Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Synergon

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS …

#607353 macika

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

Budapest, 2013. március 22.

Bennfentes részvény tranzakció és szavazati jogot biztosító részvény, illetőleg szavazati

jog elidegenítésének bejelentése

Ezen tájékoztatással a PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (PannErgy Nyrt.), mint

kibocsátó a saját tájékoztatási kötelezettségének tesz eleget.

A PannErgy Nyrt. és a 100%-os tulajdonában álló PMM Zrt. 2013. március 22-én (tőzsdén kívüli

ügyletek keretében) értékesítette a SYNERGON Informatika Nyrt. (SYNERGON) részvényeinek

együttesen 12,52 százalékát (PannErgy Nyrt.: 1.075.388 db, PMM Kereskedelmi Zrt: 89.365 db)

400 Ft/darab átlagáron.

A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt. és kapcsolt vállalkozásai által tulajdonolt SYNERGON

Informatika Nyrt. részvények száma 0 darabra, míg a befolyás mértéke 0 százalékra csökkent.

„A tranzakció a PannErgy Nyrt. stratégiájával összhangban van, hiszen a Társaság minden

eszközét és forrását geotermikus energia üzletágának céljai és fejlesztései szolgálatába kívánja

állítani – nyilatkozta Gyimóthy Dénes a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának alelnöke”

PANNERGY NYRT.

A SYNERGON Informatika …

#597254 MrTibi16

A SYNERGON Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a

SYNERGON Integrator Kft. az Új Széchenyi Terv keretében kiírt

Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.3-12 jelű „Komplex technológiai

fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” pályázaton, a beadott „SYNERGON Data

Center építése” című pályázatával mintegy 486 millió forint támogatást nyert el.

http://bet.hu/newkibdata/113184035/SYN130215_tamogatas.pdf

vételi oldal ilyen volt …

#596267 MrTibi16

vételi oldal ilyen volt :D

ár db

330 200

291 500

270 1

1 101

Re: Érik a "savanyú" szőlő (akinek van)

#592458 Sumerologo Előzmény: #592437

Off

Decemberben egy másik papírban szintén adót optimalizáltam. Elég nagy gap volt. Öntöttem magamra az adagokat.

Fél óra múlva már – másfél napon keresztül – agyalogtak egyesek, mi történhetett? srv, likvidálás, mutyi, stb….:))

On

#592453 Sumerologo Előzmény: #592437

Hétvégén szétröhögtem magam a különböző tőzsdei fórumokon zajló SYNERGON jelenség magyarázatokon. Micsoda bődületes marhaságok, "elméletek" születtek...

Pedig csak valaki(k) kiszállt(ak), kényszerből vagy önként. Ennyi.

#592449 Sumerologo Előzmény: #592437

Ezt már megszoktam. Valaki kiszállt. Láthatóan nem dobálják tovább. Erre megjelenik egy másfél héttel korábbi önmagával szöges ellentétű elemzés...

Közmunkás minmálbért érdemel.

.

Baráti köreimben többször hangoztatom, hogy ez egy mégse-mégis ország. Meg kell nézni a - főleg gazdasági jellegű - híreket mindenféle médiában. Egyre több az olyan szalagcím kezdet, hogy : "Mégse"..."Mégis".....Persze a legapróbb felelősség nélkül tehetők ezek a megállapítások.

(Valamint szinte minden cikkben túlburjánzik a feltételes mód, a kijelentő helyett. Abból nem lehet baj. Katasztrófális.)

Itt van Egon is élő példaként, bár ő cifrázza: "Mégiscsak"

.

Továbbra is figyelek:)

#591958 Sumerologo Előzmény: #591930

Hát ez azért nem econet...

Különösebben nem izgulok. Decemberben realizáltam, adót optimalizáltam, visszavettem.

Figyelek, stoppolok, még tűréshatáron belül van.

Legfeljebb ma még megsortolom, átmegyek OTP, FHB-be, stb.

#591940 macika Előzmény: #591934

majd kiderül idővel

itt nincs hati likvidálás

de van sok mutyi.. pl rv-vel fizettek a felvásárlásnál

#591934 Zotya32 Előzmény: #591933

sokat? 200-hoz képest igen... akkor ezek szerint megy oda vissza??

#591930 Zotya32 Előzmény: #587763

ez is követi az erzsit... olyan ez a 2 papír, mint anno az econet volt a likvidáláskor...

öntik őket és nem akar elfogyni sosem