Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#596191 Kiss Zoltán Előzmény: #596188

Nekem sem hiányzik,nem tudom metszeni a szőlőt!A folyamatot amikor a hó tömörödik firnesedésnek hívják,az előző hónál én is nagyon féltem,hogy egy helyen beszakad a tető!

Nálunk most egy cm sincs,de csüt. reggelre fél méter lesz(Alpokalján)!

Jó lenne, ha valaki tudn…

#596189 Margaretta

Jó lenne, ha valaki tudná, hol a legenyhébb a tél Magyarországon, miközben nyáron sincs az a sívó hőség.

Oda kéne költözni...

#596188 Margaretta Előzmény: #596144

Én nem örülök, hogy még eshet a hó.

Nálunk olyan 20 cm-es van. Nagyobb is volt és nem értem, hogy mitől csökken a vastagsága, mert napok óta nappal is minusz van. Nem olvad, a tetőről nem folyik le semmi.

Valószínű, hogy tömörödik és elszublimál:)

Jó lenne, ha tudnám mikor esik utoljára, mert a fűre a műtrágyát akkor kéne kiszórnom. Merthogy a József napi hóra kell az előírás szerint, de nagyon reménykedek, akkor már nem lesz mire:)

#595970 Pyxis Előzmény: #595964

A héten elég sokat kell kalamolnom, ezért nekem sem hiányzik a hó. Meg kell tartani a megfelelő követési távolságot és akkor már csak az idiótáktól kell félni.

A sat24.com-ot nézzétek,…

#595965 Kiss Zoltán

A sat24.com-ot nézzétek,jobb felső sarok!Ez nem csak a Budapesti időjárás "vetíti" ki az egész országra!Egyébként úgy néz ki,hogy megint nálunk a nyugati határszélen lesz nagy hó,mint 3 hete!

#595964 Koffein Előzmény: #595962

jah, addig is a sok idióta nyári gumival száguldozik, ilyen időben... oszt ha nem tud megállni, csodálkozik és néz ki a hülye fejéből... nekem már elegem van télből, jöhetne a tavasz, nyári szellő...

Nálunk a 7végén 13 pucko…

#595959 KawaBazsy

Nálunk a 7végén 13 puckos cm esett eddig, pedig alig több, mint 2 hét múlva jönni kell a tavasznak..

"Hóembersereg építésére …

#591630 Margaretta

"Hóembersereg építésére buzdítja Nagy-Britannia lakosságát az ország környezetvédelmi hivatala, hogy fékeződjön a hóolvadás, és kevesebb ház álljon vízben."

Ez egy jó ötlet.

Megyek, én is építek egyet.

Bár az udvarunkban lévő hómennyiségből legalább 20 embernagyságú simán készíthető lenne:(