Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#601793 banyaiz Előzmény: #601779

Politikai sakkjátszma kezdettől ez a megmentés téma. Falra mászok az ilyenektől , hogy tárgyalunk a bankokkal az újabb megmentésről. Lehetne mindenkinek átváltani Ft-ra egy állami kamattámogatás mellett. Ha állami kamattámogatás nélkül csinálják még rosszabb helyzetbe kerülnek . Vagy lehetne elegedni mindenkinek a tartozását. Más "megmentést" már nem tudok elképzelni:)

Ezek a dumák, hogy meghosszabbítani a kilakoltatási moratoriumot és hasonlók semmit érő látszat dolgok vsz.

Belevitték a politikát ebbe az ügybe nagyon régen , és csak árt az egésznek. Bele vannak gabalyodva úgy, hogy bármit szól az már árt, vagy politikailag, vagy gazdaságilag. Ott lett elqrva az egész kezelése, hogy jöttek ezekkel a dumákkal, hogy megmentjük a gonosz bankoktól a polgárokat, attól a pillanattól fogva egy őszinte szót nem lehet az ügyben mondani mert vagy így vagy úgy árt a dolognak.

#601782 banyaiz Előzmény: #601772

Nem tudom mi a rosszabb ha komolyan, vagy ha nem úgy értette.

Ahogy olvasom a Jobbik kérdezte tőle , hogy szándékozik e még vmit tenni. Na most erre azt ugye nem mondhatta, hogy eljátsszuk mintha akarnánk aztán mégsem. :)

De mindenesetre jól jelzi azt, hogy Ft miket fog reagálni ha erre a mai minden konkrétumot nélkülöző dumára így gyengült, persze erre rátesz egy lapáttal Mato személye is mert belőle bármi kinézhető.

#601781 banyaiz Előzmény: #601767

Próbálom pedig konstruktívan megközelíteni , de nem megy. :)

De ahogy nézem azért a piacban is van egy adag mondjuk úgy bizalmatlanság, első kétértelmű mondatra Ft -nak reszeltek.

#601779 rbbj11 Előzmény: #601772

én már csak azt bánom, hogy nem vagyok bajban, és nekem nem adnak pénzt, akarom mondani, nem mentenek meg :)

#601772 xmann Előzmény: #601717

A jó király megmondta mi lesz, megmentik a maradék devizahitelest is. Nem lesz olcsó mulatság, kérdés mennyi devizatartalék marad mire befejezik :)

#601717 banyaiz Előzmény: #601612

:) ez tetszett.

Ft nincs éppen bomba formában ma.

Az unortodoxia koronázatlan királya akcióba lép akkor kezd majd érdekes lenni a sztori. A nevét beárazta a piac nem volt negatív reakció bejelentés napján sőt, de a gondolatvilágát lehetetlen előre beárazni. :)

Vsz nem sokáig bírja max néhány hónapig, hogy ne álljon elő vmi "korszakalkotó" dologgal. :)

#601624 rbbj11 Előzmény: #601342

örülj, elmegy ez újra 298,5-ig. Utána nem hiszem, h. tovább megy

Csak meglesz, ha késve is, usdhuf 230-as céláram

#601620 Ibiza Előzmény: #601609

Tompika olvasd el újra..nem fogod érteni de újra és újra..eccercsak..hátha

#601609 Boby. Előzmény: #601600

Én nem hivatkoztam Gyurcsányra, nem ígértem 400-as eurhuf-ot, békaesőről és armageddonról sem beszéltem, de azért köszönjük Emese!

#601600 Ibiza Előzmény: #601596

gyurcsóti szavaival..teccettek volna választást nyerni..

keményen kell..végigvinni a terveket.. nem kell jófiúskodni.

eddig is hallhattuk..400ft-os eur..csőd békaeső armageddon..nem az van

erős érdekképviselet kell.. van eunak nagyobb gondja is mint mi..ki kell használni...minden zsugát ki kell használni.

"A friss hír szerint Mat…

#601596 Boby.

"A friss hír szerint Matolcsy György még nemzetgazdasági miniszterként átírta a jegybank működéséről szóló keretrendszert, korlátozva többek között a még hivatalban maradó alelnökök jogkörét. Ez erős hatalomátvételnek tűnik a jegybankban, ez pedig nyugtalanító piaci szempontból és ez is szerepet játszhat a borongós hangulat mellett abban, hogy a forint átmenetileg 296,2-ig gyengült az euróval szemben. Ez a múlt héten is elért egyhavi forintmélypont beállítását jelenti."

Ennél azért azt hittem egy kicsivel tovább bírja majd unortodoxia nélkül! Gondoljunk bele, ez még csak a kezdet!

#601369 xmann Előzmény: #600187

Ebbe a roppantásos módszerbe az ország már bele is roppant

ja bocs elírtam, rokkant!

#601342 Sumér harcos Előzmény: #601336

volt longom,kicsaptak belőle,mint a 21.

nézek beszállót vmerre majd,nem sietek,ráérek,jelenleg partvonalon.

fizikális eurom van még,de nemtom örüljek-e? neki?:)

Re: HUF-para

#601337 banyaiz Előzmény: #601331

Kicsit komolyabb érzelmekre számítottam az új jegybankelnök kapcsán. Semmi komoly reakció nem volt, nem volt meglepetés úgy látszik, bejött végülis ez a taktika, hogy addig húzták vonták és szivárogtatták, hogy ő lesz a végére belefásult a piac. :)

Nem tudom ez tudatos volt e a részükről de ügyesen csinálták végülis, ha már ezt a jóembert kellett mindenáron kinevezni.

Igazán titkon bíztam benne mire hazaérek le is mondott fél napig volt jegybankelnök, de nem. :)

Majd alkot azt észrevesszük a Ft görbén. :) Tényleg kíváncsi vagyok mit fog ebben szerepkörben mutatni.