Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#601891 Zotya32 Előzmény: #601886

nem is lenne baj... ideje volna vmit lépni, mert unalmas az élet a süllyedő EU-ban.. jobb lenne, ha orosz cáratyushoz, vagy a nagy kínai nemzethez, esetleg arab testvéreinkhez közelednénk, legalább lenne benyát vízért program, és a futuraqua-nak is lenne jövője :))

#601884 Zotya32 Előzmény: #601881

ne izguljon mackóka, lesz ez még 350 is... nem véletlen mondogatták hetekig, éljen mindenki az árfolyamgáttal, aki tud... OV is említette, hogy nem tegnap találta ki Matolcsyt az MNB élére... ezekből az apró jelekből következhetne, egy kis unortodox tánc idén... :))

#601880 Euroman Előzmény: #601878

törökországban már úgyis magyarisztánnak hívták már évekkel ezelőtt az országot, mikor ott nyaraltam....tadzsikisztán, türkmenisztán, orbanisztan...a végén fák állam lesz...olajunk nincs, de diktátor már van...

#601878 Euroman Előzmény: #601855

á dehogy....a diktátor este valamit megálmodik, reggel már csináltatja is...az ország a játékszere...ha 1x megdöglik, nagy gond lesz, a mamelukok összezavarodnak...

#601877 Dr. ursi Előzmény: #601871

csak annak baj, aki nem ért hozzá :o)

a dev.tartalékok (ami főleg 2008-ban lehívott imf-hitel !) abban a pillanatban csökkenthetők, amikor csökken az állam devizakitettsége eurban usdben.

ha átmegy rubelbe, rubelben kell tartalékolnia :o)

#601871 Előzmény: #601855

Mert miért is lenne baj, ha például hosszú távú alacsony kamatú orosz hitellel váltanánk ki a drága devizahiteleket? Önmagában a kérdés felvetésével kapcsolatban nem értem a gondot, tárgyaltunk már arabokkal, kínaiakkal, miért pont az oroszokkal ne tárgyaljunk ebben az ügyben?

#601870 Ibiza Előzmény: #601855

szeretnéd mí?.. összes pénzed a kormány bukásába raktad..oszt csak nem akar...így jártál...

amúgy lehet csatlakozunk rubel övezethez ,)

#601819 Zotya32 Előzmény: #601818

megmondták, hogy aki teheti, válassza az árfolyamgátat... Gondolom, lesz még 1-2 unortodox lépés a nyáron

#601800 rbbj11 Előzmény: #601794

de engem mitől mentenek meg 310 felett? Az eurós jövedelmeimtől? :) Vagy az osztrák hiteleimtől? Megmenthetnének mondjuk a forint hiteleimtől. Hogy már nem ér annyit a huf, ezért ezentúl kevesebb lesz a THM.

#601799 banyaiz Előzmény: #601798

Nem rossz ötlet. Azt gondolom unortodox polgártársunk gondoskodni fog arról ne legyen túl egyhangú időszak ez. Háborúban lesz az unalommal feldobja szürke hétköznapokat:) Ennek örülünk e majd más kérdés.

#601798 macika Előzmény: #601795

az a 6 év semmi gyorsan elszáll

csak egy babzacskót kellene feltenni tolcsyra halljuk amikor megmozdul ))

#601795 banyaiz Előzmény: #601794

Úgy meglesznek mentve attól koldulnak. Van még egy ötletem megmentésre először nagy szakértelemmel Ft-ot szétbarmolják aztán bevezetik az öncsőd lehetőségét lakosságnak. :) Illetve utána lemondanak és ezzel a még rosszabbtól megmentenek.

De szvsz a legjobb megmentés az lenne chfeseknek ha Áder alá sem írná Tolcsy kinevezését . Na az lenne csak a bölcs húzás tőle.