Nekem sem hiányzik,nem tudom metszeni a szőlőt!A folyamatot amikor a hó tömörödik firnesedésnek hívják,az előző hónál én is nagyon féltem,hogy egy helyen beszakad a tető!
Nálunk most egy cm sincs,de csüt. reggelre fél méter lesz(Alpokalján)!
Nekem sem hiányzik,nem tudom metszeni a szőlőt!A folyamatot amikor a hó tömörödik firnesedésnek hívják,az előző hónál én is nagyon féltem,hogy egy helyen beszakad a tető!
Nálunk most egy cm sincs,de csüt. reggelre fél méter lesz(Alpokalján)!
Jó lenne, ha valaki tudná, hol a legenyhébb a tél Magyarországon, miközben nyáron sincs az a sívó hőség.
Oda kéne költözni...
Én nem örülök, hogy még eshet a hó.
Nálunk olyan 20 cm-es van. Nagyobb is volt és nem értem, hogy mitől csökken a vastagsága, mert napok óta nappal is minusz van. Nem olvad, a tetőről nem folyik le semmi.
Valószínű, hogy tömörödik és elszublimál:)
Jó lenne, ha tudnám mikor esik utoljára, mert a fűre a műtrágyát akkor kéne kiszórnom. Merthogy a József napi hóra kell az előírás szerint, de nagyon reménykedek, akkor már nem lesz mire:)
Na mint mondtam tegnap,jön a nagy hó nyugaton,akár 30-40 cm is eshet!!!
Igaz, ma egy idióta belém szállt szemből... ezért vagyok most negatív...
A héten elég sokat kell kalamolnom, ezért nekem sem hiányzik a hó. Meg kell tartani a megfelelő követési távolságot és akkor már csak az idiótáktól kell félni.
több mit 20....
Ott ennyivel több? Mérj már rá lécci pár szűz helyen, kivi vok..
A sat24.com-ot nézzétek,jobb felső sarok!Ez nem csak a Budapesti időjárás "vetíti" ki az egész országra!Egyébként úgy néz ki,hogy megint nálunk a nyugati határszélen lesz nagy hó,mint 3 hete!
jah, addig is a sok idióta nyári gumival száguldozik, ilyen időben... oszt ha nem tud megállni, csodálkozik és néz ki a hülye fejéből... nekem már elegem van télből, jöhetne a tavasz, nyári szellő...
itt kb összesen 20cm....
és még esik....
Nálunk a 7végén 13 puckos cm esett eddig, pedig alig több, mint 2 hét múlva jönni kell a tavasznak..
"Hóembersereg építésére buzdítja Nagy-Britannia lakosságát az ország környezetvédelmi hivatala, hogy fékeződjön a hóolvadás, és kevesebb ház álljon vízben."
Ez egy jó ötlet.
Megyek, én is építek egyet.
Bár az udvarunkban lévő hómennyiségből legalább 20 embernagyságú simán készíthető lenne:(
Megszámoltam: 24 hókotró ment:)