Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Ha belegondolunk hosszab…

#595169 kboly

Ha belegondolunk hosszabb távra akkor egy rendes emelkedő trendbe vagyunk.Ez lehet egy korrekció 7450-ig is ott elég erős támaszok vannak. Aztán mehet ez még feljebb is akár új csúcsokat döntve.De érdemes inkább csak egy két napra előre gondolni mert egy két hírnek elég nagy piac befojásolási értéke van.

Re: nincs cím

#595113 banyaiz Előzmény: #595108

Hát igen akkor gyanús volt, hogy felnéz 8000 fölé, nagyon erőlködött.

ts28-as 2100 környékén jár, bő egy hete 1100 környékén járt. Rossz ránéztem , hogy hol szálltam ki belőle.

Mondjuk ezt nem gondoltam , hogy ilyen gyorsan ennyit esik a dax, főleg ilyen usa mellett ami szinte meg sem rezdült hozzá képest.

#595108 Fornit Előzmény: #595101

Annyi, h múlt hétfőn lezártam a shortom 7835 körülről 786x körül. Azóta csak eseget. Bár... valahol mindig is tudtam, hogy kimaradok belőle.

#595107 banyaiz Előzmény: #595101

Hát ezt benyomták.

Érdekes folyamatok vannak a piacon. Dax zakózik a héten 300 pontot. Usa helyben jár eddig nagyjából, nikkei felrántják 4% -al tegnapi esésre. Kicsit kaotikus a helyzet egyelőre. :)

Már tegnap gyenge volt a dax usához képest ,de benne volt, hogy ma bepótolja, ehelyett leverték. Érdekes.

Most már arra vagyok kíváncsi, hogy usa is lefordul e innen egy rendes korrekcióra, vagy csak a németekre jött rá a para .

#594868 Dr. ursi Előzmény: #594866

holland francia is akkora butaságokat nyilatkozik mint egy ház ! méghogy az eurót keretek közé szorítani árfolyamilag merthogy a francia exportnak mi a jó ... ja, majd usa megmutatja mi a jó usának.

hátha valakit érdekel v …

#594865 Dr. ursi

hátha valakit érdekel v érint: japók már majdnem 4% pluszban ...

ta ba furi usa lassan sh…

#594863 big-ebuy

ta ba furi usa lassan short indikátorok szerint ,eu meg naposan is long...hmmm mi lesz ebből vajon

#594834 banyaiz Előzmény: #594828

Amcsiknál megindulna egy normál esés látnám, hogy átfordul tényleg hangulat, lehetne egy jót shortolni daxban, de így hát most nem mentek usával ma, de semmi garancia nincs rá, hogy ezt vmelyik nem nem pótolják be 10 perc alatt, főleg ha usa tovább kapaszkodik. Ez így nem tetszik.

Viszont lehet, hogy amcsiknál utolsókat rúg a bika akkor más a helyzet, de ez elég kétesélyes.

#594828 Fornit Előzmény: #594821

Tegnapi esés superbowl babona volt, meg lehet rájöttek, h a németek a cbk miatt estek, ahhoz meg nem sok közük van..

De tény hogy sok amcsi rv még 10% esés után sem lenne vonzó. Rájuk férne egy zakó.

#594821 banyaiz Előzmény: #594807

Jaja engem is meglep. Egy dologgal tudom ezt magyarázni elöntötte a pénz az amcsi alapkezelőket, és 1% esés azonnal vételt nyomják (januárban brutál pénzbeáramlás volt megint alapokba biztos maradt belőle). Kérdés, hogy meddig tart ez ki lesz e normális korrekció vagy tovább menetelnek.

Tegnapi nap alapján mérges voltam magamra minek zártam dax shortot ahelyett bővítettem volna, mai amcsi alapján már vegyes érzelmeim vannak.