Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

ftse-re levontak -30usd …

#596619 big-ebuy

ftse-re levontak -30usd /kontraktus a fxcm,nálatok?shortolom és állítólag osztalékra,de még nem írtak a angol

de egyébként az a gondom…

#595640 Sumér harcos

de egyébként az a gondom,ezzel a 7450-7480 támasz tartománnyal,hogy egy világ onnan akar longolni majd.......

ez akár további esést is generálhat....de egy markáns ijesztést leszurásban még nagyobb valószinűséggel...

Komikus ez a duma: 'Saj…

#595637 TrendMan

Komikus ez a duma:

'Sajnos a szélesedő háromszög alakzat szárai nem behatárolhatóak pontosan, ezért módosítani kellett rajta. Az index tegnap nem tudta áttörni az 50 napos mozgóátlagot, és amíg nem tud fölé kerülni, komoly esély van a 7 450 pontos támasz visszatesztelésére a következő időszakban. Amennyiben sikerül a mozgóátlag felett zárni, emelkedő hullám indulhat, ez esetben 7 700 pont felett adódik a következő – kevésbé erős – ellenállási szint. '

Re: nincs cím

#595588 banyaiz Előzmény: #595529

Nem tudom mit gondoljak már megint megvették a héten 3.- szor. Nem hiszek a szememnek. Ezek a korrekciót helyben járással oldják meg ha így folytatják.

big-ebuy: úgy nézem szokásos műsort adták elő. :)

#595529 TrendMan Előzmény: #595518

Szerintem ez holnap döl el du. 5 felé azért, hogy jól megkeverjék a kártyákat.

Végülis a legtöbb TA elemzés hetes alapon nézi a szinteket.

#595518 banyaiz Előzmény: #595493

Na Usa esés? Csak megindul vmi korrekció már náluk is. Dax közben pluszban, jól megkutyulták a dolgokat a héten.

Kellene egy Usa esés 1450-ig. Persze kérdés egyaltalán képes e 1500 alá zárni.

#595485 banyaiz Előzmény: #595407

Ma egy picit visszahúzták azért eddig.

De befosnék, ha most meg Usát borítanák úgy ahogy hét elején a daxot. Amíg Usa nem kezd el rendesen esni nem ilyen fél % amit másnap megvesznek vagy még aznap történet hanem egy rendes esésféleség, addig innen 500-600-as szintekről én félnék shortolni a daxot.

Viszont ha elkezdik az vszínű ugyanolyan váratlan lesz mint hétfőn a daxban a 2,5% esés.

#595400 banyaiz Előzmény: #595313

2011-ben viszont többet esett ráparáztak az eu-s eseményekre, aztán 2012-ben jobban visszahúzták a daxot. Most viszont kb ott van ahonnan a 2011-es esés indult, az 7600 környékéről indult 5 k -ig. Usában 2011-es esés 1370 körül indult 1100 környékére. Usa most 2011-es csúcs felett van 10-11%-al, dax pedig annak a környékén mászkál.

Vsz most extra rövid távra ha Usa tovább megy , daxba belevesznek rendesen . Viszont Usa még idén nem nyomott semmi érdemi korrekciót. Lehet nem is fog még jó ideig de ez bizonytalan. Eléggé erőt mutatott ezen a héten itt 1500 környékén meg sem rezdült szinte.

Jobb lett volna ha ez a dax esés a héten usa mondjuk 1450-ig lezúgással együtt van. Tisztább lenne a kép legalábbis nekem, de hát nem kívánságműsor. :)

#595313 rbbj11 Előzmény: #595282

2012-ben dax durván 30%-ot emelkedett, USA 15%-ot. Febr. végén mondjuk lesz amcsi +6%, dax +2%. Megy át a nagy tőke németektől amcsiba.

#595282 banyaiz Előzmény: #595239

Gyengébben ment dax januárban, viszont év végén jobban. De az ritka , hogy egy héten a dax esik 4%-ot halvány usa emelkedés mellett. Szerintem szökőévente egyszer talán volt ilyen. :)

Ilyen esetek a buxxal szoktak megesni, ha unortodoxia elhatalmasodik, ami valahol érthető. Dax-ban furcsa nekem.

#595239 rbbj11 Előzmény: #595189

rögtön jan elején látszott, hogy alulteljesít USA-hoz képest dax, ez azóta csak hétről hétre fokozódik. Az engem is meglep, h. ilyen nagyra nyílt az olló, de maradhat ez így, sőt, fokozódhat is a köv. 1-2 hónapban

#595237 rbbj11 Előzmény: #595189

pedig egyszerű: nagy pénzek átsúlyoznak. Pepitában annak az ellentettje, ami tavaly volt: tavaly DAX dupla annyit emelkedett, mint USA. Idén feleannyit fog, sőt, amcsi politikai döntésektől függően, lehet, csak harmadannyit.

#595189 banyaiz Előzmény: #595169

Usa helyben járás 6% januári emelkedés mellett, dax 2 eső nappal visszaadta az idei emelkedését. Ez előtt értetlenül állok. Maga az, hogy visszaadta nem meglepő benne volt, de ilyen Usa mellett az szokatlan.

Ez így most furfangos helyzet vagy lefordul usa is, vagy daxot fogják visszarántani szélvészgyorsan 8 k közelébe vsz. De ,hogy melyik lesz az passz. Mindenesetre innen nem shortolnám daxot amíg usa nem kezd el gyengélkedni.

Ez a mai napi dax mutatvány ekkora eséssel semleges hangulatban, nem tudom hová tenni.