Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

- te cigizel ? -igen ! …

#597754 Koffein

- te cigizel ?

-igen !

-és mennyit egy nap ?

- 2 dobozzal

- és mennyibe kerül egy ?

- 800 ft

-és mióta cigizel ?

-10 éve !

-akkor az azt jelenti hogy egy héten 5600ft ami azt jelenti hogy egy hónapban 168.000 ft ami egy évben 2.016.000 ft és 10 év után meg 20.160.000 ft tudod ha nem cigiznél és azt a pénzt félre tetted volna most tudnál venni magadnak egy Ferrarit ??

- komolyan ? és te cigizel ?

-NEM !

- Akkor hol a Ferrarid? :D

Józsi bácsi pereli a Co…

#597745 Koffein

Józsi bácsi pereli a CocaCola vállalatot, mert az ő teherautójuk nekiment Józsi bácsi kis teherautójának. A tárgyaláson a CocaCola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól:

- Maga ugye azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?

- Hát, mondja Józsi bácsi: az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kis teherautómra...

Erre belevág az ügyvéd:

- Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?

Aztán folytatja Józsi bácsi:

- Elindultunk be a faluba a teherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez...

Megint belevág az ügyvéd:

- Tisztelt bíróság én úgy veszem észre, hogy Józsi bácsi nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most csak nagy kártérítést akar kikövetelni testi sérülésért, ami nem is történt meg.

A bíró már kíváncsi volt a történetre és mondta Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a beszédjét.

- Hát ugye a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a CocaCola teherautó meg csak áthajtott a stop táblán és jól nekünk jött. A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam egy kicsit is feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült.

Egy fél perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett. Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább. Ezek után átjön oda ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem:

- Maga jól van?

- Hát mit mondtam volna neki??

Az évezred vicce

#597145 Tapasz

Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a székely, a zsidó, a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika, a medve, a farkas, a róka, a mérges kismalac, két rendőr, és egy szőke nő.

Méregeti őket a csapos egy ideig, majd megszólal:

- Na elmentek a ****!

Előre is bocsi

#597140 Tapasz

Kedves gyerkőcök, ma hoztam nektek egy nagyon izgalmas

házifeladatot: tegyük fel, hogy kaptok a mamátoktól 100 forintot. Holnapra

írjatok nekem egy szép kerek fogalmazást hogy miként költenétek el a

leghasznosabban...

Másnap a tanítónéni nyájas hangján felszólítja Ágikát, hogy olvassa fel

jellemfejlesztő házifeladatának eredményét. Ágika:

- Hát én elmennék a zöldségeshez, vennék annyi almát amennyi pont kijön a

pénzecskémből, hazamennék meghámoznám az almácskákat és megenném a

kisöcsémmel. Aztán a héját odaadnám a kis hörcsögömnek, a magokat pedig

elültetném a nagymamám veteményesében, hogy szép almafák nőjjenek.

- Ágika nagyon ügyes vagy, okosan oldottad meg a feladatot. Petike te mit

csinálnál a 100 forintoddal?

- Én elmennék egy játékboltba és vennék egy legót. Hazamennék öszzeraknám

megmutatnám a szüleimnek, aztán a dobozából csinálnék garázst a

kisautóimnak.

- Te is ügyes vagy, Petike. És te Móricka, ott hátul, te mit csinálnál a

100 forintoddal?

- Hát én lebüntetnék a henteshez, vennék annyi hurkát ami a száz pénzből

pont kifér, aztán hazabüntetnék, bekajolnám az összes hurkát, a bőrét meg

felhúznám a farkamra és azzal megkúrnám a húgomat, a kutyánkat és az összes

csajt a térről, aztán hazamennék és beleszarnék a hurka bőrébe és

visszavinném a hentesnek hogy szar a hurkája és adja vissza a pénzem.

Örömmel értesítjük partn…

#597131 Tapasz

Örömmel értesítjük partnereinket, hogy több évtizedes múlttal rendelkező iskolánk új képzési iránnyal bővítette választékát, így intézményünk 2005.

július 1-től posztgraduális felvételt hirdet

OKLEVELES KOCSMAI ALKALMI VITAPARTNER

szakirányú továbbképzésre

A posztgraduális képzés időtartama: A tanuló képességei és állóképessége alapján minimum 4 félév.

Jelentkezés feltétele: Rendszeres, hosszú ideje tartó, tanúkkal igazolt jelentékeny mennyiségű alkoholfogyasztás, vérvizsgálati lappal igazolt megemelkedett májenzimszintek, megnagyobbodott vagy cirrotikus máj, szellemi hanyatlás kezdeti jelei, esetleg végső stádiuma.

Jelentkezési határidő: Folyamatos.

A képzés önköltséges, melynek összege 20.000,-Ft/fo/szemeszter, amely az évi megvásárolt alkoholtermékek jövedéki adójából leírható, kaparós sorsjegyre váltható, vagy kihelyezett tanszékeinken egyszeri alkalommal kisfröccsre beváltható - ebben az esetben a beváltott mennyiség másra át nem ruházható és haza nem vihető. A tandíj a vizsgadíjakat is magában foglalja, mely a képzés ideje alatt nem változik, nem tartalmazza viszont a tanszerek - sör, bor, rövid - árát, és a detoxikációs költségeket sem.

A képzés elméleti és gyakorlati oktatást is magában foglal, melynek

részei:

- A kultúrált alkoholfogyasztás szabályainak megismerése, és ezek figyelmen kívül hagyásának aktív begyakorlása.

- Az alkohol élettani hatásainak ismertetése, és ezek minden egyes alkalommal való látványos bemutatása.

- Támolygás, dülöngélés, támaszkodás, fejingás, szem-, kéz- láb- és egyéb testrészremegés elsajátítása.

- Hőzöngés.

- Káromkodás.

- Dajdajozás.

- Vitapartner szülei, nagyszülei, rokonai, családtagjainak nemi, faji, felekezeti, politikai, világnézeti és foglakozási hovatartozásának beható ismerete (amennyiben ez nem ismert, úgy feltételezések gyors kialakítása, és azok tényként való elfogadása), és ezen ismeretek vagy feltételezések kihasználása, esetleg az illető családtag vagy vitapartner cselekvésre való felszólításával kombinálva, illetve ehhez kapcsolódó példamondatok betanulása.

- Bulvársajtó beható ismerete, az ott közölt események, tények, fotók, közlések, cikkek tartalmának tényként való elfogadása, és ennek az igazságnak másokra való ráerőltetésének begyakorlása.

- Hipnózis segítségével segítjük tanulóinkat az önmagukba vetett tévedhetetlenség tudatának erősítésében.

- Hülyeségeken való tartós megsértődés elsajátítása.

- Survivor képzés: tanulóink érzékeinek élesítésével és a fontosabb csomópontok megismertetésével a tanulóink képessé válnak arra, hogy Budapest bármely pontján eszmélve pár percen belül megtalálják legközelebbi kihelyezett tanszékünket (vö.: kocsma, talponálló, italmérő, késdobáló).

- Alkoholismeret: érzékek kifejlesztése az igényes alkoholtartalmú italok felismerésére, majd ezen érzékek totális eltompítása.

- Kocsmai folklórismeret: ivós nóták, dalok, alkoholista anekdoták, városi legendák ismertetése.

- Család, barátok, rokonok intő szavainak, jótanácsainak, aggódásának ignorálása.

- Segédeszközök (szotyi, mogyi, töki) szakszerű használatának elsajátítása extrém körülmények (lebegés, forgás, hanyattfekvés, súlytalansági állapot) között is.

- Hitelelmélet: hitelfelvétel gyakorlati és elméleti alapjai, hitelkérelem benyújtásának elsajátítása, kéregetés, ígérgetés.

A 4. félév szakdolgozat írásával, szóbeli és gyakorlati záróvizsgával zárul.

Amennyiben már nem tud írni, esetleg beszélni sem, úgy a gyakorlati vizsgát is elfogadjuk, a vizsgán való hányás azonban kizáró ok bármelyik tanszékünk területéről. Amennyiben minden vizsgája sikeres, úgy évet ismételhet, de egyébként is.

A képzés helye: bármely kihelyezett tanszékünkön

A székely fiú román lány…

#595942 taresz

A székely fiú román lányt vesz feleségül. A nászéjszaka előtt édesapja ellátja jó tanácsokkal: - No, fiam, hát szépen kapd a karodba azt a leányt, hogy lássa, a magyar erős!

- Úgy lesz, Édesapám!

- Aztán keményen rakd le az ágyra, hogy lássa, a magyar határozott is!

- Meglesz, Édesapám!

- Utána vetkőzz meztelenre, hogy lássa, a magyar szép is! A többit már tudod!

- Megteszem, Édesapám! Másnap kérdi a székely a fiát:

- Hát mi történt?

- Minden úgy volt, Édesapám, ahogy elhatároztuk: fölkaptam, hogy lássa, a magyar erős; aztán ledobtam az ágyra, hogy tudja, a magyarral nem lehet kukoricázni; a ruháimat egy szempillantás alatt lerántottam, hogy lássa, szép is a magyar.

- Aztán?

- Aztán kivertem előtte a f@szomat!

- Miért csináltál ilyet, Édes fiam?

- Hogy lássa, a magyar független és autonóm!

Hittanból vizsgázik a di…

#593909 Koffein

Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár:

- Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben!

- 3 6 1 8 4 5 9 2 10 7.

When I was in America a …

#588467 Fornit

When I was in America a guy told me to 'have a nice day' but I didn't, so I sued him

Roma srác tanul vezetni.…

#588144 Wall street

Roma srác tanul vezetni...

Oktató: Ez milyen tábla volt ?

Roma srác: Alumínium. Visszamenjek érte ? :)))

Egy ötvenes, őszülő férf…

#587902 kosami

Egy ötvenes, őszülő férfi, karján egy szép fiatal nővel, sétált be pénteken este egy ékszerboltba. Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára. Az ékszerész végigtekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza. Az idős férfi azt mondta, "Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam."Erre a kijelentésére, az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy újabb gyűrűvel állt elő."Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért," mondta az ékszerész.A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az ötvenes őszülő férfi azt mondta, "Ezt szeretnénk."Az ékszerész a fizetés módja után való érdeklődésére, az ötvenes őszülő férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet."Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most, és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy ellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért," mondta.Hétfőn reggel, egy nagyon lehangolt ékszerész telefonált az ötvenes őszülő férfinak."Uram azon a számlán nincs pénz."Tudom felelte az ötvenes őszülő férfi, "De el tudja képzelni micsoda hétvégém volt?"