Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hóhelyzet

tegnap este katasztrófa …

#597230 rbbj11

tegnap este katasztrófa volt az út a határon, olyan buckákon kellett keresztül hajtsak, hogy komolyan aggódtam az autó épségéért..

Re: nincs cím

#597219 Euroman Előzmény: #597211

sajnos igen....alig jutottam ki a házból, mert az ajtó kifelé nyílik a járdára, és 80-100 cm magasan felfújta a szél a havat az ajtóra, a ház falára, meg a kerítésre is....kertkapu is így nyílik, és mögötte van a kuka...fél órát tartott, amíg a szemetet bele tudtam dobni :) délután már nem esett, és talán a szél is alábbhagyott....burgenlandi híradóban láttam olyan osztrák falusi házat, amit majdnem teljesen betakart a hó...

#596990 banyaiz Előzmény: #596968

Nálunk tegnap is egész nap eső plusz 3-4-5 fok volt, ma is plusz 1-2 és eső, 0 hó egy -két hófolt van. Kedvenc horgászvizem kiolvadva nagyrészt egy-egy jégtábla, jövő héten még hasonló idő, aztán február utolsó hetében jön a tavasz plusz 10 fokok , halleluja végre. :)

szinte hétfő-kedd óta eg…

#596971 Sumér harcos

szinte hétfő-kedd óta egy szem hó nincs,elolvadt már akkor,jelenleg eső szemerkél..

szombaton esett,de nem lapátoltam 1szer sem.

(bács megye)

+2fok

#596968 Euroman Előzmény: #596774

hajnal óta szakad a hó, és viharos szél van....eltakarítani sem érdemes, mert 10 perc múlva az sem látszik, hogy takarítva volt....

#596773 Margaretta Előzmény: #596766

Nekem már tegnap elárulta, hogy Vas megye:)

Itt nálunk este és éjjel esett, de reggel óta nem esett a hó. +4 fok van.

Jó lenne eltalálnom a műtrágya kiszórásának idejét a hóra. Most még túl korainak találom, de lehet, nem lesz több hó.

#596766 Hathor Előzmény: #596763

Engem érdekel! :D

Kutya sem vagyok..

Merre ez az ékszerdoboz?

Pösti vagyok na.. nekem nem egyértelmű a hely.

#596765 Euroman Előzmény: #596761

persze nem kötelező a rom. katolikus liturgiát követni...a diktátor is református, de amúgy profilból olyan ateista zsidó kampóorrú feje van...ha meg nevet, igaz Mephisto feje van...

#596763 Kiss Zoltán Előzmény: #596746

Ország "ékszerdoboza"az Alpokalján!Tényleg nem szoktam túlozni,de nagyon durva!

10 perce értem haza,a támfalunknál 1 méteres hóbuckák vannak!Az a baj,ha ez Pesten

lenne,már az egész média ezzel foglalkozna,igy a kutyát sem érdekel!

#596761 Euroman Előzmény: #596755

böjti időszakban már nem "illik" farsangi bált tartani...tegnap volt Húshagyó kedd...bécsi operabál is múlt csütörtökön volt, hagyományosan a farsangi időszak utolsó csütörtökjén...

#596755 Euroman Előzmény: #596747

a farsang véget ért....ma Hamvazószerda van...amúgy nem szoktam farsangolni mostanság...

#596711 Euroman Előzmény: #596708

0 fok, havas eső, viharos szél....

ez a nap is ugyanolyan qrva xar, mint a többi...