most vettem észre, hogy 4875-ön elment a maradék:)....4650-es vétel volt...jelenleg 0 db
most vettem észre, hogy 4875-ön elment a maradék:)....4650-es vétel volt...jelenleg 0 db
res betoltve, irany vissza eszak?
valahogy nem erre szamitok.
Nem adtam a nyitóba, mert hátha az első pár percben 10-20 ponttal feljebb húzzák, hát nem... Tegnapi rés visszatöltve.
nem olyan egyszerű..belekarcol az 5k-ba de nem tartja..vissza-viszapattan általában a 950re..
ha simán átmegy az 5k-n akkor a 250 a fontos.. elötte kicsit a 186..de ez nem jelentős..
5600 fölé én nem várom..ha csak nincs hír..
de nekem inkább az 5250-4650 es range van meg..
Akkor idézet tőled:
-"Így van...igazi "köszönjük Emese"....igazi fityesz imádat....lehet Ratzinger is ov miatt mondott le, mert a pápa is ő lesz...geczyláda "
- "amúgy ezek a barmok dollárban bocsátottak ki"
Úgy gondolom, a "fröcsögés" még kissé eufémisztikus megfogalmazás is volt, már ha tudod mit jelent.
Hónapokig írogattad, hogy jaj mi lesz, beragadtál 4000 fölött, és akár némi veszteséggel is, de kiszállnál... Remélem nem tetted.
Aztán gondolom elszaladt a hajó, és most fortyog benned... Inkább tanulhatnál belőle, hogy ne a pozid határozza meg a tudatod, bár ha ezzel elkerülöd az agyvérzést, nyomjad csak nyugodtan, majd átugrom.
De Kisshercegre való tekintettel befejezem, ez tényleg nem ide való.
Mnyp-be éves szinten bekerült kb 300-400 milliárd Ft járulék a "gránitba vésett megmentés" előtt.
Ebből amit a Béten befektettek max 30 mrd /év de inkább kevesebb. Ez mondjuk 2-3 gyengébb fajta tőzsdei nap forgalma. Szóval ez is benne van nyilván töredék módon, so k egyéb nyalánkság mellett.
Bevések neked egy pirospontot , hogy megjósoltad hamarosan emelkedés fog jönni. :) Vettél is belőle ha nem indiszkrét a kérdés?
Megcsinálta a 4900-at amit jósoltál néhány hónapja.
Bizakodjunk a fényes jövőben. Lesz még lefelé kör, de elég optimistává tett ez az évkezdet. Messze még míg régi fényében csilloghat a papír.
nekem is van mol, tkom, richter (kevés)...otp tegnap elment utolsó fél órában...ma 4750-en vettem volna vissza, közelébe se ment...itt már nem kell, túl drága...és, ha arra gondolok, hogy a 2011 május, júniusban 5500 fölött eladottakkal még mindig jól jártam annak idején, mert azóta más sokkal többet hozott....
ja.. bocs! :)
utólag persze.:-)
Molban csak egy pattanásra vártam. Lett is. Az orrom alatt.
oti!!! mondom oti, vagy estar kellett volna 100-on, de nem 10 db, hanem allin
már én sem. menjek tcomra? :-) garantált atl lenne. nem megy ez most.
pedig nem rossz az.. türelem!!
nem is értem mire számítasz.. :)
otp topic, papa... nyugalom lesz még legalább egy ciklus, szóval csak vigyázz a vérnyomásra stb.. gordonka nem megoldás
stopom kidobott 650-en aztán 750-en visszavettem. aztán lement 4550-ig... kicsit megviselt, de most jobban néz ki végre... hónapok óta várom a pillanatot amikor kilő mint a rakéta és 5 fölé megy... még idén karcolhatja a 6K-t... kövezzetek meg érte, de akkor is!
fityesz seggnyalóból van elég, kell más vélemény is....fröcsögni meg te szoktál, én ilyet sem rólad, sem másról nem írtam....magadat minősítetted....