírod mennyiről volt és hol adtad el?
10Któl pszciho tábla alapján végig lefele kísértem a papírt 500ig, a fenti 10Ks csökkenő háromszögtől kezdve.
Az hogy vettem, annak hatása volt, hogy megmondtam akkor, amikor kitiltottak 10Knál RFV topikból, hogy esést láttam a papírban, akkor mondtam, ha lesz fordulat jele veszek.
500alatt volt fordulat jele (nekem). De még másoknak is ( a most kiabáló Sly, Macinak is.. ők is vettek)
Az hogy neked minden kamu, arról nem tehetek.
Hol borítottál befektető társaidra? hogy éljek az eladási tevékenység általad megfogalmazott verziójával.
vindicatumnak utána nézés
fizetett-e és ha igen akkor miből???
az örökké tartó fizetési moratórium sokkal kedvezőbb lenne
Azért kamu, mert te raktad be. Tök mindegy már, mit csinálsz, nekem minden kamu, amit írsz, ezt már nem mosod le magadról, szupertitkos gyüliről bízva a cégben borítós.
Először is 170-et, de a 270-et is feldughatod, ne egy olyan topikban sprickolgass büszkén a 270-eddel, ahol az emberek jó része 10k-ról volt, vagy ahol te magad is 500-tól kezdve nyomtad a süket dumát. Élvezd ki még a helyzetet, amíg ennyi részvény van, tudod mozgatni a pár millióddal, 20-szor ennyinél már nem mennek majd ezek.
Mellesleg továbbra sem értem, miért lenne jó a részvénynek, ha lenne egyezség.
a múlt tárgyalás óta történt egy s más
bírósági beadvány, mérleg főösszeg növekedés 1mrd-dal
hiteligény visszavonás
csődbiztos visszahivási igény
kötelezettség vándorlás
Mi a kamu a háromszögben?
Nálatok nincs a grafikonrajzolóban háromszög?
Szerintem mindenkinél ugyanúgy van.
miért kamu?
Ez a kamu szöveg, már minden mellé oda van illesztve.
Minden kamu, csak a csőd nem mi? :D
"Csőd" mellett meg lehet kereskedni vele, és 99ről 270ig 270%ot emelkedik.
a 2 nem zárja ki egymást
Babics Egon már rég nem elemzi, most ez jutott nekik
Én is...bár hathor rajzolt hozzá kamuháromszöget, lehet, hogy épp ő pakolja a 251-et
Drágaságom! Hiányzom? Már hogy a francban lennék majd ott, mikor itt sem vagyok... Mondtam már, nincs 1 darab ilyen izém sem jelenleg. 300-nál majd beindul a klón totyik is, mint mondottam volt. Lehet hogy venni kéne?