Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#601819 Zotya32 Előzmény: #601818

megmondták, hogy aki teheti, válassza az árfolyamgátat... Gondolom, lesz még 1-2 unortodox lépés a nyáron

#601800 rbbj11 Előzmény: #601794

de engem mitől mentenek meg 310 felett? Az eurós jövedelmeimtől? :) Vagy az osztrák hiteleimtől? Megmenthetnének mondjuk a forint hiteleimtől. Hogy már nem ér annyit a huf, ezért ezentúl kevesebb lesz a THM.

#601799 banyaiz Előzmény: #601798

Nem rossz ötlet. Azt gondolom unortodox polgártársunk gondoskodni fog arról ne legyen túl egyhangú időszak ez. Háborúban lesz az unalommal feldobja szürke hétköznapokat:) Ennek örülünk e majd más kérdés.

#601798 macika Előzmény: #601795

az a 6 év semmi gyorsan elszáll

csak egy babzacskót kellene feltenni tolcsyra halljuk amikor megmozdul ))

#601795 banyaiz Előzmény: #601794

Úgy meglesznek mentve attól koldulnak. Van még egy ötletem megmentésre először nagy szakértelemmel Ft-ot szétbarmolják aztán bevezetik az öncsőd lehetőségét lakosságnak. :) Illetve utána lemondanak és ezzel a még rosszabbtól megmentenek.

De szvsz a legjobb megmentés az lenne chfeseknek ha Áder alá sem írná Tolcsy kinevezését . Na az lenne csak a bölcs húzás tőle.

#601793 banyaiz Előzmény: #601779

Politikai sakkjátszma kezdettől ez a megmentés téma. Falra mászok az ilyenektől , hogy tárgyalunk a bankokkal az újabb megmentésről. Lehetne mindenkinek átváltani Ft-ra egy állami kamattámogatás mellett. Ha állami kamattámogatás nélkül csinálják még rosszabb helyzetbe kerülnek . Vagy lehetne elegedni mindenkinek a tartozását. Más "megmentést" már nem tudok elképzelni:)

Ezek a dumák, hogy meghosszabbítani a kilakoltatási moratoriumot és hasonlók semmit érő látszat dolgok vsz.

Belevitték a politikát ebbe az ügybe nagyon régen , és csak árt az egésznek. Bele vannak gabalyodva úgy, hogy bármit szól az már árt, vagy politikailag, vagy gazdaságilag. Ott lett elqrva az egész kezelése, hogy jöttek ezekkel a dumákkal, hogy megmentjük a gonosz bankoktól a polgárokat, attól a pillanattól fogva egy őszinte szót nem lehet az ügyben mondani mert vagy így vagy úgy árt a dolognak.

#601782 banyaiz Előzmény: #601772

Nem tudom mi a rosszabb ha komolyan, vagy ha nem úgy értette.

Ahogy olvasom a Jobbik kérdezte tőle , hogy szándékozik e még vmit tenni. Na most erre azt ugye nem mondhatta, hogy eljátsszuk mintha akarnánk aztán mégsem. :)

De mindenesetre jól jelzi azt, hogy Ft miket fog reagálni ha erre a mai minden konkrétumot nélkülöző dumára így gyengült, persze erre rátesz egy lapáttal Mato személye is mert belőle bármi kinézhető.

#601781 banyaiz Előzmény: #601767

Próbálom pedig konstruktívan megközelíteni , de nem megy. :)

De ahogy nézem azért a piacban is van egy adag mondjuk úgy bizalmatlanság, első kétértelmű mondatra Ft -nak reszeltek.

#601779 rbbj11 Előzmény: #601772

én már csak azt bánom, hogy nem vagyok bajban, és nekem nem adnak pénzt, akarom mondani, nem mentenek meg :)

#601772 xmann Előzmény: #601717

A jó király megmondta mi lesz, megmentik a maradék devizahitelest is. Nem lesz olcsó mulatság, kérdés mennyi devizatartalék marad mire befejezik :)

#601717 banyaiz Előzmény: #601612

:) ez tetszett.

Ft nincs éppen bomba formában ma.

Az unortodoxia koronázatlan királya akcióba lép akkor kezd majd érdekes lenni a sztori. A nevét beárazta a piac nem volt negatív reakció bejelentés napján sőt, de a gondolatvilágát lehetetlen előre beárazni. :)

Vsz nem sokáig bírja max néhány hónapig, hogy ne álljon elő vmi "korszakalkotó" dologgal. :)

#601624 rbbj11 Előzmény: #601342

örülj, elmegy ez újra 298,5-ig. Utána nem hiszem, h. tovább megy

Csak meglesz, ha késve is, usdhuf 230-as céláram

#601620 Ibiza Előzmény: #601609

Tompika olvasd el újra..nem fogod érteni de újra és újra..eccercsak..hátha

#601609 Boby. Előzmény: #601600

Én nem hivatkoztam Gyurcsányra, nem ígértem 400-as eurhuf-ot, békaesőről és armageddonról sem beszéltem, de azért köszönjük Emese!