Értem, szóval 1 balek legalább volt, akit Hathor kamupufferei meg tudtak vezetni. :-))
Remélem, nyerő lesz, csak ez az őrjöngés ne lenne itt a "vevőkről".
Értem, szóval 1 balek legalább volt, akit Hathor kamupufferei meg tudtak vezetni. :-))
Remélem, nyerő lesz, csak ez az őrjöngés ne lenne itt a "vevőkről".
ugyan már itt kisröfik kisröfik ellen
mint a többi t-ben
kamu pufferok nem lesznek itt sokáig
Látok benne lehetőséget, duplát legalább a közgyűlésig. Ráadásul 5-6 hét, és jön az éves jelentés is. Március végéig csak kiderül pár főbb szám.
Hosszú ideje nem volt speki benne, mármint nem 20%-os
Tényleg? Ilyeneket szokott csinálni?
Én mondtam, hogy semmit nem pufferoltam.. nem hiszi el.
A BÉT hír meg 14.20kor jelent meg, senkit nem érdekelt eközben, folyamatosan 3-600.000darabra állt bent vétel egész zárásig.
A háttérben meg azt sem tudjuk mi van mögötte.
Jönnek a hírek, közeleg a közgyűlés ,-)
Na szép estét, Yo teoria gyártást!
Jaj Sly, mindenki pufferel, Te is szoktál, hányszor beírtad már, hogy meg kellett támogatni pl a hybridet, hogy el tudd adni a pakkod. :-)
én vettem, már van komoly 13k 36-ról. Még tudok duplázni, ha beütné vki 30 alá. :-)
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) mint az „ANONYMUS”
Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.; a
továbbiakban: „ANONYMUS Kft.”) egyedüli tagja tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy az
ANONYMUS Kft. 100%-os részesedésével működő Anonymus-Bázis Ingatlanforgalmazási, Szolgáltató és
Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.) fióktelepének törlését, a
könyvvizsgáló változását – új könyvvizsgáló: Duna-Controll Könyvvizsgáló Kft. (2120 Dunakeszi, Bagoly
u. 12.) személyében felelős könyvvizsgáló: Für Zsuzsanna (2120 Dunakeszi, Barátság u. 38. a. ép. 4. em.
10.) -, valamint ezekkel összefüggésben az Alapító Okirat módosítását a Kaposvári Törvényszék
Cégbírósága 14-09-305156/37. számú végzésével a cégjegyzékbe bejegyezte.
.
.
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.), mint az „ANONYMUS”
Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.; korábbi
székhely: 7400 Kaposvár, Arany J. u. 97.; a továbbiakban: „ANONYMUS Kft.”) egyedüli tagja tájékoztatja
a tisztelt Befektetőket, hogy az ANONYMUS Kft. telephelyének és fióktelepeinek cégjegyzékből történő
törlését, a Társaság székhelyének és könyvvizsgálójának változását – új székhely: 7400 Kaposvár, Pécsi utca
67-69; új könyvvizsgáló: Duna-Controll Könyvvizsgáló Kft. (2120 Dunakeszi, Bagoly u. 12.), személyében
felelős könyvvizsgáló: Für Zsuzsanna (2120 Dunakeszi, Barátság u. 38. a. ép. 4. em. 10.) –, valamint ezekkel
összefüggésben az Alapító Okirat módosítását
Már ki is állt :)
Gyerekek!
Valaki beállt 300k-val 35 ft-ra,nem biztos,hogy puffer!
"nem az enyém"
nem hát...., majd a pszáf megmondja, ha kapod a büntit
Akkor mi a baj a pufferral?
Jó helyen van.
Engem nem zavar, nem az enyém, mondtam már, te fogtál rám mindent.
Mondtam, hamisak a gondolatok.
Na beszélgessetek én olvasok, akkor nem lesz gond, félreértés.
de mit nem akarsz érteni azon, hogy miért nem adják a pufferedre?
vagy éppen miért nem veszik rá?
mert senkit nem érdekel ez a részvény most
a beragadtak kivárnak, várnak a közgyülire, jogosan
venni meg nincs mire most
Pedig nem akartam őrjöngeni, azt hittem beszélgetünk.
Visszaolvastam magam, nem találok őrjöngést.
Maci is rendesen válaszolt rá.
lehet nem szabad írnom egy sort sem, mert minden szavam őrjöngés?
Ez lehet a félreértés oka.
Mindenki mással így szoktam a fórumon beszélni, rajtatok kívül még senki nem mondta.
Ez érdekes. Mindegy, megpróbálok még visszafogottabb lenni. Csak miben?
Én csak E-start nézek, meg KEGet.
Más nem érdekel. Bocsi.
azokat chartilag megnézem és annyi elég.
de nem beülni kell, le kell önteni, miért nem adják, most itt a páratlan lehetőség, lehet menekülni nagy mínuszokkal.
Ha nem adják, emelkedésbe minek adnák, ha limiten áll majd?
Nekem tényleg nyolc.
Beszéljünk a könyvről:
http://postimage.org/image/k6raz6jbr/
Miért nem borítják már le ezeket a pakkokat, minden csőőd, ez is csőd, adjanak már bele a fél milkás vételbe.