nyugalom öregember
310 felett mindenki meg lesz mentve )))
nyugalom öregember
310 felett mindenki meg lesz mentve )))
Politikai sakkjátszma kezdettől ez a megmentés téma. Falra mászok az ilyenektől , hogy tárgyalunk a bankokkal az újabb megmentésről. Lehetne mindenkinek átváltani Ft-ra egy állami kamattámogatás mellett. Ha állami kamattámogatás nélkül csinálják még rosszabb helyzetbe kerülnek . Vagy lehetne elegedni mindenkinek a tartozását. Más "megmentést" már nem tudok elképzelni:)
Ezek a dumák, hogy meghosszabbítani a kilakoltatási moratoriumot és hasonlók semmit érő látszat dolgok vsz.
Belevitték a politikát ebbe az ügybe nagyon régen , és csak árt az egésznek. Bele vannak gabalyodva úgy, hogy bármit szól az már árt, vagy politikailag, vagy gazdaságilag. Ott lett elqrva az egész kezelése, hogy jöttek ezekkel a dumákkal, hogy megmentjük a gonosz bankoktól a polgárokat, attól a pillanattól fogva egy őszinte szót nem lehet az ügyben mondani mert vagy így vagy úgy árt a dolognak.
Nem tudom mi a rosszabb ha komolyan, vagy ha nem úgy értette.
Ahogy olvasom a Jobbik kérdezte tőle , hogy szándékozik e még vmit tenni. Na most erre azt ugye nem mondhatta, hogy eljátsszuk mintha akarnánk aztán mégsem. :)
De mindenesetre jól jelzi azt, hogy Ft miket fog reagálni ha erre a mai minden konkrétumot nélkülöző dumára így gyengült, persze erre rátesz egy lapáttal Mato személye is mert belőle bármi kinézhető.
Próbálom pedig konstruktívan megközelíteni , de nem megy. :)
De ahogy nézem azért a piacban is van egy adag mondjuk úgy bizalmatlanság, első kétértelmű mondatra Ft -nak reszeltek.
én már csak azt bánom, hogy nem vagyok bajban, és nekem nem adnak pénzt, akarom mondani, nem mentenek meg :)
A jó király megmondta mi lesz, megmentik a maradék devizahitelest is. Nem lesz olcsó mulatság, kérdés mennyi devizatartalék marad mire befejezik :)
:) ez tetszett.
Ft nincs éppen bomba formában ma.
Az unortodoxia koronázatlan királya akcióba lép akkor kezd majd érdekes lenni a sztori. A nevét beárazta a piac nem volt negatív reakció bejelentés napján sőt, de a gondolatvilágát lehetetlen előre beárazni. :)
Vsz nem sokáig bírja max néhány hónapig, hogy ne álljon elő vmi "korszakalkotó" dologgal. :)
örülj, elmegy ez újra 298,5-ig. Utána nem hiszem, h. tovább megy
Csak meglesz, ha késve is, usdhuf 230-as céláram
Tompika olvasd el újra..nem fogod érteni de újra és újra..eccercsak..hátha
Én nem hivatkoztam Gyurcsányra, nem ígértem 400-as eurhuf-ot, békaesőről és armageddonról sem beszéltem, de azért köszönjük Emese!
gyurcsóti szavaival..teccettek volna választást nyerni..
keményen kell..végigvinni a terveket.. nem kell jófiúskodni.
eddig is hallhattuk..400ft-os eur..csőd békaeső armageddon..nem az van
erős érdekképviselet kell.. van eunak nagyobb gondja is mint mi..ki kell használni...minden zsugát ki kell használni.
"A friss hír szerint Matolcsy György még nemzetgazdasági miniszterként átírta a jegybank működéséről szóló keretrendszert, korlátozva többek között a még hivatalban maradó alelnökök jogkörét. Ez erős hatalomátvételnek tűnik a jegybankban, ez pedig nyugtalanító piaci szempontból és ez is szerepet játszhat a borongós hangulat mellett abban, hogy a forint átmenetileg 296,2-ig gyengült az euróval szemben. Ez a múlt héten is elért egyhavi forintmélypont beállítását jelenti."
Ennél azért azt hittem egy kicsivel tovább bírja majd unortodoxia nélkül! Gondoljunk bele, ez még csak a kezdet!
Ebbe a roppantásos módszerbe az ország már bele is roppant
ja bocs elírtam, rokkant!
volt longom,kicsaptak belőle,mint a 21.
nézek beszállót vmerre majd,nem sietek,ráérek,jelenleg partvonalon.
fizikális eurom van még,de nemtom örüljek-e? neki?:)
Kicsit komolyabb érzelmekre számítottam az új jegybankelnök kapcsán. Semmi komoly reakció nem volt, nem volt meglepetés úgy látszik, bejött végülis ez a taktika, hogy addig húzták vonták és szivárogtatták, hogy ő lesz a végére belefásult a piac. :)
Nem tudom ez tudatos volt e a részükről de ügyesen csinálták végülis, ha már ezt a jóembert kellett mindenáron kinevezni.
Igazán titkon bíztam benne mire hazaérek le is mondott fél napig volt jegybankelnök, de nem. :)
Majd alkot azt észrevesszük a Ft görbén. :) Tényleg kíváncsi vagyok mit fog ebben szerepkörben mutatni.
:-)