Egon kiváló kontraindikátor Telkóban oszti előtti 3 hónapban.
Lehet valami rokoni kapcsolata az elemzők másik gyöngyszeméve, K. Ákossal? :)
Évek óta figyelem, hogy mindig pont ellenkező irányba beszéli, mint ami lesz végül.
Egon kiváló kontraindikátor Telkóban oszti előtti 3 hónapban.
Lehet valami rokoni kapcsolata az elemzők másik gyöngyszeméve, K. Ákossal? :)
Évek óta figyelem, hogy mindig pont ellenkező irányba beszéli, mint ami lesz végül.
Megindult......
Azért azt megjegyezném (igaz tegnap meginogtam.....elismerem, de ezek szerint nem kéne... , mert az első megérzés a tuti , akarom mondani az első tudományosan megalapozott számítás természetesen :-), hogy kedden azt írtam, hogy 373-375 között lesz az alja, eddig 374 volt..az azért elég közötte volt ugye :-). Ha valaki netán úgy érezné, hogy ez önfényezés, na annak azt tudom csak mondani, hogy tökéletesen igaza van! :-) A szakma kisújjamban, ideje más területen próbálkoznom, mondjuk a kecsketartás területén még látok kihívásokat...
Látom megszerették ma a papírt. :)
Nem vettem még. Lehet, hogy ez a tegnapi volt az alja osztalék előtt.
Jövő hét azért izgalmas lesz, jelent csütörtökön Telko elvileg megtudjuk milyen osztalékot javasol, hogyan látják a jövőt. Utána pedig extra bónuszként Viktor megnevezi a szupertitkos jelöltet mnb élére vagy pénteken, vagy szombaton.
Elég mozgalmasnak ígérkezik. :)
Még csak most jövünk vissza a napos bolingerbe,de reméljük ez egy csökkenő ék lesz csütörtökig.......
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/aPQ8LRME0cDF8nzG8hppURMkljL05hRy/111243216/
Egon már károg... re: Három fekete varjú...
Megmondom miért esik. Azért mert tegnap vettem 386-ért.
Decemberben vettem 392-nél, azonnal esni kezdett. Utána 376-nál, esett tovább, majd 367-nél is vettem. Akkor januárban sikerült végül is jól kiszállnom belőle, most meg amint visszaszálltam, esik mint a monszuneső...
nekem telenor hipernet-em van....21 mbit-es....nekem kiválóan működik...ez nem lte, de így is gyors, és főleg korlátlan.
T-Com, egy kicsit, hogy elmondhassa magáról. Semmi több.
Mobilcégekről beszéltem.
sztem utolsó utáni..de kiderül..az idő mindent megold..a fiatalságot is..
azért LTE-t is fejlesztik, még ha nem is gyorsan....
ha te mondod..
bankok telekom cégek és a közműcégek is..
Lószart vannak prémium helyzetben a mobilcégek. Fejleszteni kéne, de a tulajdonosok nem hülyék, hogy ideöntsenek egy halom pénzt, amit rögtön tovább is kell utalni a ktg-vetésbe... Baromira leestek a bevételek, küzdés van.