Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#599524 Hathor Előzmény: #599520

Miért lenne irány 30alá?

Egy hete ugyanitt állunk 34en. Minden nap.

5-8000darab eladó pakk van fel.

Indikátorok meg szét vannak ütve havin, hetesen, és már naposon is.

Szépen túladott zónában van.

Kishitűek vagytok.

A papír nélküliek, meg reménykedők, hogy lejjebb láthatják.

Fohászkodnak jehovához, mert ez minden pénzt megér nekik..

mellette amibe befektettek kis papírjuk is esik. Nem baj, akkor is mindent megér, hogy essen a BÉT nekik.

#599520 Zotya32 Előzmény: #599496

irány a 30 alatti szint...

onnan egy dupla talán benne lehet, ha jönne hozzá egy kis közgyüli előtti pletyka...

lesz néhány 2x ft-os papper... re: est, fuso, keg, konzümi és netán phyl

#599323 macika Előzmény: #599320

"Az Anonymus Kft. 2011-ben ingatlan bérbeadásából származó bevételt realizált. Az árbevétel a bázis időszakitól jelentősen elmaradt, ennek oka a bérleti hasznosítás lehetőségeinek szűkülésében van."

Kellett ez nekünk? Nem."

.

ott "csak" 5.5m darab papírt nyomtattak arra apportra..

a többiről nem is szólva (

#599318 Zotya32 Előzmény: #599316

ezt a tóth "tetű" pétert remélem egyszer vki jól agyonveri.

bízom benne, hogy olvas minket, és halálra issza magát ez a hazug alkesz disznó.

mocskos tolvaj.

#599316 macika Előzmény: #599086

Siker (2007-es phyl jegyzés), pénz (100% közkéz) és fejlődés (már látszik)

rádiós reportban hargita péter előadja a munkájuk eredménye már látszik ))

A kategória, nagy nemzetközi alapok (csak erős idegzetűeknek)

http://gazdasagiradio.hu/cikk/21697/

#599297 Hathor Előzmény: #599086

Megnéztem most a 2011es konszolidált beszámolót.

Szerintem elég jó kis beszámoló fog érkezni most 2012re.

Ez volt írva az utolsó éves beszámolóban: Figyeld, csökkent a papalckos gáz értékesítés.. nem volt perifériában már akkor sem.

KEG Nyrt árbevételei, működési bevételei:

A KEG Nyrt. árbevétele 31%-kal haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Ebben meghatározó szerepe volt az új típusú kereskedelmi kapcsolatok keretében hangsúlyossá tett autógáz és fűtési gáz forgalmazásnak, amely a palackos értékesítés mellett növekvő forgalmat biztosít a vállalat számára.

A palackos forgalmazás árbevétele az előző évhez képest 14,4%-kal csökkent, ennek oka a partnerkapcsolatok felülvizsgálata során kiesett alacsony jövedelmezőséggel rendelkező együttműködések leállítása volt.

Csökkent a palackos forgalmazás részaránya is a KEG árbevételein belül (70%-ról 46%-ra), ennek – a forgalom visszaesése melletti - másik oka a többi termékcsoport – elsősorban az autógáz – forgalmának erőteljes növekedése. Az autógáz forgalmazás 10%-ról 34%-ra növekedett részarányával a második

legjelentősebb termékké nőtte ki magát, az előző évi forgalom több, mint négyszeresét teljesítve.

60%-kal növelte forgalmát a fűtési gáz értékesítése, forgalmának részarányát 9%-ról 11%-ra növelve.

Gázszolgáltatás kapcsán írják:

"Belső átrendeződés történt a termékértékesítés szerkezetében. Jelentősen megnövekedett az autógáz forgalmazás szerepe, miközben megszűnt a palackos forgalmazás dominanciája. Abszolút értékben és arányaiban növekedett a fűtési gáz értékesítése, tehát a forgalmat az egyes termékcsoportok között a vállalat sikeresen diverzifikálta.

- A 2011. évi értékesítési forgalmat a palackos termék esetében a piaci kapcsolatok felülvizsgálata, felújítása, az autógáz és a fűtési célú gáz esetében pedig a kapcsolati kör dinamikus bővítése jellemezte."

Érted.. palackos gáz, mint rezsicsökkentés, mennyire hat a cégre a többiek által elképzelt formában, úgy hogy nem is a palackos gáz a periféria a cégben, és ráadásul az árbevételben elenyésző

Ingatlan bérbeadási részleg semmit nem hozott, így Anonymus semmit nem befolyásolt, az csak veszteséget termelt, azzal sem lesz gond ezután.

Nézzük meg 2011 adózás előtti eredményét:

"Adózás előtti eredmény

Mínuszban: 53 963eft

Mínuszban: 11 408,6% előző évhez képest.

II.1. Árbevétel:

Az Anonymus Kft. 2011-ben ingatlan bérbeadásából származó bevételt realizált. Az árbevétel a bázis időszakitól jelentősen elmaradt, ennek oka a bérleti hasznosítás lehetőségeinek szűkülésében van."

Kellett ez nekünk? Nem.

Árfolyam ingadozás eur, usd vonatkozásában:

Tavaly év elején 320körüli EUR/USD árfolyam volt, ami nyárra lement 275ös szintre, de utána is 280-290es sávban mozgott! szóval ez igen jó hír volt tavalyra, főleg hogy import gáz felé tendált a cég. 8%ról 45%ra emelkedett 2011es mérleg szerint az import gáz beszerzése, így ez elég sokat hozhatott a konyhára.

Nézzük az árfolyamkockázatot mit ír a cég:

"Deviza árfolyamkockázat

A Társaság működését az árfolyamkockázatok jelentősen befolyásolják. A közelmúlt pénzügyi válsága megnövelte a valuta-árfolyamingadozások volatilitását, ami befolyásolja az áruk és szolgáltatások beszerzésének költségeit is. A forint le- és felértékelődése a Társaság importbeszerzéseit folyamatosan alakítja. Beszerzéseink zömmel deviza (EUR, USD) alapon történnek, bevételeink zöme forint alapú. Egy esetleges váratlan leértékelés a Társaság jövedelmezőségére nézve negatívan hatna."

Akkor mint írtam ez is pipálva.

-Infláció:

"Infláció, kamatkockázat

Nem garantálható, hogy a Társaság az infláció negatív hatásait át tudja hárítani vevőire. Az infláció esetleges emelkedése a hitelkamatok emelkedését eredményezné, ami negatív hatással lenne a Társaság pénzügyi gazdálkodására."

Mit tudunk itthon az inflációról? Csökkent a várt mértéknél jobban,

Mellette csökkentek a kamatok is, ezáltal a hitelkamatok is.. Nem?

Mit tudunk 2012ről novemberi beszámoló alapján ezek mellé?az Árbevétel alakulásáról az első kilenc hónapban?

Azt hogy jelentősen nőtt az előző év 9hónapjához képest, ami szintén jóval magasabb az azt megelőzőhöz képest.

Képek a 2012novemberi beszámolóból:

http://postimage.org/image/6uvcc8l2j/

http://postimage.org/image/68y3reom3/

http://postimage.org/image/bvkla5413/

Mit tudunk még:

Árfolyam 34FTnál :D

Árfolyamcsúcs 1950nél.

Névérték 400Ft-nál

A Társaság alaptőkéje: 5.986.035.200.- Ft azaz Ötmilliárd-kilencszáznyolcvanhatmillió-harmincötezer-kettőszáz forint.

Eszközökben mennyi pénz van?

És akkor még nem beszéltem Visonkáról, ami az árbevétel jelentős részét képezi, nem beszéltünk a mezőgazdasági árak, termények növekedéséről.

Szóval aki azt hiszi ezt a papírt adni kell, az beteg!

Lesz itt még meglepi!!

Számomra felfoghatatlan, hogy mit keresünk itt lent. Amikor recesszió van, és ez a cég működik 38fővel is, ha nem is az ország legnagyobb vállalkozása.

Gáztározó, bértárolás.. stb..

nem is folytatom.

#599127 Trisz Előzmény: #599086

Kösz. Tetszett az érvelésed. Teljesen elfogadom.

Azon kicsit polemizálnék, hogy rövid távon akarnának bármelyik papírban a meghatározó tulajok realizálni. Ennek a hosszútávú lejtmenetnek a számomra logikus folytatása egy hosszabb távú emelkedés lenne. (Már általánosságban is.)

#599086 Zotya32 Előzmény: #599080

ja, bocs, igen. mitől lenne ez hamarabb 60 mint a phyl. Nos, a phylben szerintem sok papír van náluk, ráérnek. itt is van papír bőven a zsebben, de ezeknek vmiből meg kell élni, mert az alaptevékenység semmit nem hoz a konyhára, másuk nincs, nincs mögöttük egy epeh-wamsler-buda-cash trió. csak egy lerongyolódott matyók hímzésük van.

a közgyűlés itt hozhat meglepetést, netán egy aktívabb SJ részvétel, vagy extra meglepetésként , pár SJ észrevétel megfogadása a vezetés részéről...

szóval megérzésem szerint ez érdekesebb papír lehet, mint a phyl. ott évekig ráérte, akkor még pár év simán belefér, elkötögetnek ők ott 32 ft (+/-5 ft ) környékén

#599080 Trisz Előzmény: #599034

Nem szeretnélek zaklatni. (Nem válaszoltál kérdésemre.)

Már volt olyan, hogy hasonló könynél felhívtam a figyelmed arra, hogy a könyvet lehet olvasni szó szerint is, meg a sorok között olvasva is. Ha a sorok között olvasunk, akkor mint reklámfelületre kell tekintenünk. Ebben az esetben azt olvassuk, hogy dobatni akarják a szakadék mutogatása révén.

Ha zaklatlak, jelezd és én leállok rólad.

#599034 Zotya32 Előzmény: #599023

viszont megnőtt az esélye, hogy olcsóbb lesz a phylaxiánál...

aztán a végén az epeh-mesterek visszavásárolják phyl részvényért a keg-et :))

#599023 Hathor Előzmény: #599019

Zotya, mi megvettük a magunkét már.

Én eladni nem fogok vételeim alatt, kuncsorogjanak más papírjáért.

Üdv.

#599020 Hathor Előzmény: #599019

A papírban a vevőket szépen kiparáztatták, szépen lehűtötték a vételi oldalt.

Mit is jelent ez?

Tekergetik az eladói oldalt megint 33333,77777, 22222..

játszanak az eladói oldallal a valós eladó brókerek.

A kamu vétel meg üres, így várom már mikor tépik meg a papírt :D

#599019 Zotya32 Előzmény: #599013

én elücsörgök benne, előbb-utóbb úgyis megtépik, mert itt senki nem keres vele, csak feltűnően üres lett az ajánlati könyv... ezért gondoltam, hogy ideális egy jó leszúrásra... re: -20%

#599013 Hathor Előzmény: #599009

Nem áll ez szakadás előtt szerintem.

Nekem nagyon tetszik amit látok.

35ön sincs már eladó, alatta meg felesleges, mert maga alatt vágja a fejszét az ember.

Itt is ugyanaz van mint E-starban.

Annyira le van ütve, hogy a befektetők nem adnak ezen a szinten, csak még nem vették észre a többiek.

Felesleges nézegetni a papírt, majd ha már jó plusz lesz rajta, akkor el kell adni, addig meg várni.

#598963 macika Előzmény: #598962

napi háromszor?

egyszer kétszer ha van új hír.

.

voltak új hírek

anyonyim

per

pb gáz

sj per (ezt egyébként ő írta be én csak megkérdeztem hogy áll)

#598962 Hathor Előzmény: #598960

Akkor minek kell minden nap leírni 30alá várjuk, ott zsákolunk, 3-400MFTos veszteség lesz. PB gázpaplack rezsicsökkentés napi háromszor bemásolni.

Steier régi ügyeit napi háromszor bemásolni.

Állandóan keresgélni a befektetőket, na mikor szólalnak meg?!

Nem érdekel a papír, menj olyanba ami érdekel.

Elnézést, most már családommal foglalkoznék.

Nézzétek USAt az esik 22óráig, azon is lehet élvezkedni a nap hártalevő részében. (hacsak nem csinál most nekem egy csökkenő ékben dojit M30on 1500on :DD)

Meg reménykedjetek mindenféle csődben.

#598960 macika Előzmény: #598956

nem kell lebeszélni

vagy gondolod ezért van minden

érdekes felfogás mondhatnám gyerekes ))))