Az idő most nem ellene dolgozik vsz. Ahogy közeledik a szelvényvágás majd fokozódnak az érzelmek . Az lenne az ideális mozgása vsz, ha szép lassan de hétről hétre picit feljebb, és aztán az utolsó 3 hétben pedig rendesen fel.
Az idő most nem ellene dolgozik vsz. Ahogy közeledik a szelvényvágás majd fokozódnak az érzelmek . Az lenne az ideális mozgása vsz, ha szép lassan de hétről hétre picit feljebb, és aztán az utolsó 3 hétben pedig rendesen fel.
Három hétig rá sem nézek... vétel bekészítve, arra az eshetőségre ha a fiatalok netán eldurvulnának játék közben.
Köszönöm. Azt láttam még, hogy nagyon felhúzta magát .... de aztán lemaradtam.
Köszönöm, de azért remélem nem ment vezekelni Mekkába, mert akkor baromi sokára olvashatok megint Gizikéről.
Mellesleg zsinórban min. 4. éve károgott és megint az ellenkezője jött be.
Micsoda véletlen. :)
Igen, hetekig ment a tömés 565-596 között oda-vissza, aztán oszti előtt megnyekkent.
Persze leesik, de végre egyszer be is tölthetné azt a rést :D
:-) De hová tűnt Lupin mester?? Mostanában aztán valóban csendben ad-vesz.(mint ahogy egy jó spekihez illik ugye). Nekem már majdnem hiányzik az öreg..... de tényleg!
csak vágásnál le is esi, meg még rátesz egy lapáttal
kérdés mindig az hogy milyen árfolyamnál lesz a vágás
Pont azon gondolkodtam, hogy felmarkolom az osztalékot. 386-os átlag bekerrel szerintem egyelőre nem kell izgulni, talán még egyszeri kb. 72 ft is visszajárna a különadó elmeszelését követően.
Jelenlegi alapkamat mellett nem is olyan rossz hozammal pepegtet :D
ez elég rossz hír
valahogy viszket a bundám, nem is tudom miért )
Arról nem is szólva az egész bux kb 4 papírból áll ami komoly súllyal van és így még könnyebb ide oda igazítani, főleg ha vannak olyan papírok ami nagy súly és kis forgalom.
Megnézném pl egy snp 500 megmutyiznak, meg lehetne biztos csak pár 0-át még az összeg végéhez kellene írni és dollárban. :)
Mocsárjárás van Béten, dagonyázás. Nincs forgalom, jó ma volt itt, de hát ha ma sem lett volna mikor? Gyenge forgalom mellett egy-egy papírt oda kötnek ahová akarnak. Lehet épp azért kötötték fel mert ez esett vissza napi csúcsáról. Zárószakasz az egy külön hungarikum itt.
Múltkor egyik nap Mol esett 4%-ot Otp emelkedett annyit micsoda véletlen. :)
Richter az még egy ilyen papír , hogy állandóan kötik össze vissza minden megy akkor esik vagy fordítva aztán záróban orosz rulett hová kötik.
Akkor még mi van az igazán kicsi papírokban? Teljes dögrovás.
Ez egy ilyen időszak csak lesz jobb is majd, ahhoz leginkább pénz kellene ide erre a piacra, rengeteg szereplő sok pénzzel és akkor nehezebb mutyizni, akkor is lenne biztos.