Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#596859 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596831

Hát persze! Amúgy mi van TTT-vel? Már lecsukták? :-)

Közben leccsekoltam a hölgyeményt (Tímea) a fiam fészén.... fundásan rendben van.

#596825 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596793

Voltam én már minden, speciel társtettes az még nem.... gazdaságilag meg pláne nem. Egyébként én vagyok az Istók Ede, vagy a former, vagy a következő pápa!

#596793 Bendeguz Előzmény: #596792

köze nincs az átkoshoz, szimpla gazdasági bűncselekményben voltál társtettes, ne csodálkozz ha megtalálnak. nem tudom melyik klón vagy, nem is érdekel

#596792 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596782

ÁÁÁÁ nem hiszem én azt, elvégre nem az átkosban élünk, vagy mi a fene :-) (akkor mondjuk fész sem volt még ugye, csak szomszédok, meg nagyon komoly névtelen feljelentések...., ezek mondjuk most is vannak). No de ne távolodjunk el ennyire a nap lájkolásától, Pék Tímea kisasszonytól.

#596789 Fornit Előzmény: #596782

Én az előzőn láttam egy gyanús alakot.

Bejött a f*szi egyedül, leült tőlünk átellenben, és evett egy pizzát. Szerintem gyanús... :))

#596782 Bendeguz Előzmény: #596779

a megtalálás miatt ne aggódj, a nyomozóknak saját fészük van, amiben mindannyian benne vagyunk :)

érdekes momentum lesz, amikor elkezdik kihallgatni a fórumtagokat, megszállják a fórumtalit, stb.

#596779 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596727

Mind mondottam volt, nekem olyanom sincs (még megtanálnának, azt meg nem kéne), viszont majd a fiam (aki valszeg éppen elemzi a barátnőjét :-) fészén majd jól megnézem a leányzót.

#596724 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596717

Köszike! Csak az a baj, hogy nekem semmi ilyen közösségi izém nincsen, mivel több mint két éve kiírtam magam a közösségből!! (legalábbis ezt mondta a Matolcsy)

#596710 prfecó Előzmény: #596709

Sajnálom , nekem szükséges ehhez két hét , hacsak a leányzó ki nem dől :-))))))))

#596709 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596704

:-) Ugyan már! Ne nagyzoljunk! Két hét??? Ez a leányzó, egy-két nap intenzív elemzés után, egy öreg medvét, tuti az örök vadászmezőkre küldene sót nyalogatni......