Hát persze! Amúgy mi van TTT-vel? Már lecsukták? :-)
Közben leccsekoltam a hölgyeményt (Tímea) a fiam fészén.... fundásan rendben van.
Hát persze! Amúgy mi van TTT-vel? Már lecsukták? :-)
Közben leccsekoltam a hölgyeményt (Tímea) a fiam fészén.... fundásan rendben van.
Te biztosan Trianont Tagadó Tibi klónja vagy!!!!
)
Voltam én már minden, speciel társtettes az még nem.... gazdaságilag meg pláne nem. Egyébként én vagyok az Istók Ede, vagy a former, vagy a következő pápa!
köze nincs az átkoshoz, szimpla gazdasági bűncselekményben voltál társtettes, ne csodálkozz ha megtalálnak. nem tudom melyik klón vagy, nem is érdekel
ÁÁÁÁ nem hiszem én azt, elvégre nem az átkosban élünk, vagy mi a fene :-) (akkor mondjuk fész sem volt még ugye, csak szomszédok, meg nagyon komoly névtelen feljelentések...., ezek mondjuk most is vannak). No de ne távolodjunk el ennyire a nap lájkolásától, Pék Tímea kisasszonytól.
Én az előzőn láttam egy gyanús alakot.
Bejött a f*szi egyedül, leült tőlünk átellenben, és evett egy pizzát. Szerintem gyanús... :))
a megtalálás miatt ne aggódj, a nyomozóknak saját fészük van, amiben mindannyian benne vagyunk :)
érdekes momentum lesz, amikor elkezdik kihallgatni a fórumtagokat, megszállják a fórumtalit, stb.
Mind mondottam volt, nekem olyanom sincs (még megtanálnának, azt meg nem kéne), viszont majd a fiam (aki valszeg éppen elemzi a barátnőjét :-) fészén majd jól megnézem a leányzót.
Tudom!Sajna!Van úgy,hogy egymás mellett ülnek, és neten érinkeznek egymással!:)
Jelöld ismerősnek aztán jelöld be ezzel:
http://www.origo.hu/techbazis/20130211-ismeretlenek-segitenek-dugni-a-facebookon.html
:))
Köszike! Csak az a baj, hogy nekem semmi ilyen közösségi izém nincsen, mivel több mint két éve kiírtam magam a közösségből!! (legalábbis ezt mondta a Matolcsy)
Sajnálom , nekem szükséges ehhez két hét , hacsak a leányzó ki nem dől :-))))))))
:-) Ugyan már! Ne nagyzoljunk! Két hét??? Ez a leányzó, egy-két nap intenzív elemzés után, egy öreg medvét, tuti az örök vadászmezőkre küldene sót nyalogatni......