nekem nagyon jó a huf erősödés, csak előtte menjen el 300 fölé. És ez meg is lesz. Ahogy tegnap még az erősödésnek örültél, úgy ma már szomorkodhatsz, hogy pillanatnyilag 3 nap erősödését törölte le egyszerre
nekem nagyon jó a huf erősödés, csak előtte menjen el 300 fölé. És ez meg is lesz. Ahogy tegnap még az erősödésnek örültél, úgy ma már szomorkodhatsz, hogy pillanatnyilag 3 nap erősödését törölte le egyszerre
Az, pl. igen tanulságos volt a mai reggeli duma után egy másik topikban olvasni, hogy "E-starból ki, ide be". Persze ezt az E-star topikba nem írtad be, furcsa lett volna a mindennapos szövegelésed után. Ja, és ne kérdezd meg, hogy "mi ezzel a baj?", mert úgysem érted meg. Nincs vele semmi baj! Kellett a pénz pufira a másikban!
Amennyire én követtem, csupán a nagy tudású trijóval gyűlt meg a bajod. :)
A PF-en egyetlenegy normális topik van, a BUX1312 (nem a 1312-13).
Nem is értem, hogyan állhatsz le velük! Ne keveredj korpa közé!
Jajj Margaretta drága.
Olvasol Te E-star, KEG topikot? ,-)
Egy haddsereg is kevés, amivel dobálnak engem az árfolyam emelkedés ellen játszók :D
Ajánlom neked PF: KEG, E-star topikot. Csak egy hetet olvass vissza.
tanulságos.
Én nem gondoltam rád.
Általánosságban beszéltem.
Rossz az aki rosszra gondol.
Előbujt a szög a zsákból :D
Nem igaz, hogy senki sem szereti az erősödést.
Csak nem írják annyian, mint a shortot.
Az sem igaz, hogy le vagy szabályozva minden topikban:)
Nem kell mindent magadra venni.
Mindenki írja a magáét. Egyszer nincs reagálás, másszor meg van.
Ha valaki nemtetszést ír a hozzászólásodra, lehetnek többen is, akiknek viszont tetszik, csak nem írják ide.
Úgyhogy, fel a fejjel:)
A legtöbb chartos elemzést is te tetted fel.
A levegőbe beszélők elmehetnek a sunyiba.
:-)
AZ attól függ, hogy meddig ér vissza az emlékezeted. Ha csak kicsit, akkor valóban idegeskedtem egy pi-cit. Na de az nem sok.
Igazából 400 fölött már én is idegeskednék.
Egyébként mit csináljak, ha 5 lejt nem adok a portfoliós cikkekért, úgy ahogy vannak.
Nyugodt vagyok még mindig.
Nincs okom idegeskedni, arra megy, amerre várom.
Az lehet ideges, aki 300fölé várta.
Nem? :D
Eddig is PF linkeket tettek be forint cikk során.
Kérésedre nem teszek be ezután ide PF-es EUR/HUF chartot.
Lassan le vagyok szabályozva minden topikban :D
senki nem szereti az erősödést, sem buxban, sem forintban, sem kis papírban.
Ezt is megtanultam mára.
Sőt, hogy a fityesz is mondjon le, ezt is, meg az udvari bolond is mondjon le.. ezt is megtanultam, annyiszor olvasom.
Csak nyugalom. Az ilyen portfóliós hintős cikkektől itt senki nem indúl gerjedésnek. Ócska reklám, úgy ahogy van.
ilyenkor fordul, amikor hülye cikkeket jelentetnek meg....
Veszik, viszik tovább a forintot
2013. február 13. | 14:11
Az összességében sikeres tegnapi magyar dollárkötvény kibocsátás estig már nem tudta érdemben tovább erõsíteni a forintot, a pozitív piaci következmények azonban kitartanak, hiszen ma már lefelé átjutott a 290-es szinten az euró jegyzése. Kora délután egészen 289 közelébe jutott, így újabb egyhavi csúcsra ért a magyar fizetõeszköz.
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/veszik_viszik_tovabb_a_forintot.179669.html
Szűk sávban mozgott a forint délelőtt a bankközi devizapiacon, az eurót 290,04 forinton jegyezték nem sokkal 11 óra után, a reggeli 290,12 forint és a kedd esti 289,92 forint után.
Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: a keddi dollárkötvény-kibocsátás kedvező hatása még érződik, szerdán délelőtt átmenetileg 290 forint alatt is volt az euró. Komolyabb technikai szint 289,70 forintnál van, ezt egyelőre nem tudta áttörni a hazai fizetőeszköz. A kötvénykibocsátást egyébként már korábban beárazta a piac, ezért nem okozott jelentősebb mozgást.
A kereskedők szerint alapvetően jó a hangulat, de a befektetők már azokra a fontos makrogazdasági adatokra várnak - tavalyi negyedik negyedéves GDP, decemberi ipari termelés, januári fogyasztói árak - amelyeket csütörtökön közöl a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
A dollárt 215,28 forinton jegyezték délelőtt, míg reggel 215,89 forinton, kedd este pedig 215,41 forinton állt a jegyzése.
A svájci frank árfolyama 234,48 forint volt délelőtt, a reggeli 235,27 forinttal, illetve a kedd esti 235,07 forinttal szemben.
A japán jennel 2,3068 forinton kereskedtek, a reggeli 2,3171 és a kedd esti 2,3041 forintos árfolyamot követően.
sztem nem fogja.
most itt megáll.
290-292 szűkülés jön :o)
na,ha törik a 290-en,mindenki 284-286-ot kiabál az elemzők közül.
erre azért nagyon kiváncsi leszek...
ha igy halad,akkor márc eleji libikoka is max 290 visszatesztet hozhat,végén xarban maradnak még a 310-es elemző házak is.