letörhetnénk már ezt a 290et.
Mi lesz a forinttal a kötvénykibocsátás után?
naposon, hetesen sztem sokkal megbízhatóbb jelzést adnak a mozgóátlagok
Egyhónapos csúcsra ért a forint!
2013. február 8. | 16:39
Bár tegnap kora este óta egyértelmûen javult a nemzetközi befektetõi hangulat, ez a gyengélkedõ eurót annak ellenére sem segítette, hogy ma reggelre megszületett az EU-csúcson a következõ hétéves költségvetés keretösszegérõl szóló megállapodás. Közben a forint fokozatosan erõsödött ma az euróval szemben, és lefelé átjutott a 291-es szinten, azaz egyhavi csúcsra ért.
EUR/HUF 290.5
Matolcsy nyugtat,Viktor ma beszél,kötvény kibocsátás biztos okés....
292-őt bizton gondoltam az ügyből,de a későn árazók vajh lehuzhatják-e még olyan 288-290-re?:)
aztán csak zengjen a dal március elején:)
nem néztem meg a diagramot....most nem, valamikor régebben igen...otp-k egyszer mér elfogytak nyereséggel, most megint van egy pár, jóval kevesebb... a többiből van, bár az olcsóbban vettekkel kereskedtem is...nem hiszek a mantrában, és az emelkedésben sem, arról lemaradt a magyar piac...
Ember! Megnezted Te azt a chartot? Elolvastad amit irtam hozza? Havi gyertyak vannak rajta! 20k nyakvonallal. Nezd meg megint, 20eves grafikon, hogy jon ide a delutani bux lecsorgas? ,-) jaj Te.. Nyar ota mit csinaltam buxban? Folyamatos long, te meg vegig sirtad mellettem az emelkedest mikozben beragadtal, mtel-otp-molba. Nem emlekszel? Karacsonytol dupla aljam? Ujevi kivansagom 20k bux? Vegig ellene voltal.. Bar be voltal ragadva, meg vagy is. Minek lefele varni a piacot, ha blueid beragadnak? Fityesz utalatod miatt? Ne csinald ezt magaddal Te! ,-)
arra is emelkedést prognosztizáltál...ehelyett stagnálást követően beesett...
Az neked jó, vagy nem?
Ellenben itt HUFról beszélünk :D
:)
NICE
Az jutott eszembe, ha netán már nem tartanak igényt a szolgálataira reklámozhatna nyugtatót. Olyan ****a reklámot lehetne vele készíteni. Úgy nézne ki lenyomnák az egyik örök időkre tankönyvekbe elrettentő példaként kívánkozó nyilatkozatát, közben mutatnák a gazdaság különböző szereplőit akiket éppen agyvérzés kerülget, és utána megjelenne egy nyugtató márka azzal felirattal nincs gond, vegyen be napi 3 ha nem elég 5 sanaxot biztos hatás :) vagy ilyesmi. :)
Szerintem több sikere lenne vele mint a gazdasági dolgaival, még a végén egy bankszámla is megjelenne a vagyonnyilatkozatában.