Először leírom: "hogy ha valaki mondjuk 2x egy hónapot melózik, az 2x jelenik meg munkavállalóként"
Erre válaszul leírod, hogy "Nem hinném, szerintem ugyanis átlagos statisztikai létszámot számolnak." Majd jössz valami zavaros számítással...
Majd elmagyarázom, hogy de, ez igaz és mi ez, mire válaszul már azzal jössz, hogy ez a világ legtermészetesebb módja, mindig is így volt... Azért a tagadásból ide jutni nem semmi...
Azt meg már 2x leírtam neked, hogy a ksh nem számít havi adatokat, csak az egyszerűség kedvéért bontottam le, hátha megérted a problémát, de talán félreérthető volt, akkor még egyszerűbben: dolgozott az első negyedévben? Igen, végig: 1 fő. Igen 1-2 hónapot, aztán nem: 1 fő, igen 2x1 hónapot: 2 fő. Most már érthető, hogy jelenik meg kétszer és miért éri meg ezt megjátszani? Arról meg már egy ksh-s statisztikust kellene megkérdezni, hogy hol a határ, mennyit kell dolgozni egy adott negyedévben a bekerüléshez és ezt hányszor veszik bele, csak remélni tudom, hogy mondjuk 10x 1h melóval nem 10 foglalkoztatottként jelenik meg az adott negyedévben :))
Egyébként meg továbbra is csak részletkérdések boncolgatásával tereled a lényegről szót...