Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#596842 Sly-- Előzmény: #596835

Értem, szóval 1 balek legalább volt, akit Hathor kamupufferei meg tudtak vezetni. :-))

Remélem, nyerő lesz, csak ez az őrjöngés ne lenne itt a "vevőkről".

#596841 macika Előzmény: #596839

ugyan már itt kisröfik kisröfik ellen

mint a többi t-ben

kamu pufferok nem lesznek itt sokáig

#596839 Zotya32 Előzmény: #596837

Látok benne lehetőséget, duplát legalább a közgyűlésig. Ráadásul 5-6 hét, és jön az éves jelentés is. Március végéig csak kiderül pár főbb szám.

Hosszú ideje nem volt speki benne, mármint nem 20%-os

#596837 Hathor Előzmény: #596835

Tényleg? Ilyeneket szokott csinálni?

Én mondtam, hogy semmit nem pufferoltam.. nem hiszi el.

A BÉT hír meg 14.20kor jelent meg, senkit nem érdekelt eközben, folyamatosan 3-600.000darabra állt bent vétel egész zárásig.

A háttérben meg azt sem tudjuk mi van mögötte.

Jönnek a hírek, közeleg a közgyűlés ,-)

Na szép estét, Yo teoria gyártást!

#596835 Zotya32 Előzmény: #596756

Jaj Sly, mindenki pufferel, Te is szoktál, hányszor beírtad már, hogy meg kellett támogatni pl a hybridet, hogy el tudd adni a pakkod. :-)

én vettem, már van komoly 13k 36-ról. Még tudok duplázni, ha beütné vki 30 alá. :-)

#596822 macika Előzmény: #596820

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) mint az „ANONYMUS”

Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.; a

továbbiakban: „ANONYMUS Kft.”) egyedüli tagja tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy az

ANONYMUS Kft. 100%-os részesedésével működő Anonymus-Bázis Ingatlanforgalmazási, Szolgáltató és

Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.) fióktelepének törlését, a

könyvvizsgáló változását – új könyvvizsgáló: Duna-Controll Könyvvizsgáló Kft. (2120 Dunakeszi, Bagoly

u. 12.) személyében felelős könyvvizsgáló: Für Zsuzsanna (2120 Dunakeszi, Barátság u. 38. a. ép. 4. em.

10.) -, valamint ezekkel összefüggésben az Alapító Okirat módosítását a Kaposvári Törvényszék

Cégbírósága 14-09-305156/37. számú végzésével a cégjegyzékbe bejegyezte.

.

.

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.), mint az „ANONYMUS”

Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.; korábbi

székhely: 7400 Kaposvár, Arany J. u. 97.; a továbbiakban: „ANONYMUS Kft.”) egyedüli tagja tájékoztatja

a tisztelt Befektetőket, hogy az ANONYMUS Kft. telephelyének és fióktelepeinek cégjegyzékből történő

törlését, a Társaság székhelyének és könyvvizsgálójának változását – új székhely: 7400 Kaposvár, Pécsi utca

67-69; új könyvvizsgáló: Duna-Controll Könyvvizsgáló Kft. (2120 Dunakeszi, Bagoly u. 12.), személyében

felelős könyvvizsgáló: Für Zsuzsanna (2120 Dunakeszi, Barátság u. 38. a. ép. 4. em. 10.) –, valamint ezekkel

összefüggésben az Alapító Okirat módosítását

#596754 Hathor Előzmény: #596753

Akkor mi a baj a pufferral?

Jó helyen van.

Engem nem zavar, nem az enyém, mondtam már, te fogtál rám mindent.

Mondtam, hamisak a gondolatok.

Na beszélgessetek én olvasok, akkor nem lesz gond, félreértés.

#596753 Sly-- Előzmény: #596751

de mit nem akarsz érteni azon, hogy miért nem adják a pufferedre?

vagy éppen miért nem veszik rá?

mert senkit nem érdekel ez a részvény most

a beragadtak kivárnak, várnak a közgyülire, jogosan

venni meg nincs mire most

#596751 Hathor Előzmény: #596748

Pedig nem akartam őrjöngeni, azt hittem beszélgetünk.

Visszaolvastam magam, nem találok őrjöngést.

Maci is rendesen válaszolt rá.

lehet nem szabad írnom egy sort sem, mert minden szavam őrjöngés?

Ez lehet a félreértés oka.

Mindenki mással így szoktam a fórumon beszélni, rajtatok kívül még senki nem mondta.

Ez érdekes. Mindegy, megpróbálok még visszafogottabb lenni. Csak miben?

#596749 Hathor Előzmény: #596744

Én csak E-start nézek, meg KEGet.

Más nem érdekel. Bocsi.

azokat chartilag megnézem és annyi elég.

#596743 Hathor Előzmény: #596742

de nem beülni kell, le kell önteni, miért nem adják, most itt a páratlan lehetőség, lehet menekülni nagy mínuszokkal.

Ha nem adják, emelkedésbe minek adnák, ha limiten áll majd?

Nekem tényleg nyolc.