Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#600842 banyaiz Előzmény: #600828

Lehet, hogy éppen 355 volt. :)

Elképzelhetőnek tartom, hogy ha sikerül a forradalmárokat eligazítani végre különadó ügyben visszaálljon az osztalék magasabb szintre. Csak ez mennyi idő és közben milyen egyéb eredményhatások lesznek.

Az a gáz ezelőtt 1x évvel vettem 9xx-en egy spekulációra ráadásul az orosz válság miatti parában volt utána ment vissza 1000 fölé.

Most meg 400 körül van. 1x év eltelt azóta. Na ez a tendencia nem túl örömteli a cégnél.

Ugyanezt megnézed egy Otp-nél pedig aztán az is nagy versenyben van, kapja a pofonokat.

Na persze ettől még a jövő lehet más. Lehet, hogy éppen lenne benne fantázia hosszú távra is innen fene tudja.

#600837 cédrus Előzmény: #600825

Igazából már napközben írtam valakinek, hogy számítok visszaesésre, az nem ez a papír, amelyik menetelni fog, ez olyan visszaöntős. És direkt nem használom a kitörést még visszatesztelheti frázist, mert azzal sugallnék valami pozitívat, szóval maradjunk a visszaöntésnél. Herceg meg mosolyog, az meg sosem véletlen. Mindenesetre beálltam 402-re, aztán most záróban feljebb tettem, annyira felbosszantott, hogy megint OTP van. Én vagyok persze az értelmi fogyatékos, mert fél éve azt kéne venni...bukni se lehet rajta, ha van két nap mínusz egymás után, tuti a vétel, se szint, se semmi más nem számít, tök mindegy hol van, két piros nap után nem lehet vele veszteni.

#600828 macika Előzmény: #600825

én abban a szerencsés helyzetben vagyok, - bár ez biztos véletlen műve -, hogy 1 éve és most is a legalján sikerült vásárolni ebből a csodából

mostani pakkom 355-ről van aminek a felét 40 felett eladtam másikat még tartom

csak nem tudom meddig kell még lefele nyúlnom az éves esésekben hogy egyszer tényleg eltaláljam a mindenkori alját.

hát lehet hogy soha nem fog sikerülni az (

#600825 banyaiz Előzmény: #600818

Nézd ha ebben ki akarod várni szelvényvágás környékét akkor ne mérgelődj ilyeneken nem fog egyenes vonalban menni felfelé.

Nekem kb az az elképzelésem, hogy ez az osztalék annyira meg kell támassza, hogy lefelé eléggé kicsi a mozgástér.

Felfelé pedig azért egy 450-et szerényen szólva is illene neki elérni következő 2 hónapban.

#600818 cédrus Előzmény: #600812

Azért sikerült megoldani a végére, hogy még ma is legyen egy kis kellemetlenség, 50 forintos oszti nem elég rá, hogy megtörjön az otp-varázslat, azt kellett felkötni mindenáron, ezt meg adni. Úgy felhúztam magam, hogy vettem is záróban. Persze bukó lesz, mert Herceg már tud valamit, ami miatt 50 forintos osztalékkal is kell nagyon a stop a 390-es vételre is...

#600817 banyaiz Előzmény: #600700

Az a gáz, hogy kb 30 Ft-ot részvényenként elvisz a forradalom. Jó ha ez nem lenne nem kellene itt 400 körül kereskedni vele, de ez sovány vígasz annak aki fentről benne van.

50 helyett pl 70 lenne az osztalék forradalmi hatások nélkül akkor most 600 felett lenne vsz .

Előbb utóbb az EU helyre fogja igazítani a proletárdiktatúrát ebben az ügyben (is) de ki tudja mikor.

#600814 banyaiz Előzmény: #600696

Ez van ennél papírnál vannak érdekes mozgások sokszor egy-egy nagyobb hal elad vagy vesz aztán megy mindennel szemben. Most kivárok kocka már el van vetve.

#600812 banyaiz Előzmény: #600695

:) megnéztem közben tavaly lefelé csordogált ahogy kollégák is mondták feljebb is volt februárban mint szelvényvágás előtt. De még úgy is bőven 500 felett volt szelvényvágás előtt.

Az tömör gyönyör lenne de ne szaladjunk ennyire előre. :)

#600777 KawaBazsy Előzmény: #600768

Persze, persze, utólag mondva mindig belenyúlsz vmibe.. Kivetted a pénzt az Estarból? :-)

#600768 pepe01 Előzmény: #600663

Erről akartam kecsegtetni a fórumtalin :D

Én is 390 alatt kezdtem el csipegetni, most már csak a kezemen kell ülnöm, hogy ne szálljak ki túl korán.

#600700 Euroman Előzmény: #600686

2012.04.25-én én még 538-ért vettem...azóta is megvan...05.04-én már 490-ért kaptam....úgyhogy bőven 500 fölött volt...

#600696 Fornit Előzmény: #600692

Olyan intenzitással szórták azokban a napokban, hogy úgy gondoltam én is megvárom a 28-át...

#600692 banyaiz Előzmény: #600677

Visszagondolva valóban a te hibád volt. :D

Fenét, esegetett és felülírtam az eredeti tervet mikor a célárnál volt.