Köszi, inkább nem! Csúnya(inkább érdekes) útódaink lennének!
Köszi, inkább nem! Csúnya(inkább érdekes) útódaink lennének!
Azok az angol kutatók sem olyan teszetoszák ám. Ló esetében lehet, de ha birkára kerül a sor, megállapítják a nemét fél perc alatt is, aztán....
:-) Szép darab....(bár a franc sem gondolta volna, hogy van ilyen, persze miért pont ez ne lenne ha igény van rá ugye, lásd TTT).
Egyébként Téged kéne alkamzani valami jóképességű angol kutatócsapatnak, mert azok képesek ott teszetoszáskodni 20 évig avval, hogy megállapítsák, hogy a lónak álltalában 4 lába van... Te meg szolgáltatod a megoldást azonnal(bár lehet, hogy hamar lapátra kerülnél, mert mi a pék pali f.. csinálnának a maradék majd 20 év alatt.
http://aukciomania.com/auction_details.php?auction_id=127754
TTT csodaágyneműje mégegyszer.
Nyilván már törölte is magát. Nincs találat rbbj11né-re.
jó is az a kupica:)...akkor fitalon nekem sem jött be, de ma már jó lenne...
Szedd össze magad, oszt linkelj rendesen!
ÓÓÓ, én még az átkosban kezdtem dolgozni (azóta rájöttem, hogy az nem nekem való, oszt leszoktam róla) ráadásul egy jó kis gyárban, na ott is voltak ám szép történetek (nekem is egy kupicával kellett kezdeni a napot, kötelező volt...)
Egyébként nézem ezt a GDP adatot, hááát jól elrugaszkodtunk!....a valóságtól.
Persze tudtuk, csak nem sejtettük, hogy ez lesz!
még fb adatlapját is törölni tervezi, uh. ez elmarad... :)
csabron és VIII polgármester ilyen testi-lelki "jóbarátok"????
ha ezt Kocsisné megtudja ................. Pék , megváltoztatja nevét mondjuk Szakács-ra, Sós-ra ))
nem, tényleg jobban néz ki :) Szebb az alakja, és ennek a nőnek sztem fogsora sem hibátlan...
:)
Netán olvassa a fórumot? :)
tényleg rendben van, de feleségem azért jobban néz ki :)
ja, volt annyi iq hogy kitöröltem a végéről a szemetet, de így is semmi. pedig valami fornit féle poén most jól jönne
így van, belejavítottam, de így se lett jó. Az image file nem kép file..