Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#597023 Fornit Előzmény: #597016

Azok az angol kutatók sem olyan teszetoszák ám. Ló esetében lehet, de ha birkára kerül a sor, megállapítják a nemét fél perc alatt is, aztán....

#597016 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596985

:-) Szép darab....(bár a franc sem gondolta volna, hogy van ilyen, persze miért pont ez ne lenne ha igény van rá ugye, lásd TTT).

Egyébként Téged kéne alkamzani valami jóképességű angol kutatócsapatnak, mert azok képesek ott teszetoszáskodni 20 évig avval, hogy megállapítsák, hogy a lónak álltalában 4 lába van... Te meg szolgáltatod a megoldást azonnal(bár lehet, hogy hamar lapátra kerülnél, mert mi a pék pali f.. csinálnának a maradék majd 20 év alatt.

#596953 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596885

ÓÓÓ, én még az átkosban kezdtem dolgozni (azóta rájöttem, hogy az nem nekem való, oszt leszoktam róla) ráadásul egy jó kis gyárban, na ott is voltak ám szép történetek (nekem is egy kupicával kellett kezdeni a napot, kötelező volt...)

Egyébként nézem ezt a GDP adatot, hááát jól elrugaszkodtunk!....a valóságtól.

Persze tudtuk, csak nem sejtettük, hogy ez lesz!

#596931 prfecó Előzmény: #596930

csabron és VIII polgármester ilyen testi-lelki "jóbarátok"????

ha ezt Kocsisné megtudja ................. Pék , megváltoztatja nevét mondjuk Szakács-ra, Sós-ra ))

#596909 rbbj11 Előzmény: #596907

nem, tényleg jobban néz ki :) Szebb az alakja, és ennek a nőnek sztem fogsora sem hibátlan...

#596899 Bendeguz Előzmény: #596892

ja, volt annyi iq hogy kitöröltem a végéről a szemetet, de így is semmi. pedig valami fornit féle poén most jól jönne