:)) lombardlibák
:)) lombardlibák
hát itt már senki nem kereskedik? urak, urak...
ma zártam 760-on, kicsit korán
Érdekes számok vannak ebben az anyagban. Nem túlzottan tetszik ez nekem. Utolsó negyedéve Otinak nem lehetett túl fényes.
Abból gondolom, hogy azt írják nem auditált adatok alapján 3 bank érte el a 146 mrd-os eredmény több mint 2/3-át. Írhattak volna pontos %-ot is ahogy a veszteségnél is. De így is azt tudjuk, hogy K&H 20 mrd-ot ért el. Marad 126. Otp 9 hónap alatt hozott 9x mrd eredményt . Marad kb 30. Ezen elvileg osztozik minimum egy másik bankkal utolsó negyedévre.
Ráadásul azt írják , hogy az eredmény több mint 2/3-át , akkor ez lehet 70-80-90% stb , de ha hinni lehet ennek egy olyan 0-20 mrd körüli utolsó negyedév lehetett eredmény szempontból.
Profitvédő zárta is a tdt-met, minimális nyerő a vége.
vészmadár... :)
korai sztm
long 673-ról
a 650 az én tapasztalati szintem.. TA szerint tán nem ott van ellenállás..talán 700nál volt..
nem kell megijedni 550ig ha 600 fölé zár de másnap meg kell lenni a 650es zárásnak..ha lefelé nyit akkor 350..
itt mindenbe belejátszik az mnb elnök.. jövő héten hektikus mozgások lehetnek..
azt kell eldönteni a világ számára jó vagy nem jó mnb elnök lesz..
Én Csányit vagy Vargát gondolom.. esetleg Erdeit..
ha mató lesz akkor az kemény hét lesz..az első nyilatkozatig..elmondja usa tipusú duális jegybanki politikát akar..stb stb..
long 667, már csak azért is, hogy ne legyen ördögös! :-)))
Nem lenne butaság, persze okos stoppal.
Nekem hamarosan mennem kell a géptől, így azt hiszem, kihagyom. Bár... :-)
én is az ördögös 666-on nyitottam longot, de kicsit tartok tőle, hogy csakazértis leütik jócskán 50 alá.
666, bizony nagy volt a kísértés :-), de végül megvártam, hogy 70 fölé megy-e (ott volt egy fék berakva), tehát 673-on megvettem.
épp rád gondoltam.. ördögös 666on álltam vételen...onnan korrigáltam 70re..
a lényeg 650 felett zárjon.. a bajszom usai emelkedést jelez..nem tudom miért..
DT-n gondolkozok, hasonló megfontolásból