naja, a Vindicatum nevét az E-Star mindig elfelejti közölni
így van, most eetek polskaból nyomják ki a casht
ebből is baj lesz hamarosan
nem gondolom hogy ez olyan nagy hír
mert kv oldalról nincs rendezve még a dolog.
a nyomtatás lehetősége továbbra is ott lebeg
ráadásul a cég jővőképe is elég homályos, sőt inkább elkeserítő a másik zölddel együtt
Tegnap féregszagot éreztem, sajnos nem tettem be azonnal vételt.
a pf topikban megy a kamuzás rendesen ))
már mindenki vett ))
de ha beszórják mindenki eladott már ))
a rafi már korábban eladta ezt a követelést a Vindicatum-nak, és valszeg nem fél árért
a Vindicatum passzolta ezt most tovább a Polska-nak, csak erről a cikkek nem igazán írnak és a közlemény is homályban tartja ezt az apróságot
ez ugyanolyan sunda bunda tranzakció volt, mint az EETEK megvétele, ahol az 5 millió "átszervezési költségek" címen elszámolt tanácsadási költségeket az egykori EETEK tulajdonosainak és vezetőinek adták mindenféle kamu jogcímen, illetve juttatták vissza a saját zsebükbe...
Az egész EETEK tranzakció arra volt jó, hogy a cégből kivegyék az addig oda begyűjtött lóvét...
Nos itt vmi hasonló story volt, csak már nem követem annyira az eseményeket...
Namost azt nem értem, hogyha egyrészt ez egy fedezett követelés volt, másrészt még a csődegyezség szerint is az volt a terv hogy 2-3 év alatt teljes egészében visszafizetik, és kivitelezhetőnek is tűnt, nem mellesleg van mögötte eszköz ami ha felszámolásba csap át a sztori, akkor is értékesíthető, és az ebből befolyó pénz a rafihoz kerül, akkor mi a jóiste csudája vitte rá a rafit, hogy kevesebb, mint féláron eladja a követelést?
Őszintén szólva csak az jut eszembe, hogy megkentek valakit, mert nem tűnik racionális döntésnek a bank részéről
Az a baj, hogy már nem vagyok képben, mert lelkileg fáraszt ennek a cégnek az ügyeivel foglalkoznom. Kíváncsi leszek, a második javaslat 5 millió új részvényt fog-e tartalmazni, azzal a szöveggel, hogy nincs is többre kgy felhatalmazás, és pár kicsit megvesztegetnek (nekem már az az email-cím is kissé gyanús volt, amelyben "észrevételeket" várnak), vagy felhagynak ezzel az átlátszó érveléssel, és leraknak egy olyan javaslatot, ami feltételezi, hogy a kgy megszavazza azt, hiszen a kgy Soós.
A második esetben érdekes az, hogy milyen mértékű hígításnál tudja még megtartani SCs. a többséget a részvényeivel és a tagi kölcsönével, valamint a vállalaton belüli hitelekkel, melyekkel nyilván ő tud szavazni. Emiatt is lehet jelentősége akár ennek a mostani megszerzett pakknak, ami ismét mellé áll, feltéve, ha a biztosított követelést is részvényekkel egyenlítenék ki, ha ez lehetséges - de mondom, ilyen mélységben már nem értek ehhez.
"Kötvényeseknek ismét fogyott a zsetonból.
Továbbra is úgy van minden, ahogy Soós úr azt kitalálta."
Öröm Hathor módra.
mai forg volt vagy 2m HUF sem
5 db 13:05 körül az utolsó kötés
klassz lesz mejd kiszállniuk))))
Rambo, a másik már tegnap ott lődörgött
nem semmi kiket alkalmaznak former helyett((((((((
Higins pörög, álmoskönyvek szerint ez féregralit jelez.
na azért zajlik az élet
Mellékesen a portfolión megírtam a Fővárosi Törvényszék mai végzését , melyet adós képviselője már korábban megkapott.
Esetlegesen gyorsította a fejleményeket - vagy lassította - hát.
TÖKÖSz véleményéről se feledkezzük el
sőt 300 milkás bejelentés nélküli álló csapat - lófejet a Székács utcába című -csoportnak sem ismerjük kristálytisztán erejét:-)) állítólag szorosan kőtödnek bizonyos focihuligánok módszereihez ))