tegnap este katasztrófa volt az út a határon, olyan buckákon kellett keresztül hajtsak, hogy komolyan aggódtam az autó épségéért..
tegnap este katasztrófa volt az út a határon, olyan buckákon kellett keresztül hajtsak, hogy komolyan aggódtam az autó épségéért..
sajnos igen....alig jutottam ki a házból, mert az ajtó kifelé nyílik a járdára, és 80-100 cm magasan felfújta a szél a havat az ajtóra, a ház falára, meg a kerítésre is....kertkapu is így nyílik, és mögötte van a kuka...fél órát tartott, amíg a szemetet bele tudtam dobni :) délután már nem esett, és talán a szél is alábbhagyott....burgenlandi híradóban láttam olyan osztrák falusi házat, amit majdnem teljesen betakart a hó...
Nálunk tegnap is egész nap eső plusz 3-4-5 fok volt, ma is plusz 1-2 és eső, 0 hó egy -két hófolt van. Kedvenc horgászvizem kiolvadva nagyrészt egy-egy jégtábla, jövő héten még hasonló idő, aztán február utolsó hetében jön a tavasz plusz 10 fokok , halleluja végre. :)
szinte hétfő-kedd óta egy szem hó nincs,elolvadt már akkor,jelenleg eső szemerkél..
szombaton esett,de nem lapátoltam 1szer sem.
(bács megye)
+2fok
hajnal óta szakad a hó, és viharos szél van....eltakarítani sem érdemes, mert 10 perc múlva az sem látszik, hogy takarítva volt....
Nekem már tegnap elárulta, hogy Vas megye:)
Itt nálunk este és éjjel esett, de reggel óta nem esett a hó. +4 fok van.
Jó lenne eltalálnom a műtrágya kiszórásának idejét a hóra. Most még túl korainak találom, de lehet, nem lesz több hó.
Engem érdekel! :D
Kutya sem vagyok..
Merre ez az ékszerdoboz?
Pösti vagyok na.. nekem nem egyértelmű a hely.
persze nem kötelező a rom. katolikus liturgiát követni...a diktátor is református, de amúgy profilból olyan ateista zsidó kampóorrú feje van...ha meg nevet, igaz Mephisto feje van...
Ország "ékszerdoboza"az Alpokalján!Tényleg nem szoktam túlozni,de nagyon durva!
10 perce értem haza,a támfalunknál 1 méteres hóbuckák vannak!Az a baj,ha ez Pesten
lenne,már az egész média ezzel foglalkozna,igy a kutyát sem érdekel!
böjti időszakban már nem "illik" farsangi bált tartani...tegnap volt Húshagyó kedd...bécsi operabál is múlt csütörtökön volt, hagyományosan a farsangi időszak utolsó csütörtökjén...
Nekünk február 24.én lesz farsangi buli a sulival.
Kinek hogy :D
a farsang véget ért....ma Hamvazószerda van...amúgy nem szoktam farsangolni mostanság...
Nem csalódtam benned :D
Farsangra kaszás jelmezt kapsz majd :D
Nálunk a bejárós diákokat az utolsó óráról elengedték,mivel akkor nagy hófuvás van!
0 fok, havas eső, viharos szél....
ez a nap is ugyanolyan qrva xar, mint a többi...