Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#598708 macika Előzmény: #598705

nem gondolom hogy ez olyan nagy hír

mert kv oldalról nincs rendezve még a dolog.

a nyomtatás lehetősége továbbra is ott lebeg

ráadásul a cég jővőképe is elég homályos, sőt inkább elkeserítő a másik zölddel együtt

a pf topikban megy a kam…

#598704 macika

a pf topikban megy a kamuzás rendesen ))

már mindenki vett ))

de ha beszórják mindenki eladott már ))

Re: BUX "csa"

#598701 Vigkrisz Előzmény: #598696

a rafi már korábban eladta ezt a követelést a Vindicatum-nak, és valszeg nem fél árért

a Vindicatum passzolta ezt most tovább a Polska-nak, csak erről a cikkek nem igazán írnak és a közlemény is homályban tartja ezt az apróságot

#598700 matgab Előzmény: #598696

ez ugyanolyan sunda bunda tranzakció volt, mint az EETEK megvétele, ahol az 5 millió "átszervezési költségek" címen elszámolt tanácsadási költségeket az egykori EETEK tulajdonosainak és vezetőinek adták mindenféle kamu jogcímen, illetve juttatták vissza a saját zsebükbe...

Az egész EETEK tranzakció arra volt jó, hogy a cégből kivegyék az addig oda begyűjtött lóvét...

Nos itt vmi hasonló story volt, csak már nem követem annyira az eseményeket...

#598696 xmann Előzmény: #598576

Namost azt nem értem, hogyha egyrészt ez egy fedezett követelés volt, másrészt még a csődegyezség szerint is az volt a terv hogy 2-3 év alatt teljes egészében visszafizetik, és kivitelezhetőnek is tűnt, nem mellesleg van mögötte eszköz ami ha felszámolásba csap át a sztori, akkor is értékesíthető, és az ebből befolyó pénz a rafihoz kerül, akkor mi a jóiste csudája vitte rá a rafit, hogy kevesebb, mint féláron eladja a követelést?

Őszintén szólva csak az jut eszembe, hogy megkentek valakit, mert nem tűnik racionális döntésnek a bank részéről

#598686 cédrus Előzmény: #598681

Az a baj, hogy már nem vagyok képben, mert lelkileg fáraszt ennek a cégnek az ügyeivel foglalkoznom. Kíváncsi leszek, a második javaslat 5 millió új részvényt fog-e tartalmazni, azzal a szöveggel, hogy nincs is többre kgy felhatalmazás, és pár kicsit megvesztegetnek (nekem már az az email-cím is kissé gyanús volt, amelyben "észrevételeket" várnak), vagy felhagynak ezzel az átlátszó érveléssel, és leraknak egy olyan javaslatot, ami feltételezi, hogy a kgy megszavazza azt, hiszen a kgy Soós.

A második esetben érdekes az, hogy milyen mértékű hígításnál tudja még megtartani SCs. a többséget a részvényeivel és a tagi kölcsönével, valamint a vállalaton belüli hitelekkel, melyekkel nyilván ő tud szavazni. Emiatt is lehet jelentősége akár ennek a mostani megszerzett pakknak, ami ismét mellé áll, feltéve, ha a biztosított követelést is részvényekkel egyenlítenék ki, ha ez lehetséges - de mondom, ilyen mélységben már nem értek ehhez.

#598681 cédrus Előzmény: #598630

"Kötvényeseknek ismét fogyott a zsetonból.

Továbbra is úgy van minden, ahogy Soós úr azt kitalálta."

Öröm Hathor módra.

#598630 exmnbs1 Előzmény: #598623

mai forg volt vagy 2m HUF sem

5 db 13:05 körül az utolsó kötés

klassz lesz mejd kiszállniuk))))

#598629 exmnbs1 Előzmény: #598623

Rambo, a másik már tegnap ott lődörgött

nem semmi kiket alkalmaznak former helyett((((((((

#598616 prfecó Előzmény: #598576

na azért zajlik az élet

Mellékesen a portfolión megírtam a Fővárosi Törvényszék mai végzését , melyet adós képviselője már korábban megkapott.

Esetlegesen gyorsította a fejleményeket - vagy lassította - hát.

TÖKÖSz véleményéről se feledkezzük el

sőt 300 milkás bejelentés nélküli álló csapat - lófejet a Székács utcába című -csoportnak sem ismerjük kristálytisztán erejét:-)) állítólag szorosan kőtödnek bizonyos focihuligánok módszereihez ))