Ennek a szarnak annyi.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2013. március 22.
Bennfentes részvény tranzakció és szavazati jogot biztosító részvény, illetőleg szavazati
jog elidegenítésének bejelentése
Ezen tájékoztatással a PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (PannErgy Nyrt.), mint
kibocsátó a saját tájékoztatási kötelezettségének tesz eleget.
A PannErgy Nyrt. és a 100%-os tulajdonában álló PMM Zrt. 2013. március 22-én (tőzsdén kívüli
ügyletek keretében) értékesítette a SYNERGON Informatika Nyrt. (SYNERGON) részvényeinek
együttesen 12,52 százalékát (PannErgy Nyrt.: 1.075.388 db, PMM Kereskedelmi Zrt: 89.365 db)
400 Ft/darab átlagáron.
A tranzakciót követően a PannErgy Nyrt. és kapcsolt vállalkozásai által tulajdonolt SYNERGON
Informatika Nyrt. részvények száma 0 darabra, míg a befolyás mértéke 0 százalékra csökkent.
„A tranzakció a PannErgy Nyrt. stratégiájával összhangban van, hiszen a Társaság minden
eszközét és forrását geotermikus energia üzletágának céljai és fejlesztései szolgálatába kívánja
állítani – nyilatkozta Gyimóthy Dénes a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának alelnöke”
PANNERGY NYRT.
A SYNERGON Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a
SYNERGON Integrator Kft. az Új Széchenyi Terv keretében kiírt
Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.3-12 jelű „Komplex technológiai
fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” pályázaton, a beadott „SYNERGON Data
Center építése” című pályázatával mintegy 486 millió forint támogatást nyert el.
Természetesen beállok vételre.:)
vételi oldal ilyen volt :D
ár db
330 200
291 500
270 1
1 101
Egon megmondta :))
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/abvanHA2uSb3PuzYkCiW9Q4Cyz4H7fij/111242676/
Off
Decemberben egy másik papírban szintén adót optimalizáltam. Elég nagy gap volt. Öntöttem magamra az adagokat.
Fél óra múlva már – másfél napon keresztül – agyalogtak egyesek, mi történhetett? srv, likvidálás, mutyi, stb….:))
On
Hétvégén szétröhögtem magam a különböző tőzsdei fórumokon zajló SYNERGON jelenség magyarázatokon. Micsoda bődületes marhaságok, "elméletek" születtek...
Pedig csak valaki(k) kiszállt(ak), kényszerből vagy önként. Ennyi.
Ezt már megszoktam. Valaki kiszállt. Láthatóan nem dobálják tovább. Erre megjelenik egy másfél héttel korábbi önmagával szöges ellentétű elemzés...
Közmunkás minmálbért érdemel.
.
Baráti köreimben többször hangoztatom, hogy ez egy mégse-mégis ország. Meg kell nézni a - főleg gazdasági jellegű - híreket mindenféle médiában. Egyre több az olyan szalagcím kezdet, hogy : "Mégse"..."Mégis".....Persze a legapróbb felelősség nélkül tehetők ezek a megállapítások.
(Valamint szinte minden cikkben túlburjánzik a feltételes mód, a kijelentő helyett. Abból nem lehet baj. Katasztrófális.)
Itt van Egon is élő példaként, bár ő cifrázza: "Mégiscsak"
.
Továbbra is figyelek:)
Hát ez azért nem econet...
Különösebben nem izgulok. Decemberben realizáltam, adót optimalizáltam, visszavettem.
Figyelek, stoppolok, még tűréshatáron belül van.
Legfeljebb ma még megsortolom, átmegyek OTP, FHB-be, stb.
majd kiderül idővel
itt nincs hati likvidálás
de van sok mutyi.. pl rv-vel fizettek a felvásárlásnál
sokat? 200-hoz képest igen... akkor ezek szerint megy oda vissza??
ez is követi az erzsit... olyan ez a 2 papír, mint anno az econet volt a likvidáláskor...
öntik őket és nem akar elfogyni sosem
O.K.
Már meg is plusszoltam...:)